Özgün Şaka-Röportaj Kanalı Hakkında Yardım

ceyksparrow

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar,
Spamın bitmesi üzerine yavaş yavaş özgn video üretmeye ve yapmaya geçmiş bulunmaktayız.Ben ve ev arkadaşlarım aklaşık 6 aydır bir proje düşünmekteyiz.Adana'yı az çok görüyorsunuz haberlerde sosyal medya da felan biz de "zaten Adana'da yaşıyoruz neden Adana'da video çekmiyoruz "gibisinden bir düşünceye kapıldık ama kaliteli iş çıkarmak istiyoruz.
Sormak istediğim şey şu bize ekipman olarak neler lazım ? ne kadar bir maliyet çıkar ?
Kamera olarak bende Nikon D3100 var bu işime yarar mı ?
Yardım bekliyorum

Bu kamera ilk etapta işinizi görür, ekipman olarak bir tripod ve yaka mikrofonu gerekli. Fakat size önereceğim şey, Adana insanı biraz agrasif olabilir bu konularda. Çok uç şakalar yapmamanız yönünde. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz, ben Adana'da yaşamıyorum. =)

Adana sakayi kaldirmayabilir hocam dikkat edin :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Bu kamera ilk etapta işinizi görür, ekipman olarak bir tripod ve yaka mikrofonu gerekli. Fakat size önereceğim şey, Adana insanı biraz agrasif olabilir bu konularda. Çok uç şakalar yapmamanız yönünde. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz, ben Adana'da yaşamıyorum. =)

Peki bunu insanlara fark ettirmemek gerekmiyor mu ? yani kamerayı demek istediğim şey kamerayı çok uzağa kurarsak net görüntü alamayız bir on metre ancak ideal olur insanlar sonuçta bunu fark ederse iyi olmaz diye düşünüyorum ?

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 18:09 ----------

Adana sakayi kaldirmayabilir hocam dikkat edin :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Hocam risk budur diyip olaya gireceğiz sanırım :D
Ya Adana bizi alacak ya biz Adanayı :D

Önerebileceğiniz yaka mikrofonu var mıdır ?

Ropörtaj olur o makineyle ama şaka sıkıntılı. Zoom ile stabilize olması lazım

Kamerayla cekilen videolari hangi programla en hizli mp4 e donusturebilirz

Kamerayla cekilen videolari hangi programla en hizli mp4 e donusturebilirz

Kameran hangi uzantıda kayıt alıyor? Kaliteli olarak premiere pro da render alabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

İlk başlarda idare etmez mi acaba ? hangi makineyi önerirsiniz ? 200 lük bi lens ile iş görür mü bu makine

Image Stabilization olan bir şey alman gerekir, o kadar da uyguna olmaz sanırım. 10m ilerideki bir adamı baştan uca tam ekran nasıl tutabiliyorsun onu bir dene. Monopod kullan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri