Özgün Video Çekicem Ancak ;

bursalee

Yasaklanmış
Web sitesi
www.tokusgroup.net
Arkadaşlar Pcmde video cekicem ancak bir abim yardımcı oldu programları indirdim kurdum herşey tamam buraya kadar oyunu actım kücük flash bir oyun ardındanda video programını actım fakat cok kasma yaptı bana yardımcı olabiliecek bir arkadas varmı acaba

Pc Ozelliklerim :
1GB Ram 2x512
1GB Ekran Kartı
Hdd yi bosverin diğerlerinide tam bilmiyorum acaba ekran kartı driverlarımı guncel değil acil yardımcı olucak bir arkadas bekliyorum burdanda yazabilirsiniz skype : facebook:darqreen burdanda bana ulaşabilirsiniz

Yardımlarınızı Bekliyorum ..

Tabi ekran kartini guncelle performans artisi olur.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

. kaydeden programın gücünü hd den düşürebilirsiniz...
2-otamatık güncelleme programları var fakat siz bilgisayarınızın model markasına bakın vede orjınal sitesine girerek driverlarınızı yükleyim,
3-bana öyle beliyorki sizin driverlar orjınal pc driverı değil, o ihtimalden dolayı abuk subuk işlerde pc performansı boyle sorun çıkarabilir...
yada herksın dediği gibi pc kapasitesi düşük yetersiz...

ekran kartının marka ve modelini yaz.. yalnız flash oyunda bile aksıyorsa çok birşey bekleme pc oldukça güçsüz....

hocam pc flash oyunda kasmıyor ancak video yu acınca felaket bi sekilde kasıyor ekran kartı modelim

ATI HD RADEON 3450

İŞLEMCİ :: İntel Pentium 4 CPU 3.000 GHZ

bu arkdasım bekliyorum

Ilk olarak driverlari guncelleyin ekran kartinizinin modelini yazarak bulub nvidia ise sitesinde modelini yazarak indirebilirsin drectx guncelle bakim yapin yani.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgisayar özelliklerine ekran kayıt prgramınıda söyleseydin süper olurdu.

1GB ekran kartı ve Flash oyun... Ekan kartının serisi modeli biti vs. hiç birşey sormuyorum...
Ram 1GB muhtemelen Kullandığın program her ne ise, işlemci veya Ram yetersiz kalıyor.

peki hocam indiryom bakalım cildiricam evde olucak iş değil millet video cekiyor ben cekemiyorum :( inşallah yararlı bir şeydir

ekran kartının 7 ay önce çıkan güncel drıver ı hocam o.. onu indir kur pc nede iyi bir bakım yap virüs taramadı vs .. flash oyunda bile kasıyorsa sıkıntı var demektir..

starter la iş yapılmaz imkanın varsa işletim sistemini değiştir starter ı kaldır, win 7 pro yada ultimate kur 32 bit tabiki, starter dan daha iyi çalışırlar

Bilgisayar özelliklerine ekran kayıt prgramınıda söyleseydin süper olurdu.

1GB ekran kartı ve Flash oyun... Ekan kartının serisi modeli biti vs. hiç birşey sormuyorum...
Ram 1GB muhtemelen Kullandığın program her ne ise, işlemci veya Ram yetersiz kalıyor.

hocam kullandıgım program bandicam herhangi bir yeri seciyorum kare yerine alıyorum ve oyle kaydediyorum

---------- Mesaj saat 23:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:09 civarında gönderildi. ----------

starter la iş yapılmaz imkanın varsa işletim sistemini değiştir starter ı kaldır, win 7 pro yada ultimate kur 32 bit tabiki, starter dan daha iyi çalışırlar

hocam ultimate kasma yapıyor pcde pro yuda denemedim hic suanda o programın driverini kuruyorum ancak aynı gibi bişey olucak heralde

hakkaten ya starter kadar berbat bi işletim sistemi görmedim ben hiç kullanmadım desem yeridir.. .7 kur hocam sen en iyisi

hocam kullandıgım program bandicam herhangi bir yeri seciyorum kare yerine alıyorum ve oyle kaydediyorum

Crackli ise muhtemelen o programı açtığınızda arka planda çalışan zararsız sadece amacı pc yi kasmak olan bir tojen çalışıyor olabilir.

Fraps tavsiye ederim size ve 5dk ya kadar uploand edip link vereceğim... o programı kaldırın birazdan vereceğim linkden indirin kurun. Oyuncular için arşivimde bulundurduğum en hafif rogramdır.

---------- Mesaj saat 00:23:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:17 civarında gönderildi. ----------

hakkaten ya starter kadar berbat bi işletim sistemi görmedim ben hiç kullanmadım desem yeridir.. .7 kur hocam sen en iyisi

Starter Win 7 dir zaten, Win7 - Home - Win7Pro gibi seridir o

Berbat demek biraz fazl akaçar, diğerlerine göre bir kaç özellik kısıtlaması var okadar yoksa kasmayla asmayla işi olmaz :)

Crackli ise muhtemelen o programı açtığınızda arka planda çalışan zararsız sadece amacı pc yi kasmak olan bir tojen çalışıyor olabilir.

Fraps tavsiye ederim size ve 5dk ya kadar uploand edip link vereceğim... o programı kaldırın birazdan vereceğim linkden indirin kurun. Oyuncular için arşivimde bulundurduğum en hafif rogramdır.

hocam fraps daha cok kasar die biliyorum ama bandicam crackli degil gezginlerden indridim programı

---------- Mesaj saat 00:23:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:17 civarında gönderildi. ----------

Starter Win 7 dir zaten, Win7 - Home - Win7Pro gibi seridir o

Berbat demek biraz fazl akaçar, diğerlerine göre bir kaç özellik kısıtlaması var okadar yoksa kasmayla asmayla işi olmaz :)

bak o kadar kötüymüşki 7 den bile saymıorum artık onu :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri