Özgün Video Kanalım

nyxarius

Kayıtlı Üye
merhaba ben 2 gün önce özgün video yapmaya karar verdim ve 2 gündür oyun videoları çekip kanalıma atıyorum sizden isteğim bana fikriyat vermeniz ve yorum yapmanız olucak :)

YT kanalımın adı Nyxarius Gaming
Facebook sayfamda aynı isimde

https://www.youtube.com/watch?v=q9DdZ3aZyU8

örnek olarak ilk videom bu bana yorum yapar öneri sunar yada gördüğünüz hatalarınız olursa bildirir misiniz ?

O küçük resimler ile olmaz. Milyon kişi aynı videoları atmış bulunuyor. Daha güncel olmanı tavsiye edebilirim.

Biraz daha canlı, enerjik dikkat çekici anlatmalısın ben biraz yetersiz buldum fakat zamanla kendini geliştirebilirsin.

daha ilk seferim olduğu için donukluk var artık zamanla atıcaz o donukluğu umarım :) ve tubebuddy ile thumpnail resmi ayarlamayı öğrendim gerçektende etkileyici bir şey resim ön izlemesi teşekkürler değerli yorumlarınız için

Intro bitmek bilmedi.o yuzden izleyemedim.hocam introyu kisa tut o ne ole.

bence kanali sil sıfirdan başla hocam.
Bu kanal ismiyle çok ilerleyemezsin markalaşmaya elverişli değil bu isim kusuruma bakma ama birde küçük resim zımbırtılarını iyi yapman lazım dikkat çekmesi lazım cook sıradan olmuş hani ben bi video izlerken kenarda görsem hiç merak etmezdim.

2-3 şarkı telif aldı ama şarkıları kaldırdık evet belkide haklısınız isim ile ilgili değişiklik yapabilir ve evet introyu kısa tutsam daha iyi olucak :p milleti daha videonun başında kaybediyorum sanırım :x acemilik işte

Ben 2013'te oyun kanalı açmaya karar verdiğimde herkesin her şeyi oynadığını gördükten sonra vazgeçmiştim. Çünkü o zamanlar meselenin oyun videosu olduğunu sanıyordum. Ama artık görüyorum ki mesela oyun videosu değil show yapabilmekten geçiyor. Show yapmak için de doğuştan yetilerin olması gerekiyor. Her insanın farklı kültürel ve sosyal yapısı var. Bunları da açığa vurman gerekiyor. Senden neden çok iyi bir oyuncu youtuber olmasın o zaman öyle değil mi?

pasif kalmışsın bence biraz daha şovmen edasıyla yapman lazım gibi geldi

bu yorumların hepsini dikkate alıcam ^^ her birinizin söyledikleri tek tek önemli genel olarak sönük kaldığımın farkındayım eh enerjik hareketli biraz daha aktif olmam gerekiyormuş onu anladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri