Özgün Video Denemem...Yorumlarmısınız Arkadaşlar?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
tutar mı bilmiyorum ama fena olmamış hocam animasyon :D

Dünkü maç geldi aklıma neyse :)

Güzel olmuş hangi programla yaptın ?
Maç konusunu hiç açma :)....Beğendiğine sevindim Yumi...Sony Vegasla yapmaya çalıştım...

---------- Mesaj saat 01:35:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:49 civarında gönderildi. ----------

after effect muhtemelen.

After effect kullanmayı biliyormusun arkadaşım, biliyorsan tavsiye edermisin?

Maç konusunu hiç açma :)....Beğendiğine sevindim Yumi...Sony Vegasla yapmaya çalıştım...

---------- Mesaj saat 01:35:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:49 civarında gönderildi. ----------

halının aynısı bizim evdede var üstüne yatması gzl oluyor:)

bu arada nerelisiniz acaba? şiveniz güzelmiş:)

dipnot:video sonunda tamam diyorsunuz sanırım. o sahneyi keserseniz tam olur.

Etrafta gezen Vine denen zımbırtılardan daha iyi olmuş.
İstemsiz güldüm.
:D

halının aynısı bizim evdede var üstüne yatması gzl oluyor:)

bu arada nerelisiniz acaba? şiveniz güzelmiş:)

dipnot:video sonunda tamam diyorsunuz sanırım. o sahneyi keserseniz tam olur.

Halı konusuna katılıyorum, genelde bende uzanarak videoda görünen tv yi izliyorum :)
Aslen Çorum'luyum şive oradan yerleşmiş olabilir...Video sonundaki tamam kelimesi uyarısı için teşekkürler...youtube içerisinden düzenlemesini yaptım...

---------- Mesaj saat 01:47:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:45:27 civarında gönderildi. ----------

hocam kanalın Türkçe. Ama kanal ayarlarında hangi ülke seçili?
Ülke ayarı olarak Almanya seçtim bu sefer nedense ...genelde Amerika seçerdimmm

Kısmen biliyorum, eğer orta derece öğrenirsen sony vegasdaki hazır introları rahatlıkla orada yapabilirsin. Daha çok montaj, efekt vs. işi after effectte yapılıyor. Konu derinleştikçe derinleşir :D kafana yatarsa google amcaya danış. Ayrıca Adobe sonuçta. Bundan iyisi şamda kayısı :)

Evde bir Aslanla yaşaması da bayağı bir zormuş...Ancak gönderebildim keratayı :)))

Aynen hoş olmuş bi istemsiz gülüş bendede oldu zamanla çalışarak böyle daha daha profesyonelleri ortaya çıkar abi birde yabancı dilin olsa varya süper olur işini görcek kadar ezberlesen yeter yani ben çalışıyorum bu aralar :D

Aynen hoş olmuş bi istemsiz gülüş bendede oldu zamanla çalışarak böyle daha daha profesyonelleri ortaya çıkar abi birde yabancı dilin olsa varya süper olur işini görcek kadar ezberlesen yeter yani ben çalışıyorum bu aralar :D

Güzel olmuş :D :D nasılsın alper

Valla beğendiğine ve sende istemsiz gülüş yarattığıma çok sevindim...İleride aklıma geldikçe yeni bir şeyler deneyeceğim bakalım...Yabancı dil konusunda ise ortaokulda kura sonucu yabancı dilim Fransızca çıkmıştı, onuda öğrenemedik zaten...İngilizce ise hiç ama hiç yok dolayısıyla...Kısmet bakalım...
Güzel olmuş :D :D nasılsın alper

Beğendiğinize sevindim...Ayrıca diğer yumurta konusu içinde buradan teşekkür edeyim size...:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri