Özgün partner önerisi

Neden adsense degilde partner tercihin ?

Adsense değil sorun aslında, sorun yt'nin kendisi. Abuk subuk sebeplerle pk kapatıp duruyorlar özgün kanallarımın, e haliyle para da onlara kalıyor. Çok tutarsızlaştı yt son bir kaç aydır. O yüzden partner arıyorum, en azından kendi çıkarı için sorun yaşadığım zaman çözüm için uğraşır

Selamlar, özgün kanallarım için partner öneriniz var mı?

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam müsadenle konu takip :) (Yerinde bir karar ayrıca- Bana birkaç partner ulaştı ama hepsi yabancı olunca güvenemedim hatta bitcoin ile bile ödeme yapan var :D ) Keep in touch hocam :)

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam müsadenle konu takip :) (Yerinde bir karar ayrıca- Bana birkaç partner ulaştı ama hepsi yabancı olunca güvenemedim hatta bitcoin ile bile ödeme yapan var :D ) Keep in touch hocam :)

Ya sağlam olsun da tr yabancı pek de fark etmez :D Epeydir yoktuk partnerlerde tekrar selam verelim bir deneyelim bakalım orada sular nasıl

Özellikle payoneer ile ödeme yapan, özgün kanallar için sağlam partner varsa harika olur. ve Türk partner şirketi olmasın.. ben de arayıştayım

Özgün kanalım kızımla videolar çektiğim kanal geçersiz tıklama etkinliğinden para kazanmaya kapatılıp çöp oldu.Özgün için partner varsa güzel mesajım bulunsun.

Özgün kanalım kızımla videolar çektiğim kanal geçersiz tıklama etkinliğinden para kazanmaya kapatılıp çöp oldu.Özgün için partner varsa güzel mesajım bulunsun.

Geçersiz tıktan pk kapanan kanallar hiç bir şekilde düzelmiyor hocam, partner de almaz kısacası o kanalı.

Konu güncel beyler

Benim de bir mesajım bulunsun,konuyu takipteyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri