Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel çalışma, ben de bu şekilde bir yol izliyorum özgün kanalımda. Hazır şablon yapmıştım onun üzerinden devam ediyorum. Müzikleri siz mi yapıyorsunuz yoksa netten hazır telifsiz olarak mı çekiyorsunuz?
Hayırlı işler Musa kardeşim. Tanımayan, yabancılığını çeken arkadaşlar için yazıyorum, Musa işinin ehlidir, kendisinden bir çok proje almışlığım vardır. Güvenilebilecek nadir insanlardan biridir. Bu kategorilerde çalışanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
karakterler, arka plan falan yapabiliyormusunuz, çizgi anime için
Özel karakter ve arka plan mı istiyorsunuz hocam ?
bu tarz videolar ileriye dönük düşününce telif yeme riski yokmu hocam ?
bu tarz videolar ileriye dönük düşününce telif yeme riski yokmu hocam ?
[MENTION=34259]mg-web[/MENTION] hocam kabaca fiyatlar nedir. yani benim şu an şu ihtiyacım demem mümkün değil ancak fikir sahibi olmamız açısından en kötü ihtimal bir pm ile kaba fiyatlandırmayı bildirseniz de ona göre kaynağa baksak olur mu?
her proje için muhakkak farklıdır fiyat fakat en azından bikaç örnek eklense iyi olur sanırım.işte örnegin şunun fiyatı şu kadar gibi...
tek video fiyatımı 600 TL hocam? Yoksa proje de belli bir video sayısı var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.