özgün video satış Sizde özgün olabilirsiniz

Senaryo işini nasıl halledebiliriz? Bir deneme yapmak istiyorum.

peppa pigin yapımcısı izin vermez ki o karakterleri kullanmanıza.Ben buna benzer bir çizgi film karakterini kullandım manuel eşleşen yedim.

peppa pigin yapımcısı izin vermez ki o karakterleri kullanmanıza.Ben buna benzer bir çizgi film karakterini kullandım manuel eşleşen yedim.
hocam konu altında tartışma yaratmak istemiyorumda
hiçbir sıkıntı olmuyor en ufak telifle ilgili sıkıntı yok
ayrıca nasıl eşleşen yediğinede şaşırdım dogrusu neye eşleşen atmış :D resime mi :D

Ümit hocamın hazırladığı uzun videolari gördüm ve kanalda inceledim gayet kaliteli videolar izlenmesi vs de parasını kısa dönemde çıkarıyor zaten ayrıca fiyat bu videolar için harcanan emeği bildiğim için bence çok makul yatırım yapmak özgün kanal sahibi olmak için mükemmel fırsat kaçırmayın derim. Ümit abi ref kabul ediyorum

Ümit hocamın hazırladığı uzun videolari gördüm ve kanalda inceledim gayet kaliteli videolar izlenmesi vs de parasını kısa dönemde çıkarıyor zaten ayrıca fiyat bu videolar için harcanan emeği bildiğim için bence çok makul yatırım yapmak özgün kanal sahibi olmak için mükemmel fırsat kaçırmayın derim. Ümit abi ref kabul ediyorum ��
hacım söz sana işler yoluna girince vericem ref
teşekkürler yorumun için :p

skype ekleyenlere 1 saat içinde dönüş yaapcagım arkadaşalr baya bi ekleme olmuş kendi pc me geçince tek tek görüşeceğim

hocam konu altında tartışma yaratmak istemiyorumda
hiçbir sıkıntı olmuyor en ufak telifle ilgili sıkıntı yok
ayrıca nasıl eşleşen yediğinede şaşırdım dogrusu neye eşleşen atmış :D resime mi :D

kullandığın karakterler eğer biri tarafından lisanslanmışsa eşleşen veya telif yiyebiliyosun hocam.Bilgi için söyledim aynısı başıma geldi.Sadece karakterin resmini senini gibi oynatıyordum videoda :)

kullandığın karakterler eğer biri tarafından lisanslanmışsa eşleşen veya telif yiyebiliyosun hocam.Bilgi için söyledim aynısı başıma geldi.Sadece karakterin resmini senini gibi oynatıyordum videoda :)
ilginçmiş o kadar kanal var 1 yıldı açık olanalr var hiçbir sıkıntı yok gerçekte şaşırdım. hiçbişiy gelmiyor hocam sıkıntı yok sana nasıl denk gelmiş şaşırtıcı

Ödeme olarak WM alıyorsanız deneme amaçlı bikaç video hazırlarsanız bana satın alabilirim.Eğer sorunsuz ilerlersek her zaman satın alım yapabilirim..
Başlangıç için 5 adet 2 dk veya daha uzun video olabilir..

hocam mesela peppapig karakterini kullandıgımızı düşünelim, karakter kullanımından v.s eşleşen alma gibi durum varmı ?
yok hocam 1 yıldır kullanan ar bi sorun olmuyor

peppa pig, ve diğer karakterleri kullananların sayısı oldukça fazla
kendiniz yaparsanız projenizi animasyon her neyse bir problem olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri