Özgün video hazırlıyorum, isteyenler ?

K
  • Kullanıcı Kaystros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaystros

Guest
Merhaba arkadaşlar, camtasia 8 ile youtubeda birçok alanda gördüğünüz slayt gösterili, müzikli, yazılı videolardan hazırlayabilirim. Eğer zamanınız yoksa vb. sizinle çalışmak isterim.

Yapabileceğim videolar,

Ör. Top 10lar, Videolara açıklama ekleme, Video kesme + Kırpma + Ekleme + Müzik değiştirme gibi camtasia 8'in imkanlı kıldığı her şey...

İsterseniz liste verin ve camtasia 8 üzerinden bir theme seçin bu theme ile entegreli şekilde bu listedeki videoları hazırla diyin, isterseniz başlık verin bu başlıkta bu kadar video hazırla diyin...

r10 nickim Kaystros

Merhaba arkadaşlar, camtasia 8 ile youtubeda birçok alanda gördüğünüz slayt gösterili, müzikli, yazılı videolardan hazırlayabilirim. Eğer zamanınız yoksa vb. sizinle çalışmak isterim.

Yapabileceğim videolar,

Ör. Top 10lar, Videolara açıklama ekleme, Video kesme + Kırpma + Ekleme + Müzik değiştirme gibi camtasia 8'in imkanlı kıldığı her şey...

İsterseniz liste verin ve camtasia 8 üzerinden bir theme seçin bu theme ile entegreli şekilde bu listedeki videoları hazırla diyin, isterseniz başlık verin bu başlıkta bu kadar video hazırla diyin...

r10 nickim Kaystros

iyi çalışmalar..fiyat nedir?

Açık yüreklilikle konuşuyorum !
Daha önce birçok alanda video hazırladım. Wordpress kurulum vb ama hiç ücret almadım, isteyene al kardeşim gibi :) Makale yazarıyım r10 üzerinde. Video hazırlamak inş sizlerle ilk olacak. Genel fiyatlandırma nedir bilemiyorum, az forumda araştırdım ama bulamadım bu alanda sabit bir taban fiyatta yok sanırım. Bu sebeplerle sizin için uygun olan nedir bilirsem eğer anlaşırız. Özel mesaj & hangouts ( cebirlili @gmail ) & facebook ( fb.com/dybumys ) gibi iletişim yollarım mevcut.

Açık yüreklilikle konuşuyorum !
Daha önce birçok alanda video hazırladım. Wordpress kurulum vb ama hiç ücret almadım, isteyene al kardeşim gibi :) Makale yazarıyım r10 üzerinde. Video hazırlamak inş sizlerle ilk olacak. Genel fiyatlandırma nedir bilemiyorum, az forumda araştırdım ama bulamadım bu alanda sabit bir taban fiyatta yok sanırım. Bu sebeplerle sizin için uygun olan nedir bilirsem eğer anlaşırız. Özel mesaj & hangouts ( cebirlili @gmail ) & facebook ( fb.com/dybumys ) gibi iletişim yollarım mevcut.

kategori video uzunluğu,ve slayt içeriğini gözönünde bulundurarak bir fiyat belirtirseniz,forumda çok yararlanan arkadaş olacaktır ))

Sadece slayt değil. Çok beğendiğiniz bir video vardır ona eklemeler yapabilirim. Mesela youtube.com/playlist?list=PLKGmmivxwRypExmfPzckoKO9wDySdaT2x arkadaş hazırlamış ben beğendim bunu 10 böldüm giriş metinleri, tanıtım metinleri ekledim, gereksiz yerlerini sildim vb vb vb yani en son bu şekilde hem nitelendirirdim hem de bir play list oluşturdum ( Örnek amaçlı yapmamıştım boş zamanımda özensiz bir çalışma ) Bu şekilde videolar da hazırlayabilirim. Kurulum videolarında camtasia'nın zoom özelliği ve themeleri sayesinde son derece anlaşılır & kullanışlı videolar olabilir ki eğer isterlerse kendim de seslendirebilirim...

Ben çalışmak istiyorum da pm atabilir misiniz fiyatlar ile ilgili.

Yapıyorum bir playlist verdim kardeşim o bana ait kanalda duruyor para kazanma da aktif ( yani yapıyorum ) ama benim bir türlü çözemediğim birşey var ben yapıyorum aynı videoyu ben ekliyorum izlenmiyor başkası ekliyor 2000 - 3000 olmuş çözemedim ya etikette ya başka bişeyde hata yapıyorum ama :/

Yapıyorum bir playlist verdim kardeşim o bana ait kanalda duruyor para kazanma da aktif ( yani yapıyorum ) ama benim bir türlü çözemediğim birşey var ben yapıyorum aynı videoyu ben ekliyorum izlenmiyor başkası ekliyor 2000 - 3000 olmuş çözemedim ya etikette ya başka bişeyde hata yapıyorum ama :/

Gündemde olmayan şeyleri paylaşıyorsundur :) Gündemde olmayan şeyleri kim paylaşıp arar ?

Üstelik bunda şüphelecek durum yok ki adamla anlaşınca işi teslim edeceğim, görecek ödememi verecek. Sen beğenmediğin işe para öder misin? Ödemezsin (ben de ödemem).
Diğer Türlü şüphelenmenize bir sebep olmalı? mesela nedir adama ne sormazlar mı :)

PMlere cevap veriyorum hemen // Örnek // vk.com/video204317021_168371524 Görüntü kalitesi şuan iş yerindeyim pc kötü kasmasın diye 360p normalde 720p olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri