Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam sesli videolar ya o açıdan yada siz başlığa ing yada yabancı dil girin Türkçe'nin yanında gelen giden olur mu diyorsunuz yoksa türkçeyi bırak yabancı mı çalış diyorsunzEllerinize sağlık hocam güzel olmuş.Benim fikrim kimsenin yapmadığını yapmanız.Çünkü kimsenin yapmadığını ilk siz yaptığınız için ilgi çekiyor.Ayrıca yabancı dil daha çok kazandırıyor.Sadece ingilizce değil![]()
Hocam işin erbabı olarak yorum alayım bi hayırlı olsun yetmezHayırlı olsun hocam.
Yabancı dili bencede düşünün Youtube Çeviri sekmesinden başlığı ve açıklamayı uygun dillerde girin etkisini görürsünüz
Hocam 2 video ya dememe amaçlı reklam aldık
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam işin erbabı olarak yorum alayım bi hayırlı olsun yetmez))) bu arada çok teşekkürler hocam saolun
Eyvallah hocam çok teşekkürlerKanal takibimde hocam zaman geçtikçe ekleyeceğim yorumlarımı. Ayrıca işin erbabı değilim sadece gözüme çarpan tecrübeleri yazıyorum.
Türkçe de başarı yakalarsam yabancı dil deneyeceğim hocam inşHocam bir adam var eminim ingilizce bilmiyor.İzlemişsindir How to Basic ismi.Adam 3m aboneyi geçmiş abuk sabuk videolar çekiyor.Yani başarının sırrı hem yabancı dilde hemde ilk yapanın siz olmasında![]()
Hocam sende örnek vardır kopya için değil fikir amaçlı örnek atarmsınhocam calısmalarınızı begendim basarılar dilerim
intronuzu beğenmedim sahsen bence elinizle cizimler yaparak bir intro yapmalısınız kanalınızın ismini yazın etrafına resimler cizin hızlandırın 10 saniyeye cekin videoyu
daha güzel ve etkileyici bir intro olacaktır
![]()
Eyv hocam başlığa tr ye arttı olarak ing de eklesem zararı olurmu acaba soru hem size hem genelegayet başarılı hocam. devamını getirirseniz tutar bu kanal. ingce alt yazı ve ingce başlıkta eklerseniz daha iyi olur
Türkçe de başarı yakalarsam yabancı dil deneyeceğim hocam inş
---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------
Hocam sende örnek vardır kopya için değil fikir amaçlı örnek atarmsınintro sizin işiniz
---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------
Eyv hocam başlığa tr ye arttı olarak ing de eklesem zararı olurmu acaba soru hem size hem genele
Türkçe de başarı yakalarsam yabancı dil deneyeceğim hocam inş
---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------
Hocam sende örnek vardır kopya için değil fikir amaçlı örnek atarmsınintro sizin işiniz
---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------
Eyv hocam başlığa tr ye arttı olarak ing de eklesem zararı olurmu acaba soru hem size hem genele
bak ben sana 2-3 örnek gösteriyim kendin bile cok kolay yaparsın
1. örn
Logo is Drawing by a Pencil - After Effects Project Files | VideoHive
2. örn
Pencil Sketch Logo Reveal - After Effects Project Files | VideoHive
--
Sketch and Ink Logo - After Effects Project Files | VideoHive
sunun gibi birşeylerde yapılabilir![]()
Merhabalar dostlar Spam dı şuydu buydu derken en son ilk başta yapılması gereken yere geç te olsa geldim ve özgün kanalımı açtım çekimler sony z3 ile yapıyorum elimden geldiğince mikrofon falan yok hepsi telden çekimlerin render için camtasia kullanıyorum kanalı açmamdaki amaç hakkında kısmında mevcut hoşunuza giderse abone oluverin en önemlisi eksiklerimi yazın ki ona göre kendime yol çizeyim herkese çok teşekkürler kanal url
https://www.youtube.com/channel/UCwhMUMlPVY4Cvx_tZblDqsg
---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------
Tüm sosyal medya hesapları aktif blogger da dahil ayrıca web sitesi de açtım ResimHocam.Com | Birlikte Resim Çiziyoruz
benimde özgün kanalım varda hocam görüntülenme alabileceğim birşey varmı
google reklama örneğin 10 k izlemeye ne kadar tl istiyor
bu konuda yardımcı kaynak varmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.