- Web sitesi
- hasanhuseyincakir.com.tr
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bu konuda paylaştığım "kasayı yan yatırınca internet hızlanıyor" konulu videomla ilgili başıma gelen bir durumdan bahsedeceğim.
Bu videoyu yükledikten sonra para kazanmayı kapat aç vs yaparak ?'ni $'a dönüştüremedim. Bu yüzden !'e dönüşmesini bekledim ve youtube'a şöyle bir bilgi sağladım:
Bu videoyu Nokia N8 telefonumla çektim ve düzenlemesini Camtasia 8 programıyla yaptım, arka plan müziğini youtube.com/audiolibrary 'den aldığımı yazdım.
Bunun üzerine benden hangi müziği kullandığımı sordular,
Ben de müziğin adını yazdım: "9th Symphony, Finale (by Beethoven)" şeklinde.
Youtube da videoyu para kazanmaya açtı.
Gelelim asıl meseleye; Bu süreç yaklaşık 2 gün sürdü.
Videoların para kazanmaya daha hızlı açılabilmesi için şöyle bir tavsiyem var:
Video'nun açıklama kısmına:
Daha önce bu konuda paylaştığım "kasayı yan yatırınca internet hızlanıyor" konulu videomla ilgili başıma gelen bir durumdan bahsedeceğim.
Bu videoyu yükledikten sonra para kazanmayı kapat aç vs yaparak ?'ni $'a dönüştüremedim. Bu yüzden !'e dönüşmesini bekledim ve youtube'a şöyle bir bilgi sağladım:
Bu videoyu Nokia N8 telefonumla çektim ve düzenlemesini Camtasia 8 programıyla yaptım, arka plan müziğini youtube.com/audiolibrary 'den aldığımı yazdım.
Bunun üzerine benden hangi müziği kullandığımı sordular,
Ben de müziğin adını yazdım: "9th Symphony, Finale (by Beethoven)" şeklinde.
Youtube da videoyu para kazanmaya açtı.
Gelelim asıl meseleye; Bu süreç yaklaşık 2 gün sürdü.
Videoların para kazanmaya daha hızlı açılabilmesi için şöyle bir tavsiyem var:
Video'nun açıklama kısmına:
şeklinde bir not düşerseniz iyi olur. Video'nun para kazanması daha kısa sürede açılır.Background music is "9th Symphony, Finale (by Beethoven)" which is taken from Youtube Audio Library (Copyright Free).