Özgün Oyun Video Kanalım

• Kullanıcı AliEr24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
O zaman ilk yorumun benden olsun :) Kendine güzel bir intro hazırlarsın, üzerine kanalındaki tasarımları yenileyip kendine bir logo oluşturursan ilk sağlam adımını oluşturmuş olursun :) Video kalitesi olarak güzel ve konuştukça tecrübe kazanacaksın o konuyuda sıkıntı yapma :) Biraz daha canlı olmakta fayda var :)

Arkadaşlar yazıcaklarım büyün oyun kanalı açanlara tavsiyedir tabi siz oyun oynayanlar daha iyi bilirsiniz ve son söz sizin:)
Ben açsaydım eğer kesinlikle online oyunları oynardım. Mesela Dota gibi. Karşında 9 farklı oyuncu ve her oyun farklı senaryolar, farklı oyun karakterleri, farklı kişiler, farklı durumlar. Bence inanılmaz malzeme çıkardı ve çok daha eğlenceli olurdu

yaş 28 görünüyor ama konuşanın yaşı 14 bile yoktur.

ayrıca yabancılara yönelik çalışmazsan türklerde kolay yer edinemezsin. bölüm yerine episodes vs yaz.

sesin çok kalın :D buna çare yok sesi tatlı olan götürüyor bu işi :D buda benden olsun.

panzoid.com işine yarayabilir kanal kapak resmi için...

Bence sesin gayet iyi anlatımlar için devam et güzel işler çıkarırsın diye düşünüyorum ben

osman paşaya ayzdım sanada bi yorum yazayım.Oyunun seçimi güzel güncel bir oyun.biraz geç kalmışın gerçi ilk atanlar çok iyi izlenme almış ve ilk sayfaları parsellemişler.onalrın arasından sıyrılmak zor.aramalarda ilk 2 sayfada çıkmayan bir videonun seyredilmesi oldukça düşük kalır.İkincisi sende bi eyrde demişin 6-7 dfakka konuşmayla geçti....aynen john waynen oyle olmuş.kimse okadar konuşmayı dinlemez geçer gider.direk oyuna girmelisin ve biraz seri oynamalısın.bir başka konu 1080p yapmalısın videoları 360p yetmez.oyun videolarında goruntu ve ses onemlidir.ama guncel bir oyun secmen iyi guncel oyunlara her zaman yönel ve ilk atanalrdan olmaya bak.başarılar

Çoğu arkadaş sesden bahsetmiş o kadarda önemli görmüyorum sesi, bence sesin anlaşılabilir çıkması gerekli yani tereddütte kalmadan özgüveni yüksek şekilde oyuna senin heycan katman gerekli o heycanı karşıdaki izleyen alabildimi abonede olur devamlıda izler, ayrıca bir oyun çıkmış bu oyun hakkında önceden bilgi edinmek gerekir sözüm meclisden dışarı genel olarak Türklerin gameplay lerinde gördüğüm selam veriyorlar oyuna başlıyorlar oyunu düz mantık oynuyorlar buradada bu varmış filan gibisinden, yani oyun hakkında bilgilerinle kendi içeriğini kendi ağzından çıkan laflarla oluşturmakdan bahsediyorum, oyunun içeriğine uymakdan değil.

arkadaş bu nasıl oyun filim gibi aynı izledim bişe cıkıcak diede ekrana yaklaştım o anda çocuk geldi arkamdan BABA tuvalete gidicem diyince 10 cm yükseldim oldugum yerden bunları kim izlicekki onu anlamadım.

osman paşaya ayzdım sanada bi yorum yazayım.Oyunun seçimi güzel güncel bir oyun.biraz geç kalmışın gerçi ilk atanlar çok iyi izlenme almış ve ilk sayfaları parsellemişler.onalrın arasından sıyrılmak zor.aramalarda ilk 2 sayfada çıkmayan bir videonun seyredilmesi oldukça düşük kalır.İkincisi sende bi eyrde demişin 6-7 dfakka konuşmayla geçti....aynen john waynen oyle olmuş.kimse okadar konuşmayı dinlemez geçer gider.direk oyuna girmelisin ve biraz seri oynamalısın.bir başka konu 1080p yapmalısın videoları 360p yetmez.oyun videolarında goruntu ve ses onemlidir.ama guncel bir oyun secmen iyi guncel oyunlara her zaman yönel ve ilk atanalrdan olmaya bak.başarılar
Videom 360p Değil Herzaman 720p yüklüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri