Özgün Oyun Kanalım için yorumlarınız

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
ses biraz kötü ama video içerigi ve başlıgı cok iyi

Hocam kimseye söylemem ısrar etmem.Ama size ısrar ediyorum twitch de yayın açın ! Twitch de hem öğretici kanallar aşırı derece de izleniyor , hem kazancı iyi , muhabbette var sizin ortam da tamam işte.Youtube ile bir götürürsünüz twitch den alıp rendere falan gerek kalmıyor zaten.Doğal ortam :)

ses biraz kötü ama video içerigi ve başlıgı cok iyi

Sesi kameradan alıyoruz bandicam iyi almıyor ama mikrofonsuz buda anca bu kadar ilerde sistemi araştıracağım

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Hocam kimseye söylemem ısrar etmem.Ama size ısrar ediyorum twitch de yayın açın ! Twitch de hem öğretici kanallar aşırı derece de izleniyor , hem kazancı iyi , muhabbette var sizin ortam da tamam işte.Youtube ile bir götürürsünüz twitch den alıp rendere falan gerek kalmıyor zaten.Doğal ortam :)

Valla hocam düşündüm onuda twich konusunda pek bilgim yok bide kanal daha yeni biraz ilerlemesi gerekmezmi. Ayrıca berke kardeşimde çok bilgili ve üst düzey bi oyuncu ilerde denemek laım teşekürler yorum için

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------

Neden arkada ayna var ? gereksiz ve amatör göstermiş

Valla hocam evde çekiyoruz ışık durumuna göre ayarladım ama aynayı unutmuşum kötü görünüyorsa ilerde başka bi şekil alacağız teşekürler

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Sesi kameradan alıyoruz bandicam iyi almıyor ama mikrofonsuz buda anca bu kadar ilerde sistemi araştıracağım

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Valla hocam düşündüm onuda twich konusunda pek bilgim yok bide kanal daha yeni biraz ilerlemesi gerekmezmi. Ayrıca berke kardeşimde çok bilgili ve üst düzey bi oyuncu ilerde denemek laım teşekürler yorum için

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------

Valla hocam evde çekiyoruz ışık durumuna göre ayarladım ama aynayı unutmuşum kötü görünüyorsa ilerde başka bi şekil alacağız teşekürler

https://www.youtube.com/watch?v=rSupXDrmN2Q
Bu hocamızda yayın açıyor hocam, ben sizin için dedim bence değerlendirin.Karşılıklı muhabbet ede ede efsane yayın çıkar ilk başlarda 3-4 tane 400rp çekilişi yapsanız 400 rp 5 liraydı en son size kazandırır yani :)

Hadi hayırlı olsun hocam Süleyman hocam.Zaman geçtikçe çok daha iyi yerlere gelir kanalın inşallah.

Öncelikle hiç bir zaman düzenli video atmaktan vazgeçmeyin.
Heves kırıcılar olacaktır "xxx kanalı varken sizi kim izler?" "xxxx senden daha iyi oynuyor" vs diye saçma sapan yorumlar gelecektir hele ki bu mecralarda kesin gelir.
Kulak asmayın.Düzenli takip edeceğim kanallardansınız artık.
Bu uzun yolda umarım başarılar ile ilerlersiniz.
Bende bir LoL ve CSGO oyuncusuyum birlikte oynamak isterseniz her zaman buradayım keyif sohbet ile takılabiliriz.
Haydi Rastgele,kolay gelsin tam da istediğim tarzda samimi bir kanal :)

Son düzenleme:
Hocam benim tavsiyem, arka plana ışığı bozmayacak şekilde kamera açısı kadar beyaz veya göz yormayacak rekte bir tahta panel kestir, üzerine kanalını simgeleyen logo tarzı birşey uydur ve röportajlarını bu şekilde yap derim. Anlatım sohbet iyide arka plan bütün emeği çöp ediyor gibi sanki.

Öncelikle hiç bir zaman düzenli video atmaktan vazgeçmeyin.
Heves kırıcılar olacaktır "xxx kanalı varken sizi kim izler?" "xxxx senden daha iyi oynuyor" vs diye saçma sapan yorumlar gelecektir hele ki bu mecralarda kesin gelir.
Kulak asmayın.Düzenli takip edeceğim kanallardansınız artık.
Bu uzun yolda umarım başarılar ile ilerlersiniz.
Bende bir LoL ve CSGO oyuncusuyum birlikte oynamak isterseniz her zaman buradayım keyif sohbet ile takılabiliriz.
Haydi Rastgele,kolay gelsin tam da istediğim tarzda samimi bir kanal :)

Bir lol oyuncusundan bunları duymak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Teşekkürler. Nikim olan imparator0735 eklerseni beraber oynarız tabi kayıtlardada olursunuz

Süleyman hocam başarılar, ortam muhabbet güzel ama güzel bi kamerayla çekseniz kendinizide, aynı şekilde güzelde bi mikrofon alsanız hatta arkadaşların dediği gibi twich yayında yapsanız tadından yenmicek yavaş yavaş tutar gibi.

Hocam benim tavsiyem, arka plana ışığı bozmayacak şekilde kamera açısı kadar beyaz veya göz yormayacak rekte bir tahta panel kestir, üzerine kanalını simgeleyen logo tarzı birşey uydur ve röportajlarını bu şekilde yap derim. Anlatım sohbet iyide arka plan bütün emeği çöp ediyor gibi sanki.

Yorum için teşekkürler bende bu şekil düşünüyorum en iyiisi bu sanırım hatta lol championlarının çıkartmaları falanda yapışabilir arka plana sanki

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

Süleyman hocam başarılar, ortam muhabbet güzel ama güzel bi kamerayla çekseniz kendinizide, aynı şekilde güzelde bi mikrofon alsanız hatta arkadaşların dediği gibi twich yayında yapsanız tadından yenmicek yavaş yavaş tutar gibi.

Sağol yorumun için Furkanım. Evet bende Legria m 36 var ama değiştirmeyi düşünüyorum. tabi ses içinde 2 kişilik kulaklıklı mikrofon araştıracağım ama en iyisi stüdyo sanırım ilerde düşünüyorum bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri