Evet arkadaşlar şimdi youtube hesabıma girdim özgün çalıştığım kanalımdaki bazı videolara ünlem gelmiş. Ticari hakları kanıtı sağlayın diyor. Ben yabancı magazin çalışıyorum bir nevi tmz,hollywoodnews gibi kendi düşüncelerimle felan ünlüler hakkında konuşuyorum. Videoyu yaparken herşeyi kendimden kullanıyorum. Bazı ünlülerin resimlerini google'dan görsel olarak alıyorum herkesin yaptığı gibi. Videomda kullandığım şarkılarıda kendim müzik programım ile oluşturuyorum. Şimdi ünlemleri görünce ünleme tıkladım ve kendi orjinal içeriğim olduğunu belirten bir yazı yazdım ve kaydet dedim. Sonra para kazanma soru işaretine döndü. Şimdi ne olacağı hakkında bir fikri olan varmı. Başka sağlamam gereken kanıtlar varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesaj saat 16:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:45 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar sanırım sorun şu saatlerde genel herkesin videosuna ünlem düşüyor. Ben bu sorunumu nasıl çözebilirim içeriklerin hepsi bana ait arada bende kaynadım la
---------- Mesaj saat 16:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:45 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar sanırım sorun şu saatlerde genel herkesin videosuna ünlem düşüyor. Ben bu sorunumu nasıl çözebilirim içeriklerin hepsi bana ait arada bende kaynadım la