Özgün Türkçe Çalışan - Bilgisi Olan

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Selamlar,
Arkadaşlar türkçe özgün çalışan veya bilgisi olan varsa bir soru sormak istiyorum. Ciddi bir yatırımla 2-3 adet kanal açmak istiyoruz daha doğrusu bir proje olacak zamanla oturacak. 5-10 dakikalık bir video'da ortalama 10 bin izlenmeye kaç türk lirası gibi bir getirisi oluyor. 15-20 dakikalık bir video'da 10 bin izlenmeye kaç türk lirası gibi bir getirisi oluyor. Kategoriden kategoriye farklılık gösterceğini biliyoruz fakat ortalama olarak nedir. Yorumlarsanız ve düşüncenizi söylerseniz çok mutlu oluruz. Zaten 2-3 ay herhangi bir maddi beklentimiz yok ona göre planlama yapılacak

5-10 dakika arası videolar, 150k izlenmeye 30 tl getiriyor. bunun %35'i buzzmyvideos'a gidiyor, buzzmyvideos parayı dolar değil sterlin olarak yolluyor %2'de öyle gidiyor.

bende avcumu yalıyorum, girmeyin efendim türkçe kanala falan. bide benim kanalım oyun videoları değil, oyun videosu olsa düşünemiyorum bile :)

5-10 dakika arası videolar, 150k izlenmeye 30 tl getiriyor. bunun %35'i buzzmyvideos'a gidiyor, buzzmyvideos parayı dolar değil sterlin olarak yolluyor %2'de öyle gidiyor.

bende avcumu yalıyorum, girmeyin efendim türkçe kanala falan. bide benim kanalım oyun videoları değil, oyun videosu olsa düşünemiyorum bile :)

Beklediğimizde altında çıktı :)

4.840 Sayfa görüntülenme
145 tıklama
3,00% to
0,05 TL tbm
1,55 TL bgbg
7,51 TL kazanç

2014 yılında fikir oluşturur en azından

6 bin izlenime 12-14 tl alıyorum 5 dk ila 19 dk arası videolarım

Kardeşim inanma. Türkçe içerik güzel para veriyor. Tamam yabancı içerik kadar iyi değil ama. Ben günlük 4 dklık videolarla oluşan kanalım için 10k izlenime 20 küsür lira alıyorum. Tamam çok iyi değil ama çok da kötü değil :) Kötü diyenler avucunu yalasın. Tertemiz özgün iş yapacakssanız kesinlikle Türkçe girin. İnsanlara aldanmayın

Kardeşim inanma. Türkçe içerik güzel para veriyor. Tamam yabancı içerik kadar iyi değil ama. Ben günlük 4 dklık videolarla oluşan kanalım için 10k izlenime 20 küsür lira alıyorum. Tamam çok iyi değil ama çok da kötü değil :) Kötü diyenler avucunu yalasın. Tertemiz özgün iş yapacakssanız kesinlikle Türkçe girin. İnsanlara aldanmayın

Off 10k ya 20 nasıl veriyor ya? Baya fazla benim 30k 10k 20k lık videolarım var hiç öyle vermedi daha malesef :(

Tr içerik hic çalışmadım iyikide çalışmamışım.

1 dakikalik yabancı videomdan 2k görüntülemeye 10 $ alıyorum (ABD) Agırlıklı

Kategori çok farkeder. Ben Türkçe özgün video ile 150k izlenime 250-300 TL alabilirim :)

Beklediğimizde altında çıktı :)

Kardeşim
700 K izlenen 10 dakikalık video 1600 TL civarı kazandırmış.
500 K izlenen 5 dakikalık video 1150 TL kazandırmış.
380 K izlenen 4 dakikalık video 700 TL kazandırmış.

Her özgün Türkçe konusunda neden herkes Türkçe çalışmayın yorumu yapıyor cidden anlayamıyorum. Soruyu soran Türkçe mi yoksa yabancı mı çalışmak mantıklı diye bir soru mu sormuş?

Türkçe özgün çalışanlar cevaplarsa bence daha mantıklı olur ;)

Hocam çok teşekkür ederim gelen yorumlar doğrultusunda soğur gibi olmuştuk taa ki yorumunu görene kadar

10k para kazandıran izlenimlerden bahsediyorsun değil mi? Toplam izlenme olamaz sanırım.

10k para kazandıran izlenimlerden bahsediyorsun değil mi? Toplam izlenme olamaz sanırım.

bir kanalım var.Videolarım ortalama 4dklık özgün videolar. günlük 10.000-12.000 izlenme alıyor. Günlük olarak kazandığım para 20 küsür lira

bir kanalım var.Videolarım ortalama 4dklık özgün videolar. günlük 10.000-12.000 izlenme alıyor. Günlük olarak kazandığım para 20 küsür lira

Rica etsem, "Reklam performansı" bölümüne gidip tarihi sadece 9 Mayıs olarak ayarlayıp oradaki "TAHMİNİ PARA KAZANILAN OYNATMA SAYISI" nı yazabilirmisin?

Genel olarak arkadaşların yazdığı ortalamaya göre 1000 izlenime 2 TL gibi bir sonuç çıkıyor. İngilizce'de ise bu rakamlar genelde 6,5 TL civarında. Evet İngilizce kadar kazandırmasa da Türkçe özgün kanalın keyfi bir başka olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri