Özgün Olmak İstiyorum-Podcast ve Kanal

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

frnvr

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
tek başıma büyük bir işe girişmek istiyorum :) tabi sizlerinde yardımını alaraktan.
Podcast çekmek ve özgün bir kanal yaratmak istiyorum.Vlog tarzı bu konuda bilgim sıfır, benim gibi bu işlerde çalışan veya çalışmak isteyen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese teşekkürler.

ben kanalımda bir kaç video yaptım izlenimde aldı hocam

Ben bazen 15 yaşında bi arkadaşın podcastlerine girip onları dinliyorum. Bazen de ağzı bozuk bi kız var onun videolarını izlemek, dinlemek hoşuma gidiyor. Hani aklı başında insan neden bunları dinler diyorsun ama işte arada çeşitlilik iyidir. Podcast olayı başlı başına bir şey, insanlar kulaklığı takıp yol boyunca dinleyebilir ya da masaüstüne attığı chrome alttayken işine devam edebilir. Eğer iyiysen bu konuda gir dene.

Teşekkürler mesajlar için, bu konuda nerden başlamalıyım acaba ?

Yönetmen olmaya başlamak için nereden başlanıyorsa ya da başka bir şeye... Sen de video çekerek başlamlısın, bi yerden başla. İlk ay günde 10 saat çeneni yorana kadar konuş, sonra her şeyi çöpe at, bir daha planla, bir daha boz, tekrar planla, yeniden boz... Ta ki kendin olana ve bir şeyler üretene kadar. Üretmek öyle kolay değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri