Özgün Partner Önerisi

• Kullanıcı emrh77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

emrh77

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün kanal için partner öneriniz nelerdir, özgün arkadaşlar hangi partnerlerle çalııyor ?

yerli mi yabancı mı? kanal dili ve network etkisi var mı bir de ek olarak :)
Takip

Hocam, yabancı kanal, kesintisi , kanal beklentileri neler takipteyiz :)

Full özgünde olsa parterler ayda minimum 10 bin izlenim istiyor Sadece yerli bir partnerde özgün olmak ve artı 5 bin şartı vardı Ben bir özgün kanal için epey arastırma yapmıstım Sonra izlenımde az olunca özgün de biraz soğukluk gırdı hevesım kaçtı Benim özgün kanal lar gibi günlük izlenim 300-500 arası ise iyi partner bulmak zor gibi Ben bulamıstım belkı kanalım yetersızdir ondan partnerler kabul etmemiş olabılır Ben google de şöyle arama yapmıstım ytpara özgün kanal için partner ve benzer şekılde aramalar yaptım bir sürü seçenek çıktı

hocam şöyle dashboardı olan, kesintisi abartı olmayan, ödeme yöntemi bankaya olan falan bulunsa süper olur bekliyoruz buluruz inş

hocam şöyle dashboardı olan, kesintisi abartı olmayan, ödeme yöntemi bankaya olan falan bulunsa süper olur bekliyoruz buluruz inş
Kardeşim kanalının izlenimi iyi ise birde iyi inglizce bilen birini bulabılırsen eğer bulamassanda translatede işini görür çok az inglzice bilgin varsa Ödeme yapan kalıteli özgün alan partnerleri listele hepsinin skypesını al skypede anlaşıp kesıntı oranını düşürebılırsın Kanalın iyi izlenimli ie çoğu kabul eder

Merhaba,

Dashboard Banka ile ödeme alma (min ödeme tutarı: 10TL ) Kesinti %15 detaylı görüşmek isterseniz. [email protected] adresine yazabilrsiniz.

hocam yorumunuzda imza olarak özgüne kesintisiz 3 ay destek falan yazıyo bu nasıl oluyor peki sonra %20 diyo ama siz %15 demişsiniz nasıl oluyor

---------- Spam Engelliyici 02:01 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------

Kardeşim kanalının izlenimi iyi ise birde iyi inglizce bilen birini bulabılırsen eğer bulamassanda translatede işini görür çok az inglzice bilgin varsa Ödeme yapan kalıteli özgün alan partnerleri listele hepsinin skypesını al skypede anlaşıp kesıntı oranını düşürebılırsın Kanalın iyi izlenimli ie çoğu kabul eder

sağolasın kardesim bi araştırayım

hocam yorumunuzda imza olarak özgüne kesintisiz 3 ay destek falan yazıyo bu nasıl oluyor peki sonra %20 diyo ama siz %15 demişsiniz nasıl oluyor

---------- Spam Engelliyici 02:01 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------

sağolasın kardesim bi araştırayım

Merhaba,

İmzamızda bulunanlar sabit. Kanalınız için teklif yaptım ben hocam. Dilerseniz tabiki imzamızda yer aldığı gibi ilk 3 ay kesintisiz akabinde %20 kesinti ile devam edebilirsiniz. Herhangi bir bağlıyıcı sözleşmemiz bulunmuyor. Partnerden dilediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

çok uzağa gitmeyin forum üyelerinin partnerini tercih edin her zaman karşınız da muhattap bulursunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri