Özgün Türkçe İngilizce Çocuk Kanalı İçin After Effects Projeleri ve Video Üretimi

Güzel çalışma, ben de bu şekilde bir yol izliyorum özgün kanalımda. Hazır şablon yapmıştım onun üzerinden devam ediyorum. Müzikleri siz mi yapıyorsunuz yoksa netten hazır telifsiz olarak mı çekiyorsunuz?

Güzel çalışma, ben de bu şekilde bir yol izliyorum özgün kanalımda. Hazır şablon yapmıştım onun üzerinden devam ediyorum. Müzikleri siz mi yapıyorsunuz yoksa netten hazır telifsiz olarak mı çekiyorsunuz?

Teşekkürler. Müzikleri her proje için özel yaptırıyoruz yada yapıyoruz.

Hocam sadece proje şablonu olarak almak istersek ücretlendirme hakkında bilgi verirmisin. Birde projeler farklı senaryolar için uygunmu yani her videoda finger yapmak kanal için mantıklı değil.

Proje şablonu olarak almak isterseniz : Standart bi' fiyatı yok. Çünkü bütün projeler birbirinden farklı. Örnek gösterirsiniz, ona göre fiyatlandırma çalışması yapılır.

Son düzenleme:
Hayırlı işler Musa kardeşim. Tanımayan, yabancılığını çeken arkadaşlar için yazıyorum, Musa işinin ehlidir, kendisinden bir çok proje almışlığım vardır. Güvenilebilecek nadir insanlardan biridir. Bu kategorilerde çalışanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Hayırlı işler Musa kardeşim. Tanımayan, yabancılığını çeken arkadaşlar için yazıyorum, Musa işinin ehlidir, kendisinden bir çok proje almışlığım vardır. Güvenilebilecek nadir insanlardan biridir. Bu kategorilerde çalışanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Allah razı olsun.

Bir arkadaşla anlaşılmıştır. Kalan kontenjan 4 kişidir.

bu tarz videolar ileriye dönük düşününce telif yeme riski yokmu hocam ?

Son düzenleme:
bu tarz videolar ileriye dönük düşününce telif yeme riski yokmu hocam ?

Hocam arkadaş da yanıtlamış ama bende cevap veriyim. 2 yıla yakındır sektörle uğraşıyoruz.

Belirli bi' kaç karakter var, onlar haricinde genelde telif vs. yemezsiniz. Peppa pig konusuna gelince, peppa pig için genelde sahte telif atıyorlar.

[MENTION=34259]mg-web[/MENTION] hocam kabaca fiyatlar nedir. yani benim şu an şu ihtiyacım demem mümkün değil ancak fikir sahibi olmamız açısından en kötü ihtimal bir pm ile kaba fiyatlandırmayı bildirseniz de ona göre kaynağa baksak olur mu?

her proje için muhakkak farklıdır fiyat fakat en azından bikaç örnek eklense iyi olur sanırım.işte örnegin şunun fiyatı şu kadar gibi...

[MENTION=34259]mg-web[/MENTION] hocam kabaca fiyatlar nedir. yani benim şu an şu ihtiyacım demem mümkün değil ancak fikir sahibi olmamız açısından en kötü ihtimal bir pm ile kaba fiyatlandırmayı bildirseniz de ona göre kaynağa baksak olur mu?

Pm gönderiyorum hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

her proje için muhakkak farklıdır fiyat fakat en azından bikaç örnek eklense iyi olur sanırım.işte örnegin şunun fiyatı şu kadar gibi...

Şimdi fiyat vermeye kalkarsak, bi' genelleme yapmamız pek mümkün olmuyor.
Ama şöyle bi' şey yapalım.

Son düzenleme:
tek video fiyatımı 600 TL hocam? Yoksa proje de belli bir video sayısı var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri