Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok guzel olmus.
videoyu tam izlemedim ama galiba sen saadece düz anlatmışsın...yani heycan yok ses yok ..argoluk yok...kendi öz bi anlatım şekli üretebilirsin mesela arada bi bagır cagır şaka yap hayatan konulara gir izleyicilere soru sor, yorumlarınızı videonun altına yazabilirsiniz de mesela..burakoyuna bak mesela adam cır cır böceği gibi ötüyor hemen anlaşılıyor o olduğu.
bilgisyardamı oynadın ? nasıl kayıt etin hangi programla ?
Biraz Daha Geliştirmelisin Kendini.
24 dk boyunca sessiz sedasız kimse izlemez bu videoyu
Gta 5 Gameplay mixnews Gibi bi başlık yaz ingilizce biliyosan konuş bilmiyosan bi müzik felan koy yararlı şeyler yap mesela gta 5 te ucaklara nasıl binilir helikopterler nerde hileleri neler vs.
Kısaca Gelişmen Lazım Ama Başlangıç Olarak 10 Üzerinden 3
Başlangıç için bence gayet güzel zamanla daha da güzel olacaktır.Bir de hocam ingilizce olayını hiç değilse kelime bazında geliştir derim.Belki konuşmaları birebir çeviremezsin ama oyunda geçen birkaç kelimenin Türkçesini de belirtmen iyi olacaktır diye düşünüyorum.
5 dakikada 6 yıldıza nasıl çıkılır![]()
anlatım güzel fakat çok soğuk ve aynı tonda konuşursan izleyen sıkılır..
sana özelden kuzenimin kanalını atıyorum örnek olsun.. bu tarz yaparsan hit ve abone x5 artar..
Bu arada ekleme yapayım. Ben de katılıyorum ses tonuna. sürekli aynı tonda konuşuyorsun ve bu bir dejavantaj. Birde genel olarak 10-20 yaş arası ergenlerin daha ağırlıklı izleyeceğini düşünürsen onların sıkılmayacağı bir dil ilekonuşabilirsin.![]()
ben videoya bakmam kanala bakarım o kanal eğer bu videoları paylaşacağın özgün kanalsa çook zor abone toplarsın
videoyu sorarsan olmaz sağ üstte yüzün olacak korkunç oyunları oynayacaksın mal gibi bağıracaksın yoksa izlenmez
hevesini bozmak için değil daha iyisini yapman için
anlatım güzel fakat çok soğuk ve aynı tonda konuşursan izleyen sıkılır..
sana özelden kuzenimin kanalını atıyorum örnek olsun.. bu tarz yaparsan hit ve abone x5 artar..
Hocam bende gameplay işindeyim sana bir kaç öneri vermek isterim,
Öncelikle videoyu yaklaşık 10 dakika izledim.Biraz soğuk ve yapmacık(sanki daha önceden oynamış fakat bilmiyormuş tepkisi vermek kastım) gördüm.
Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum öncelikle izleyen yaş kesimi 10-16 yaş aralığı çoğunluk.O tür insanlar anlatıma değil komikliğe bakar.
Diğer bir şey ise kendine bir tarz oluşturmalısın.Ne bileyim olaylara kendine özgü tepki vermelisin ve bu diğer insanlar tarafından beğenilmeli.
Ayrıca kanal tasarımı,kanal fragmanı ve intro kullanıcılar için çok önemlidir.Bunları photoshop biliyorsan kendin,bilmiyorsan 20-30 lira ücretle başkalarına yaptırmalısın.
Ayrıca kanaldaki düzene dikkat et ve tek seri gitmemeye çalış.Elinden geldiğince 2-3 seri devam ettir ve onların playlistini düzenle.Diğer tavsiyem minecraft videoları yap.Bu tür videolar her türlü izlenir.
Çok sabırlı olmalısın.İşini hakkınla yaparsan 1-2 aya anca yorum atanlar çıkar.Sonrasında günde 50 - 60 abone almaya başlayınca mutluluğu hissedersin
Şimdilik diyeceğim bunlar kolay gelsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.