Özgün Video Çekmek Gerçekten Çok mu Zor?

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Aslında değil bence ama bunun için birlik olmak lazım ekip oluşturmak lazım. Örneğin youtubeye kısa film yazarsanız bir çok videoyla karşılaşacaksınız. Bu gibi videoları bizlerde çekebiliriz.
3 kişi kamerayla ilgilense
4 kişi de oyuncu olsa 7 kişilik bir ekiple çok iyi işler çıkartılabilir bence. Konuyu ilham kaynağı olsun diye açıyorum. Tecrubeli arkadaşlar daha da geliştirebilir bu düşünceyi; çünkü artık bu ve bu gibi konularla ilgilenmek lazım kanımca.

ne çekeceğine bağlı bazıları yetenek ister

Kamerayla 1 kişi bile ilgilense yeterli,3 kişiye gerek yok.

ben tam çekecektim grip oldum.ses soluk çıkmıyor,baş ağrısıda ayrı dert.şansına küs yt:)

Evden çokmadan zilyon tane farlı video çekebilirsiniz,

eli yüzü düzgün bir kamera veya akıllı telefon olsun yeter,

slightlar ie birşeyler yapabilirsiniz, hobi tarzı videolara yönelebilirsiniz, vs.. vs...

illa sokağa çıkmaya gerek yok yani :)

Başlanaya niyetlenin yeter.

Özgün ile ilgili tam konu açıcaktım sizi gördüm hocam

Artık forumda bol bol özgün içerik ile ilgili bilgiler paylaşmamız gerekiyor

Ne tarz özgün kanallar açabiliriz, kanalın ilk günlerinde özgün videolarımızı nasıl izletip, nasıl abone çekebiliriz?

Bu tarz onlarca konuda yardımlaşmalıyız.

Burakoyunda isimli arkadaşın 250.000 abonesi var sadece oyun oynuyor. Bu çocuğun günlük kazancının akıllara zarar olduğunu düşünüyorum ben. Sadece 1 kanal ile.

Özgünün gücü aslında hepsinden fazla ama üşenmeden ilgilenmek gerekiyor. Kendi özgün videolarımızı nasıl korumamız gerekiyor hepsini öğrenmemiz gerekiyor yardımlaşarak.

Yönetmen ve kamera işlerini ben yapabilirim kendim fotoğrafçıyım ama video izlenim alıcak mı orası sorun

ahhhhhh ahhhhhhhh bende akıcı bir ingilizce olsa neler yapardım neler.

vevo daki tüm parçaları hakkı bulut ve müslüm gürses modunda söylicem ozaman gör sen izlenimin kralını :D

Özgün ile ilgili tam konu açıcaktım sizi gördüm hocam

Özgünün gücü aslında hepsinden fazla ama üşenmeden ilgilenmek gerekiyor. Kendi özgün videolarımızı nasıl korumamız gerekiyor hepsini öğrenmemiz gerekiyor yardımlaşarak.

aynen katılıyorum hocam üşenmeden... yardımlaşarak... Kimisi evde tek başına videosunu çeker kimiside ekip oluşturup dışarda çeker. Önemli olan burda düşüncelerimizi paylaşıp birbirimize ilham vermek. [MENTION=4264]kbasali[/MENTION]

Kamerayla 1 kişi bile ilgilense yeterli, 3 kişiye gerek yok.
Kamerayı sağ elinle çeksen başkasına ihtiyaç bile yok.
Kamerayı bi yere sabitleyip kendi çekse sana bile ihtiyaç yok.

Öncelikle sabır gerekli, hemen kazandırmıyor özgün video,

-Öğrencilerin kullanabilecegi kaynak videolar hazırlıyabilirsiniz,
Bir beyaz tahta ve soru cevap kitabına bakar,

-Önemli kişilerin hayatlarını anlatabilirsiniz,

-Hobi gibi şeyler yapabilirsiniz (tahta boyama origami, vs.. vs..)

- En çok doğru bilinen 10 yanlış veya versiyonları

- Flash oyunları oynarken çekebilirsiniz,

prank isine girmeyi dusunenler cok zor bir is onu soyleyeyim dedim :) sadece kamerayla saka yapmaga benzemiyor

Kamerayla 1 kişi bile ilgilense yeterli, 3 kişiye gerek yok.
Kamerayı sağ elinle çeksen başkasına ihtiyaç bile yok.
Kamerayı bi yere sabitleyip kendi çekse sana bile ihtiyaç yok.

güldürdün :D

---------- Mesaj saat 18:10:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:09:20 civarında gönderildi. ----------

prank isine girmeyi dusunenler cok zor bir is onu soyleyeyim dedim :) sadece kamerayla saka yapmaga benzemiyor

prank işi zaten türkiyede yapmak imkansız

Ozgun calismal isteyen varsa benimle calisabilir.
Fikir : gta real live. + bi kac effekt + ingilizce. Yapan var guzel izlenim aliyor. +ekip olursak ve hergun duzenli sosyal imleme yaparsak kimse tutamaz. Haftada 1 video ceksek diger gunleride videoyu yaymak ile ilgilensek guzel sonuclar dogurabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri