Özgün videomu Profesyonel olarak editlemek istiyorum

• Kullanıcı Laxus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

Laxus

Yasaklanmış
Merhaba :) uzun bir süre sonra ilk kez yazıyorum. Yeni piyano videom hazır ama bu sefer daha profesyonel bir şekilde editlemek istiyorum yani artık movie maker kullanmak istemiyorum. Yapmak istediğim benim piyano videomun üstüne parçasını çaldığım animenin görüntülerini eklemek , şöyle; şefaf bir şekilde ve videolar halinde, yani arkada benim videom devam edecek dediğim görüntüler arada 5-6 saniye bulut gibi görünüp gidecek. Şuana kadar Sony Vegas, after affects, cyberlink gibi programlar denedim ama hep sorunla karşılaşıyorum , latop un 3gb ram i var yani yeterli fakat videoyu programa attığım zaman play e basınca ses devam edip video 10-20 sn de donuk , ilerliyor,kullanılamayacak düzeyde d:confused: Bu yüzden sizlerden bana uygun bir program bekliyorum. Bu videomun cidden profesyonel bir şekilde hazırlanıp patlamasını istiyorum çünkü 10 gün sonra 1 yıl olacak YouTube a adım atalı ama hiçbir şey elde edemedim :D Yardımlarınızı bekliyorum ^_^

Adobe premiere 2.0 ücretsiz adobe tarafından dağıtılmaya başlandı. indirin kurun. işiniiz çok iyi bir şekilde görecektir. kasma olmayacaktır.

kardesim video editten önce çaldığın şey önemlidir, sen kamera ayarı ve açını düzgün ve net yap hafif de editledinmi yeterli sana like vericek olan şey çalma tekniğin çaldığın şeydir onu öne çıkart süsü püs 2.planda kalsın.. bu dediğin edit işini iyi abone topladığında yt'de belli bi seviyeye geldiğinde yapsan o zaman anlam taşır.

Adobe premiere 2.0 ücretsiz adobe tarafından dağıtılmaya başlandı. indirin kurun. işiniiz çok iyi bir şekilde görecektir. kasma olmayacaktır.

Teşekkürler ^_^ sabah hemen deneyeceğim :)

---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

kardesim video editten önce çaldığın şey önemlidir, sen kamera ayarı ve açını düzgün ve net yap hafif de editledinmi yeterli sana like vericek olan şey çalma tekniğin çaldığın şeydir onu öne çıkart süsü püs 2.planda kalsın.. bu dediğin edit işini iyi abone topladığında yt'de belli bi seviyeye geldiğinde yapsan o zaman anlam taşır.

Aslında bu seferki videom öyle bir video değil yani genelde kanalıma koyduğum videolar elimi çektiğim videolar ama bu sefer ki sahnede olduğum bir video yani editleyerek daha izlenebilir bir hale getirmek istiyorum :)

ayrıca bu videoyu da izleyebilirsiniz. taze taze
https://www.youtube.com/watch?v=frpK3a93BWs

Çok teşekkür ederim tekrardan ama adobe premiere 2.0 da da aynı sorun oldu :confused: yani video donuk örneğin bi 01;20 saniye diye gösteriyor ama sonra hızlı gidip 02;10 diye gösteriyor :confused: cidden kafayı yemek üzereyim bütün programlarda aynı ,movie maker dışında :( benim mi bi ayar yapmam gerekiyor ? laptop kaldırabilecek kapasitede ama neden böyle T_T

Sen istanbulda felan mı oturuyorsun ? Buluşalım sohbet edelim senle

maalesef hocam. keşke ist olsaydı. Urfadayım ben.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

Çok teşekkür ederim tekrardan ama adobe premiere 2.0 da da aynı sorun oldu :confused: yani video donuk örneğin bi 01;20 saniye diye gösteriyor ama sonra hızlı gidip 02;10 diye gösteriyor :confused: cidden kafayı yemek üzereyim bütün programlarda aynı ,movie maker dışında :( benim mi bi ayar yapmam gerekiyor ? laptop kaldırabilecek kapasitede ama neden böyle T_T

inanması güc ama ben bir tv kanalında yayınlanan bir programı her hafta 1gb ram bellekli eski bir bilgisayarda kurguluyordum. Bilgisayarınızın özelliklerini yazarmısınız. Ayrca size özel bir ders birazdan cekecegim. bir saate sanıyorum yayınlarım.

inanması güc ama ben bir tv kanalında yayınlanan bir programı her hafta 1gb ram bellekli eski bir bilgisayarda kurguluyordum. Bilgisayarınızın özelliklerini yazarmısınız. Ayrca size özel bir ders birazdan cekecegim. bir saate sanıyorum yayınlarım.

Ram: 3gb
Direct X : 11
İşlemci: P600 @ 1.87GHz ( 2 CPus ) 1.9GHz
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium 64 bit
Ekran kartı : 1750 mb ( buna yanlış bakmış olabilirim)

Hocam şu Adobe Premiere 2.0'ı ücretsiz bir şekilde nerden indirebiliriz? Biraz bakındım ama bulamadım maalesef.

Edius 6x ya da 7x kurun; Premiere de son sürümlerini 30 günlük trial kursanız farketmez. Ayrıca 2.0 adobe premiere de 1080p proje çalışırken sıkıntı yaşarsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri