ozgun ve spam kanallari tek adsensede barindirmak ne kadar riskli?

velizrsln

Kayıtlı Üye
Ozgun videolarimin kilina zarar gelmesini istemem cunki benim cekimim benim egegim hem hatira hemde videolarin kopyasi bir baska yerde olmicak cunki cok video cekiyorum barindircak yer yok
Bu arada yt e yeni basladim illaki test edicem denemeler yapicam, o yuzden sanirim elimdeki adsenseyi kaybedicegimi dusunuyorum

Ciddi misin, ayrintili aydinlatirmisin beni

özgün ve spam kanalı aynı adsense bulundurdun diyelim demi, kanalların spamdan topluca kapanırsa özgün kanalında araya kaynar oda kapanır ayrıca bi tane kanalının para kazanması giderse tüm kanallarının para kazanması gider

özgün ve spam kanalı aynı adsense bulundurdun diyelim demi, kanalların spamdan topluca kapanırsa özgün kanalında araya kaynar oda kapanır ayrıca bi tane kanalının para kazanması giderse tüm kanallarının para kazanması gider
eskiden böyle değildi 2 yıl önce falan takip ediyordum herkez tek adsense kullanıyordu, artık herkez multi adsense mi kullanıyor?
peki para kazanması nasıl gidiyor? gittigini nerden anlıyoruz? ve gitti diyelim bir tanesinin o adsenseye bağlı ilişkilendirilmiş bütün kanallar mı gidiyor? of çok acımazsız cevaplarını bekliyorum hocam

2674 katlı bir gökdelenden aşağı düşmek gibi..
bkz: mermiye kafa atmak
seninkini bombayı alıp pimi çekmek değil
direk bombayı yutmak :D :D :D

beyler eskiden böyle değildi 2 yıl önce falan takip ediyordum herkez tek adsense kullanıyordu, artık herkez multi adsense mi kullanıyor?

eskiden böyle değildi 2 yıl önce falan takip ediyordum herkez tek adsense kullanıyordu, artık herkez multi adsense mi kullanıyor?
peki para kazanması nasıl gidiyor? gittigini nerden anlıyoruz? ve gitti diyelim bir tanesinin o adsenseye bağlı ilişkilendirilmiş bütün kanallar mı gidiyor? of çok acımazsız cevaplarını bekliyorum hocam

beyler eskiden böyle değildi 2 yıl önce falan takip ediyordum herkez tek adsense kullanıyordu, artık herkez multi adsense mi kullanıyor?

Keşke 2 yıl önceki gibi olsa

Peki son bir şey daha sormam gerekiyor, şuanki özgün kanalım spam adsensemle ilişkilendirilmiş durumda, yeni hesap açmasam ilişkilendirmeyi kaldırıp para kazanmayı iptal etsem özgün kanalımdan, yarın bir gün spam kanallarıma ve adsenseme bir zarar geldiginde eskiden ilişkilendirilmiş ve ayrılmış kanalımda zarar görür mü?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13629]mutluhan[/MENTION] [MENTION=12572]narhosting[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION]

Peki son bir şey daha sormam gerekiyor, şuanki özgün kanalım spam adsensemle ilişkilendirilmiş durumda, yeni hesap açmasam ilişkilendirmeyi kaldırıp para kazanmayı iptal etsem özgün kanalımdan, yarın bir gün spam kanallarıma ve adsenseme bir zarar geldiginde eskiden ilişkilendirilmiş ve ayrılmış kanalımda zarar görür mü?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13629]mutluhan[/MENTION] [MENTION=12572]narhosting[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION]

Bence görür illa adsense bağlı olmasına gerek yok. Aynı pcden aynı ıp den giriş yapıldı diğer kanallara sonuçta zincirlene gideer bnce ama daha tecrübeliler var onlar yazarsa daah iyi bikgi alırısn

kimse tamamen kesin olarak bir şey söyleyemez.

Bence görür illa adsense bağlı olmasına gerek yok. Aynı pcden aynı ıp den giriş yapıldı diğer kanallara sonuçta zincirlene gideer bnce ama daha tecrübeliler var onlar yazarsa daah iyi bikgi alırısn

valla burda ve diğer yerde hep sadece adsenseyi ayır yani yeni yt hesabı aç özgüne ordan devam et ilerde adsense alırsın bişey olmaz falan demişlerdi

Ben sahsen adsensede ozgun calisirim cunku kapansa bile
Actirma ihtimalin var hem kesinti yok.partnerde spam calisirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri