Özgün Video Fikrim var ama ya sonra ?

Kaanbulut

Yasaklanmış
Arkadaşlar Merhaba.

Şimdi özgün video konum var çok sağlam hemde. Tutacağına adım gibi eminim diyebilirim çünkü bu zamana kadar bir kişi yapmış benim yapacağımı oda görüntü kalitesi vs sıfır ve çok yayılmamış. 25 bin kişi falan izlemiş ama ben güzel bir video çekeceğim sağlam yapacağım. Ama her şeyi yaptıktan sonra nasıl izleteceğim. Tmm etiket muhabbetini yaparım kendi profilimde paylaşırım imleme sitelerinde paylaşırım ya sonra ? Devamı nasıl gelecek onu çözemedim ?

Bir fikri olan var mı bu konuda veya görüşünü söylemek isteyen izlenimi nasıl alacağım. Bunu tuttursam devamı gelecek zaten...

Not: Video'yu 3 gün gibi bir süre zarfında çekeceğim... Ayrıca çekeceğim video tüm Dünyanın izleyip anlayabileceği video sadece Türk'ün anlayacağı bir şey değil. Her türlü insan anlar ve sonunda güler :D

Siz videoyu çektikten sonra haber verirseniz Twitter hesabımda paylaşabilirim.Videonun kalitesine göre değişir ama minimum 400 500 izlenme alır videonuz.

3 günde büyük sitelerde, facebook sayfalarında, twitter sayfalarında paylaş. :D Başka da yapacak hiçbir şey yok. YouTube'a atarsın ama sonradan bir şey olmaz hayal kırıklığına uğrarsın bir de bu işin devamı olması lazım. :D 1 yaptın 5 yaptın 10 yaptın sonrası gelmeli yoksa tutmaz.

Siz videoyu çektikten sonra haber verirseniz Twitter hesabımda paylaşabilirim.Videonun kalitesine göre değişir ama minimum 400 500 izlenme alır videonuz.

:) Hocam mesele 400 - 500 izletmek değil ki o video'yu tutturmak. Çünkü çekeceğim video Tüm dünyanın anlayabileceği bir video olacak. Her türlü insan izleyebilecek ve sonunda gülecek yani.

Arkadaşlar fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum. Şurada burada reklam vermek vs onları yapacağım zaten.

konuyu takipteyim. aynı şeyi bende merak ediyorum. 3-5 özgün videom var facebook sayfalarında reklam verdim ama patlamadı video başka ne yapılabilir acaba ?

Arkadaşlar fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum. Şurada burada reklam vermek vs onları yapacağım zaten.

hocam zaten söylediginize göre video çok güzel olucak mıs e böyle bi videoyu yani milleti güldürebilecek bi videoyu siz youtube atsanız baska bisey yapmasanız dahi o video tavan yapar, ama illaki tanıtmak istiyorum diyosanız bazı facebook sayfaları üçretli paylasım alıyor yani siz belli bir ücret ödüyosunuz o kiside sayfasında videonuzu paylasıyor zaten komik bir video ise izleyen paylasıcaktır buda size çok iyi bir geri dönüs saglar

konuyu takipteyim. aynı şeyi bende merak ediyorum. 3-5 özgün videom var facebook sayfalarında reklam verdim ama patlamadı video başka ne yapılabilir acaba ?

Ya hocam zaten her video patlamaz. Video içeriği gerçekçi ve harbi işte bu yapılmalıydı komikti denecek benim videom harbiden öyle bunu 3 kişi ile paylaştım eve dedi hepsi. Ayrıca yabancıların da izleyebileceği bir şey.

---------- Mesaj saat 21:06:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:59 civarında gönderildi. ----------

hocam zaten söylediginize göre video çok güzel olucak mıs e böyle bi videoyu yani milleti güldürebilecek bi videoyu siz youtube atsanız baska bisey yapmasanız dahi o video tavan yapar, ama illaki tanıtmak istiyorum diyosanız bazı facebook sayfaları üçretli paylasım alıyor yani siz belli bir ücret ödüyosunuz o kiside sayfasında videonuzu paylasıyor zaten komik bir video ise izleyen paylasıcaktır buda size çok iyi bir geri dönüs saglar

Valla hocam hüsrana uğramak istemiyorum çünkü konu gerçekten şahane. 2 - 2.5 dakikalık bir video olacak ortalama. Benim güvencim şu 10 k izlenim aldıktan sonra yabancılarda etiketten gelir. Ama bakalım Facebook sayfalarına zaten reklam vereceğim.

hocam eger siz videonuza güveniyosanız ki söylediklerinize göre baya ciddi bi video, bu videoyu paylasmanıza bile gerek yok youtubeye yükleyin iyi etiket açıklama ekleyin ek olarakta kendi facenizde bile paylasanız yeter en geç 2 güne 301+ takılır o video, ama bakarsınız beklediginiz sonuç yok anlasırsınız en az 50k lık bi sayfa ile saat 20-23 arası paylasır sizin videonuzu(bu saatte sayfaların en aktif oldugu saatlerdir) sonra zaten video alır basını gider. baktınız paylasımdan sonrada pek bi deyisme yok silip atın =)

hocam eger siz videonuza güveniyosanız ki söylediklerinize göre baya ciddi bi video, bu videoyu paylasmanıza bile gerek yok youtubeye yükleyin iyi etiket açıklama ekleyin ek olarakta kendi facenizde bile paylasanız yeter en geç 2 güne 301+ takılır o video, ama bakarsınız beklediginiz sonuç yok anlasırsınız en az 50k lık bi sayfa ile saat 20-23 arası paylasır sizin videonuzu(bu saatte sayfaların en aktif oldugu saatlerdir) sonra zaten video alır basını gider. baktınız paylasımdan sonrada pek bi deyisme yok silip atın =)

Yok olacağına inancım var. Yani en az etiketlerden gelir diye ümit ediyorum. Ama ilk olarak reklam almayı düşünüyorum.

Sizin istediğiniz şeyin olması mucizelerden bir tanesi.

Siz istiyorsunuz ki videom durup dururken sırf iyi olduğu için patlama yapsın.

Ama ne yazık ki özgün videoların hepsi patlama yapmıyor.Sizin yapmanız gereken güzel bir fikir bulup düzenli olarak video çekmek.Bu şekilde SABIRLA bu işi sürdürürseniz bir yerden sonra illa ki 3-5 videonuz patlama yapacaktır ve diğerlerini de etkileyecektir.

Ama özgün ve güzel diye de sadece BİR videonun patlamasını beklemek MUCİZE'dir.

Sizin istediğiniz şeyin olması mucizelerden bir tanesi.

Siz istiyorsunuz ki videom durup dururken sırf iyi olduğu için patlama yapsın.

Ama ne yazık ki özgün videoların hepsi patlama yapmıyor.Sizin yapmanız gereken güzel bir fikir bulup düzenli olarak video çekmek.Bu şekilde SABIRLA bu işi sürdürürseniz bir yerden sonra illa ki 3-5 videonuz patlama yapacaktır ve diğerlerini de etkileyecektir.

Ama özgün ve güzel diye de sadece BİR videonun patlamasını beklemek MUCİZE'dir.

Şimdi bu işe bir video deyip kapatmak saçma olur kanımca. Yani bir video çekeceksem eğer bu video sağlam video ki bu kadar konuşuyorum demektir. Yani bunun patlaması demek 500 bin kişinin izlemesi demek değil illa ki :) 10 bin 20 bin izletmeyi zaten alabileceğimi düşünüyorum ama hedefim daha yüksekte. Çünkü bu videoya çok emek verdim ve vereceğim.

Ayrıca videonun sadece Türklere hitap etmemesi de bana bir + verdiğini düşünüyorum her neyse hocam işte öyle. İlla ki paylaşım vs. Reklam bunları zaten yapacağım.

ekşisözlükte yayınlanabilecek formatta bir videoysa ekşiyi tek geçerim,2 videomu youtube türkiyede anasayfaya çıkarmıştım sadece entry olarak girerek,ondan sonra tace-twitter kendiliğinden geliyor,300 bin izlemeye yakın almıştı 2 günde tek video.

ekşisözlükte yayınlanabilecek formatta bir videoysa ekşiyi tek geçerim,2 videomu youtube türkiyede anasayfaya çıkarmıştım sadece entry olarak girerek,ondan sonra tace-twitter kendiliğinden geliyor,300 bin izlemeye yakın almıştı 2 günde tek video.

Peki ekşisözlük ne tarz video koyuyor ?

tarz çok önemli değil esnek o konuda ekşi ,demek istediğim entry şeklinde girilebilecek bir video olması yani video hakkında tanım yapılabilmesi.gerçi videoların yüzde 99una uydurulur bi şekilde tanım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri