Özgün videoma telif hakkı

• Kullanıcı strongarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

strongarm

Kayıtlı Üye
Özgün videoma telif attı

http://i.hizliresim.com/wjOZXj.pngBunu yapan insan yürek yemiş belli.Kanalıma girdigim gibi bu yazıyla karşılaşıyorum
video yöneticisini açamıyorum.Geri bildirim yapıcam ş....size. İlk defa telif yiyorum ne yapmam lazım şimdi arkadaşlar.

karşı bildirim yap

Afedersin ozgun videona nasil telif atiyor? Ozgunden kastin kesip bicip mi video yaptin?

Önce kabul et o telifi sonra gir kanalına ordan karşı bildirim yap

nasıl yapıcaz hocam hiç bi işlem yapamıyorum video yöneticisine bile gidemiyorum sürekli bu yazı duruyor karşımda

İlk önce kabul ediyorum demen gerekiyor. Ve 4 sorunun 3ünü doğru yanıtlayarak.
Karşı bildirim gönder demen lazım.

Video senin mi? Yani oyun videosu falan mı yoksa kesip biçtin mi?

Afedersin ozgun videona nasil telif atiyor? Ozgunden kastin kesip bicip mi video yaptin?

hayır. kesme biçme degil . Cep telefonu kameramla önemli bi olayı çektim. Son zamanlarda olan şu eylem tarzı birşey 75 bin görüntülenme almış sabah baktıgımda video patlamış acayipte sevinmiştim

hayır. kesme biçme degil . Cep telefonu kameramla önemli bi olayı çektim. Son zamanlarda olan şu eylem tarzı birşey 75 bin görüntülenme almış sabah baktıgımda video patlamış acayipte sevinmiştim

Gerçek olma ihtimali şu şekilde var o zaman.
Şahıs olayda geçiyor olabilir... Veya aynı videoyu kendi attı.

Cevap: Özgün videoma telif attı

http://i.hizliresim.com/wjOZXj.pngBunu yapan insan yürek yemiş belli.Kanalıma girdigim gibi bu yazıyla karşılaşıyorum
video yöneticisini açamıyorum.Geri bildirim yapıcam ş....size. İlk defa telif yiyorum ne yapmam lazım şimdi arkadaşlar.

hocam videonuz baştan sona sizin ise, eğer yani mesela evde bebek olan kardeşinizi çektiniz attınız vs vs bunun gibi içinde kullanılan müzikler vs vs sizin ise bunu hukuki yoldan bile çözebilirsiniz. tabi ilk önce o videonun sizin olduğuna dair telif hakkı almanız gerekiyor. forumda vardı

hocam videonuz baştan sona sizin ise, eğer yani mesela evde bebek olan kardeşinizi çektiniz attınız vs vs bunun gibi içinde kullanılan müzikler vs vs sizin ise bunu hukuki yoldan bile çözebilirsiniz. tabi ilk önce o videonun sizin olduğuna dair telif hakkı almanız gerekiyor. forumda vardı

davacı bile alakasız hocam. Büyük ihtimal oda foruma üyedir

---------- Mesaj saat 17:10:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:04:37 civarında gönderildi. ----------

oha özgüne telif atan masum köylü :D

karşı bildirimi yolladım. 10 gün içinde içerik sahibi oldugum anlaşılınca bu kişinin kanalları kapancak öyle degil mi hocam

davacı bile alakasız hocam. Büyük ihtimal oda foruma üyedir

---------- Mesaj saat 17:10:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:04:37 civarında gönderildi. ----------

karşı bildirimi yolladım. 10 gün içinde içerik sahibi oldugum anlaşılınca bu kişinin kanalları kapancak öyle degil mi hocam

Kanalı falan kapanmıyor.Ayrıca 14 günden aşağı açılmaz.
Kaç kez başıma geldi benimde.

aynısını bana da yapıyorlar. özgün videoma telif atan atana...
ama bu firma biraz abartıyor. kendi sitesinde gösterip onay aşamasını hızlandırıyor.
direk telif geliyor.

Kabul ediyorum de sonra geri bildirim yap hocam.

Dostum siyasi icerikli bir video galiba? Cektigin eylem videosu hukumet aleyhinde miydi? Ses kayitlari paylasan Haramzadeler kanalini da bu Content Factory kapattirmisti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri