ozgun video icin oneri(muslera06)

harekir

Yasaklanmış
muslera hocam bu isin kitabini yazmis birisi olarak sizden onerileriniz rica edecektim ben kimsenin hakkini yemeden bu isi yapmak istiyorum youtubede nasil bir calisma yaparsam kanalim daha cabuk gelisir ve buyur ben kendim videolari yapmak istiyorum bana neler onerebilirsiziniz bir fikir bulup baslamak istiuorum

Ustad oncelikle ozgun video ,kaliteli dikkat cekici ozgun video bu iste en kaliteli en guzel seydir her acidan.Iste bu ozgunlugun ne olacagini,bu ozgunluk sayesinden nasil cok izlenim alacaginizi ve nasil bu izlenimler sayesinde cok kazanacaginizi sizden baskasi bilemez.0Cunki sizin karekteriniz kisiliginiz ozgun videolardaki ne yapmak istedikleriniz ne yapacaginiz cok onemli.

Ben insanlari sacmaliklarimla guldurebilirim diyorsan bu sekil bir is yaparsin.Yadaben insanlara farkli ama ilginc konularda bilgi veririm diyorsan bu skeilde yada cok daha farkli isler ve turlerde kendi yeteneklerimi izletebilecek dikkat cekebilecek isler yapabiliririm diyorsan bi denyeceksin kendini.Inan bana aslinda herkesde bi can alici ozellik oluyor dikkat cekecek ozellik ama onemli olan onu disa yansitabilmek.Mesela M.U.A. kardesim.Mehmetin yaptigi is 10 numara is ve izlenimi olsun abone sayisi olsun herseyi ile 10 numara.

Bu yuzden hersey kendi elinizde bunu en iyi siz bilebilirsiniz.

hocam benim aklimda bir kac fikir var ama deneyemedim daha bir kac eksigim var mesela android oyunlar her oyunun videosunu bir dafa ceksem zaten binlerce goruntu olacagini dusunuyorum bir baska onerim mesela ilginc sorular bulup onu kucuk cocuklara sormak ve cavabini almak yeterince komik olacagina inaniyorum ve ilginc olacak boyle oldugunda videolari part part yayinlamam daha iyi olacagini duaunuyorum ve mesela bir video 5 dakka bunu 10 part yapsam 1 yerine 10 izlenim olacak ve izlenimi 10 kat arttiracagini dusunuyoeum bunu izleni.lere bir zarari olurmu kanalimi hazirladiktan sonra adsense ilemi yoksa partnerliklemi devam etmelimiyim ozgun videolara ortalama ne kadar veriyorlar partnerlikler.son olarak hocam soyle bir calisma daha yapmak istiyoeum fake facebok hesaplari acip o hesaptaki kisi sayilaeini arttirmak istiyorum yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim mutlaka hit artacaktir yapila aklar 100 adet fake hesap ve gunluk 30 adet arkadas ekleme arkadaslr fazlasjni neden eklemiyorsun derseniz hesabinizi kapatiyor facebook boylece gunde 3000 arkadalik istegi gondereceksiniz bunun 3/1 kabul etse alin size ayda 30000 organik hit 2 3 ayinizi buna ayirirsaniz gunde bir saat baya organik hit olacagini dusnuyorum siz ne dersini muslera hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri