Özgün örgü videoları ile sizlere bol hitli sitede çok kazanç sağlayabilme şansı

• Kullanıcı nazarcam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

nazarcam

Kayıtlı Üye
Web sitesi
nazarca.com
Merhaba Arkadaşlar.
Sözü hiç dolandırmadan direk konuya gireceğim. Benim adım Dilek Nazarca.com sitesinin sahibesi ve editörüyüm. Sitemin günlük Tekil hiti 23-28 bin civarı.En son düne ait bir görseli ekte göreceksiniz. Benim sizlere söylemek istediğim Özgün Şiş örgüsü,İğne Oyaları,Tığ işi Örnekler gibi el işlerinin detaylı videolarını Özgün olarak sunan arkadaşlara sitemde videolarını paylaşarak iş birliği yapabilirim. Ben sitemde bulunan videoları yabancılardan alıyorum fakat türkçe anlatımlı videoların Özgünlerine ulaşmak zor olduğu için haliyle sitemde günde binlerce kere gösterilen videolardaki reklam kazançlarından yabancı arkadaşlar faydalanıyor. Alıntı,spam vs olmayan Özgün çekilmiş çok kısa olmayan el işlerinin örnekleri,örgüleri detaylı anlatılan videolarını sitemde paylaşarak hem sizler kazanırsınız hem ben.Ayrıca ben Facede reklam vermeye tekrar başladığım için en kısa sürede tekil hitim 40-50 bin tekile ulaşır.Sitemdeki iletişim bölümünden bana özgün örgü ve el işi örnek anlatımlaı olan arkadaşlar ulaşabilirler.Çevrenizde akrabalarınız olan el işinden iyi anlayan bayanlar ile bu tarz bir çalışma işine girmeyi düşünüyorsanız da sizlere binlerce izleyiciye bedavadan ulaşma şansı

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar.
Sözü hiç dolandırmadan direk konuya gireceğim. Benim adım Dilek Nazarca.com sitesinin sahibesi ve editörüyüm. Sitemin günlük Tekil hiti 23-28 bin civarı.En son düne ait bir görseli ekte göreceksiniz. Benim sizlere söylemek istediğim Özgün Şiş örgüsü,İğne Oyaları,Tığ işi Örnekler gibi el işlerinin detaylı videolarını Özgün olarak sunan arkadaşlara sitemde videolarını paylaşarak iş birliği yapabilirim. Ben sitemde bulunan videoları yabancılardan alıyorum fakat türkçe anlatımlı videoların Özgünlerine ulaşmak zor olduğu için haliyle sitemde günde binlerce kere gösterilen videolardaki reklam kazançlarından yabancı arkadaşlar faydalanıyor. Alıntı,spam vs olmayan Özgün çekilmiş çok kısa olmayan el işlerinin örnekleri,örgüleri detaylı anlatılan videolarını sitemde paylaşarak hem sizler kazanırsınız hem ben.Ayrıca ben Facede reklam vermeye tekrar başladığım için en kısa sürede tekil hitim 40-50 bin tekile ulaşır.Sitemdeki iletişim bölümünden bana özgün örgü ve el işi örnek anlatımlaı olan arkadaşlar ulaşabilirler.Çevrenizde akrabalarınız olan el işinden iyi anlayan bayanlar ile bu tarz bir çalışma işine girmeyi düşünüyorsanız da sizlere binlerce izleyiciye bedavadan ulaşma şansı

Çocuk Kitleniz varsa oyun hamuru videoları kanalı açabilirz ürünler mevcut orjinal playdoh ürünleridir bunun dışında çocuklarla iligil olarak patates baskı boyama vs gibi şeler düşünürseniz bayana video çektirebilriz

Hadi Herkes Alsın Eline Tığı, Şişi.. Video Çekcez.. :D

Ayrıca Böyle Bir İmkan Tanıdığı İçin Hanımefendiye Teşekkürü Bir Borç Bilirim :)

Çocuk Kitleniz varsa oyun hamuru videoları kanalı açabilirz ürünler mevcut orjinal playdoh ürünleridir bunun dışında çocuklarla iligil olarak patates baskı boyama vs gibi şeler düşünürseniz bayana video çektirebilriz
Aslında sitemdeki Geri dönüşüm ağırlıklı Hobiler,Öğrenci ve çocuklar için bölümü için çok ilgi görebilirler. Ben sitelerim ile ilgilenmekten çok yoğunum aksi taktirde dürüst çalışan sitemdeki kategoriler ile ilgili özgün videolara yer verebilirim. Fakat tek ricam videolarda başka sitelere ait link ve site adı bulunmaması.Tabi ki benim sitemin adını yazma zorunluluğuda asla yok. Öyleki videolar da site adı olmadığı zaman bir çok site,forum ve bloglarda paylaşılır daha çok kitleye ulaşarak daha çok abone sayısına sahip olursunuz.

Aslında şoylede yapabilirsiniz ing. dili iyi olan birini bulup bu videoları türkçeye cevirip biraz kesip biçim telife falan yakalanmamak için sonrada kendi kanalınıza yukleyin bu şekilde kazanç elde edebilirsiniz bence.

elinden gelene çok güzel bir özgün fırsatı yeni başlarken ek olarak reklam para vermeden...

Aslında şoylede yapabilirsiniz ing. dili iyi olan birini bulup bu videoları türkçeye cevirip biraz kesip biçim telife falan yakalanmamak için sonrada kendi kanalınıza yukleyin bu şekilde kazanç elde edebilirsiniz bence.

Oldukça yaratıcısınız fakat o kadar uğraşıncaya kadar olmadı kendim örerim ve o videoyu yayınlarım :) fakat gel gelelim ben çok ama çok yoğun çalışıyorum ayrıca bana zor geliyor. Ben tamamen özgün olsun istiyorum sira sitemdeki tüm makaleler tarafımdan özgün yazılıyor. Emin olun hilesiz özgün yapılan her işte hem kazanç hem başarı çok yüksek oluyor. Yüksek,risksiz ve kalıcı işler için Özgün olmak gerekir.

mustyy58 arkadaşında dediği gibi kanalda oturup ziyaretçi beklemenize gerek kalmayacak hazır hitli size bol abone kazandıracak site elinizin altında. En çok gelir ve abone sağlayabileceğiniz Kadın kitlesi yoğun olan nazarca.com da yayınlanan Özgün videolar sizler için de benim içinde bir fırsattır.

Hocam ben sizi tebrik etmek istiyorum gerçekten çok büyük bir başarı şu zamanda 20k tekile sahip olmak :)
Site kaç aylık acaba?

Hocam ben sizi tebrik etmek istiyorum gerçekten çok büyük bir başarı şu zamanda 20k tekile sahip olmak :)
Site kaç aylık acaba?
Site Yaklaşık 3,5 yıllık bir web sitesi.
Bu arada arkadaşlar sitemde videolarını yayınlayacağım Arkadaşlar ve kanallarını güvenlik nedeni ile saklı tutacağım. Sitemin Kategorisine uygun diğer videoları da düşünebilirim.

Merhabalar Dilek hanım.. Güzel bir düşünce ama malum biz erkekler bu işlerde pek becerikli değiliz. :) Aslında aklıma çok güzel bir fikir geldi. Bayan arkadaşlarıma belirli bir fiyat karşılığı örgü ördürmek :) Onlar kazansın ben kazanıyım sonra sizde kazanın.. Ben bunu bir düşüneyim ya :) İYi Çalışmalar.

Merhabalar Dilek hanım.. Güzel bir düşünce ama malum biz erkekler bu işlerde pek becerikli değiliz. :) Aslında aklıma çok güzel bir fikir geldi. Bayan arkadaşlarıma belirli bir fiyat karşılığı örgü ördürmek :) Onlar kazansın ben kazanıyım sonra sizde kazanın.. Ben bunu bir düşüneyim ya :) İYi Çalışmalar.

Yani böyle bir Projede ,danışıklı dövüşte her kez kazanır. Ben sizler sayesinde Özgün videolar yayınlar sadık ziyaretçiler,Üye,Hit ve kazanç saağlarım. Ayrıca çok ilgi çekecek videoların nazarca.com facebook sayfamda paylaşır sayfaya daha çok ziyaretçi çekmek için Öne çıkar yöntemi ile ücretli reklamını yaparım. Düşünün bu işten karlı çıkacaksınız. Videolarınız için Temiz,Alexsa ve hiti iyi,Kadınların ve Öğrencilere adlı menülerden dolayı Kadın ve çocukların çok rahbet ettiği bir sitede videolarınız yayınlanacak,reklamları yapılacak yeni aboneler kazanacak belki de nazarca.com sayesinde zamanla çok iyi bir kitle ve kazanca sahip olacaksınız. Ayrıca bunlar için hiç bir ücrette öedemeyeceksiniz. Sizlerin tek yapması gereken Özgün videolar çekmek. Bu Arada nazarca.com Facebook sayfamdan en çok neler paylaşım ve beğeni almış bunları görüp ona göre bir Proje yürütebilirsiniz. Tabi özgün ve güzel çekilmiş videolar sadece nazarca.com sitesinde yayınlanmaz başka blog,forum ve siteler de nazarcanın en çok hit aldığı sayfaları takip eden rakipleri de zamanla sizlerin videolarına benim sitem vasıtası ile ulaşarak onlardan da ayrıca kazanç elde edersiniz.

Merhaba Arkadaşlar.

Güzel fikir teyzecim :) benim değerlendirmeye vaktim yok :D ama değerlendirebilicekler için güzel şeyler olabilir :)

Son düzenleme:
Güzel fikir teyzecim :) benim değerlendirmeye vaktim yok :D ama değerlendirebilicekler için güzel şeyler olabilir :)

Alper merhaba Teyzecim biliyorsun Teyzenin Projeleri her zaman tutmuştur. Özgün videolar ile hem onlar hem ben kazanacağım. Ayrıca sen benim Facebookta günde ne kadar ücretlere Reklam verdiğimi iyi biliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri