Özgün video hazırlıyorum , tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

• Kullanıcı lazo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ekipmanın, ekibin her şeyin var. Prank çekebilirsin bence. Bir kaç fikrim var lakin kendim hayata geçirmeye çalışıyorum.

Prankta tutar lakin sağlam bir şekilde yapılırsa...

teşekkür ederim hocam tavsiyenizi değerlendirmeye alacağız

Pek anlamıyorum ama bir tavsitem olabilir hocam, ingilizce ve rusça yani yabancılarda bu tarz amator kameralar ile güzel yerlere gelmiş kanallar var.Bu kanallardan fikir alarak türkçe versiyonunu yapabilirsiniz. Mesela o kadar ekipsiniz en basitinden soru filan sorun esnafa hadi onu geçiyorum, 3-5 arkadaşsınız değişik muhabbetler kurun videoya alın ama ilk başta söyledigim gibi yabancı popüler kanallardan biraz fikir alın..
başarılarınızın devamını dilerim..

Pek anlamıyorum ama bir tavsitem olabilir hocam, ingilizce ve rusça yani yabancılarda bu tarz amator kameralar ile güzel yerlere gelmiş kanallar var.Bu kanallardan fikir alarak türkçe versiyonunu yapabilirsiniz. Mesela o kadar ekipsiniz en basitinden soru filan sorun esnafa hadi onu geçiyorum, 3-5 arkadaşsınız değişik muhabbetler kurun videoya alın ama ilk başta söyledigim gibi yabancı popüler kanallardan biraz fikir alın..
başarılarınızın devamını dilerim..

teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için , üzerinde çalışmalar yapıyoruz. beğendiğiniz bir kanal var mı çekmemz için ?

Şube Trabzon yazıyor ama sanırım Trabzon'da çekilmemiş :( Trabzon'da olaydı iyiydi ben de gelirdim :D (Plakalar 06 hep, Ankarada çekildi sanırım)

Küçük bir uyarı&hatırlatma yapayım: Video Arabalardaki Plakaları mozaikleyin. (Sorun çıkartır ileride)

Şube Trabzon yazıyor ama sanırım Trabzon'da çekilmemiş :( Trabzon'da olaydı iyiydi ben de gelirdim :D (Plakalar 06 hep, Ankarada çekildi sanırım)

Küçük bir uyarı&hatırlatma yapayım: Video Arabalardaki Plakaları mozaikleyin. (Sorun çıkartır ileride)

evet hocam ankarada çekildi çünkü tüm ekip ankarada. Uyarınız için sağolun hocam :)

Baya ugrasılmıs emege saygı bikere en basta gelir. Ancak kisisel görüslerimi belirtecek olursam acıkcası insan izlerken biraz aksiyon falan arıyor çok cocuksu olmuş hersey mesela yamakasideki gençler gibi akrobasik olaylar olsa sabaha kadar otur izle ama malesef ha bi hareket yaptılar yapacaklar derken bisey olmadan video bitiyor :) Hazır ekipmanınız ve merakınız varken bence baska alana yonelin mesela sokak roportajları ülkemiz zeka seviyesinde cok güzel oluyor istediginiz kadar sacma soru sorun bir o kadar sacma cevaplar geliyor :)

Baya ugrasılmıs emege saygı bikere en basta gelir. Ancak kisisel görüslerimi belirtecek olursam acıkcası insan izlerken biraz aksiyon falan arıyor çok cocuksu olmuş hersey mesela yamakasideki gençler gibi akrobasik olaylar olsa sabaha kadar otur izle ama malesef ha bi hareket yaptılar yapacaklar derken bisey olmadan video bitiyor :) Hazır ekipmanınız ve merakınız varken bence baska alana yonelin mesela sokak roportajları ülkemiz zeka seviyesinde cok güzel oluyor istediginiz kadar sacma soru sorun bir o kadar sacma cevaplar geliyor :)

O da aklımızda olan çalışmalardan biri hocam :) teşekkür ederim görüşünüz için

Hocam böyle videolar cidden izlenir videonun sonuna kadar. Çünkü ne olacak diye bekledim izlemiş bulundum bütün videoyu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri