Özgün video hazırlıyorum , tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

• Kullanıcı lazo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

lazo61

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Şu an youtube tan spam yaparak kazanç sağlamaktayım fakat bu sıralar özgün video çekmek istiyorum. Elimde ekip var . Her türlü malzemeye sahibiz ; kurgu , montaj , kamera ve diğer ekipmanlar. Videoları ingilizce de yapabilirim. Upper derecesinde ingilizce bilgisine sahibim. Sizlere bu konuda danışmak istiyorum.Sizce ne tür videolar çekmeliyim ?

Deneme amaçlı çektiğimiz videolar var. Oynayan arkadaşlar oyuncu değiller fakat onlarda kendilerini geliştirmek adına uğraşıyorlar.

video : Takip D - YouTube

Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum . Teşekkürler

Konuyu pek anlamadım ama kullanılan kamera ve yapılan çekim, çekimin yapıldığı açılar oldukça güzel. Bence kesinlikle devam edin. Çok kaliteli işler çıkarabilirsiniz. Ben beğendim doğrusu. Ayrıca arkadaşlar koşarken çalan şarkıya hasta oldum.. :) Devamını bende bekliyorum. :)

çok teşekkür ederim dostum görüşlerin için :) aslında bunun devamı için birşeyler düşünüp bu video ile bağlayacaktık ama daha farklı bir senaryo üzerinde çalışmayı düşünüyoruz

harıka olmus...ben de kendımı fılmcı sanırdım ama baya yol katetmek geek demek kı bu fılmcılıkte?

kameranın modelını ogrenebılır mıyım?

emeklerin bosa gitmesin reklama tık attım :)

emeklerin bosa gitmesin reklama tık attım :)

ALLAH razı olsun kardeşim :)

---------- Mesaj saat 00:53:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:39 civarında gönderildi. ----------

harıka olmus...ben de kendımı fılmcı sanırdım ama baya yol katetmek geek demek kı bu fılmcılıkte?

kameranın modelını ogrenebılır mıyım?

Teşekkür ederim hocam . sony handycam hdr-pj430v kamera modeli

ALLAH razı olsun kardeşim :)

---------- Mesaj saat 00:53:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:39 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim hocam . sony handycam hdr-pj430v kamera modeli
hocam google arastırmayayım sımdı fıyatınıda yazıver sana zahmet....:o

ahaha :D :D :D hocam izledim çok beğendim de bir etiket gördüm o nedir ya :D :D :D

adam etikete at kafası yazmış asdasdasdasd :D:AS: :D :D çok güldüm Allah razı olsun :D

hocam google arastırmayayım sımdı fıyatınıda yazıver sana zahmet....:o

hocam hediye olarak geldi o kamera yurtdışından bana o yüzden tam olarak bilmiyorum. ama amazon.com da 848$ - Amazon.com: Sony HDR-PJ430V High Definition Handycam Camcorder with 3.0-Inch LCD (Black): Camera & Photo

---------- Mesaj saat 00:59:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:33 civarında gönderildi. ----------

güzel güzel de biraz daha hayalperestlik lazım sanki :)

tavsiyeniz nedir peki ?

İzlerken sıkıldım açıkçası.
Ama bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır. Hayırlısı olsun..

Ben beğendim! senaryo müthiş.. reklamına da tıkladım devamını da bekliyorum :)

hocam hediye olarak geldi o kamera yurtdışından bana o yüzden tam olarak bilmiyorum. ama amazon.com da 848$ - Amazon.com: Sony HDR-PJ430V High Definition Handycam Camcorder with 3.0-Inch LCD (Black): Camera & Photo

---------- Mesaj saat 00:59:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:33 civarında gönderildi. ----------

tavsiyeniz nedir peki ?
daha çok film izle üstad bence cok guzel seyler yapabılırsınız elinizde gerekli tüm materyallerler var illa özgün olcaz diye en baştan bişiler yapmanıza gerek yok

Bugun medcezir bile taklitse ben her hareketi begenirim

Devm et dogru yoldasınz

Konuşun videoda, güncel olayların örneğin Fethullah Gülen'in beddua taklitini yapın vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri