Özgün oluyorum Malum şartlar :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Rica ederim :) Adsensede eşleşen değil de ünlem çok oluyor du partnerdeyim şuan :) Ve ilk ay aldığım kazancım 1300 TL idi :D ilk paramı da bu işten kazandım hem özgünüm hemde izlenim alıyorum ALLAH'a şükürler olsun :) Bu işte para var tabiki emek karşılığın da :)

hangi partner hocam ? :)

Ben vsdc free screen recorder kullanıyorum ve editlemeden atıyorum direk.

logo basmıyorum. intro ekleme özelliği geldi youtubeye biliyorsun. o şekilde yapıyorum o işide. [MENTION=4871]Dooo[/MENTION]

merhaba bende bu şekilde bir kanal açtım 20+ video var ama hiç izlenim yok neredeyse :) video çekimi içiçnde Open Broadcaster adlı programı kullanıyorum video yu çekerken direk logo koyabiliyorsun ve bir çok ozelligi daha var kendini fln cekmek istersen onuda yapıyor :)) benim sormak istediğim hangi sitelerden faydalanıyorsunuz? Ben armorgames den çekiyorum video ları ve izlenimleri arttırmak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? :D

1-2 aydir bende bu kategoride videolar hazirliyorum. Neredeyse 2 ay oldu günlük izlenimler ancak 300-500 arasi degisiyor. Uzun vadede is görecek gibi. Oyun kanalini partnere tasidim. Daha iyi olur umarim. Ben oynadigim web sitelerine özel mail attiydim. Oyunu oynayip cekebilirmiyim gibisinden ve olumlu sonuc aldigim siteler üzerinden videolari hazirlayip, kanala yükledim. Yani telif sorunu illa olabilir ama en azindan bu da benim icin bir nevi önlem olmus oldu. Disney'e de mail atmistim. Konuda bir arkadas yazmis bazi firmalar izin vermiyor. Disney oyun videolarina izin vermiyor fakat bir cok kisi yüklüyor. Onlar icin extra bir kanal olusturdum bakalim henüz bir getirisi olmadi daha :) Bol kazanclar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri