özgün oyun tanıtma kanalım

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam sana 2 tavsiye vermem gerekirse
1)filgranı değiş
2)Dil öğrenmeye çalış ing.ce anlatımla çok tatlı paralar kazanabılırsınız

Kırıcı yorum yapmadıgımı dusunuyorum yıne de hatamız olabılır kbma

Videolarınızı koymayın artık , 2-3 videoyu çalıcak insanlar var !

1)filgranı değiş

teşekkür ederim kırıcı yorum dediğim sen video çekme tarzı yorumlar :D

---------- Mesaj saat 21:13:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:12:44 civarında gönderildi. ----------

Videolarınızı koymayın artık , 2-3 videoyu çalıcak insanlar var !

çalırlarsa telif atarım :D

emin ol telif felan dinlemezler , 1m izleme olan videoları korkmadan kullanıyorlarsa sende korkmalısın :)

1)filgranı değiş

Ana dili ingilizce olan kisiler bu isi tutturamiyor, abone toplayamiyorlar, rekabet cok. O yuzden en iyisi turkce yapmak bence. Ondada gelirler dusuk olacaktir. Ozgunde cok kazanmakta cok zor zaten.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam videoları hangi programla çekiyorsun + birde neyle küçültüyorsunuz ?

video deyinirsek eğlenceli anlatımlarda daha çok ilgi var hocam :)

hocam videoları hangi programla çekiyorsun + birde neyle küçültüyorsunuz ?

video deyinirsek eğlenceli anlatımlarda daha çok ilgi var hocam :)

frapsla çekiyorum audacity ile küçültüyorum

haklısınız ileride daha eğlenceli videolar çekicem

oyunları seviyoruz yeniden diye bir facebook grubu var oyunlarla ilgili videolarını orda paylaşabilirsin izin veriyorlar

hocam o zaman sana tavsiyem format factory kullanman 27gb 300 e düşürdü mp4 720P

oyunları seviyoruz yeniden diye bir facebook grubu var oyunlarla ilgili videolarını orda paylaşabilirsin izin veriyorlar

şimdi baktımda paylaşmayın yazmış yarına kadar

---------- Mesaj saat 21:36:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:35:43 civarında gönderildi. ----------

hocam o zaman sana tavsiyem format factory kullanman 27gb 300 e düşürdü mp4 720P

çok saol yeni videomda denerim

hd çekince 1 videoyu 1 günde yüklüyor

O kadar değildir dostum. Fraps'a devam edebilirsin. Güzel programdır. Büyük yapmasının sebebini bilmiyorum ama 0 kalite farkı ile 10 gb ı çok daha küçük boyuta ayarlayabilirsin. Zaten video falan kesiyorsundur orada fark edersin farkı.
Ve tanıdık oyunlara yoğunlaş. Youtube aramalarında kimse blade 9 u aramaz. Ama Bf4 ü Bf3 ü arar. Sen çok büyü, oyun firmaları oyunlarını tanıtmak için seni bulur zaten :)

O kadar değildir dostum. Fraps'a devam edebilirsin. Güzel programdır. Büyük yapmasının sebebini bilmiyorum ama 0 kalite farkı ile 10 gb ı çok daha küçük boyuta ayarlayabilirsin. Zaten video falan kesiyorsundur orada fark edersin farkı.
Ve tanıdık oyunlara yoğunlaş. Youtube aramalarında kimse blade 9 u aramaz. Ama Bf4 ü Bf3 ü arar. Sen çok büyü, oyun firmaları oyunlarını tanıtmak için seni bulur zaten :)

evet hocam bu konuda haklısınız ben 300mb tı 1 saat içinde yükledim :D

zaten ben ilk bakış dan çok oyun oynarken çekmek istiyorum ama kendimi alıştırmak için ilk bakış videolarıyla başlamak istedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri