Özgün Video'ya Geçiş Süreci l İlk Çalışmam

Kanka howtobasic istiyorsan biraz daha kırıp parçalaman lazım :D bu arada kamerayı kim tutuyor bende bi kaç video denemesi yapicam :D

Kanka howtobasic istiyorsan biraz daha kırıp parçalaman lazım :D bu arada kamerayı kim tutuyor bende bi kaç video denemesi yapicam :D

Yok ya onun gibi istemiyorum çok abartıyor belkide çok fazla izlenmesini sağlayan o , kamerayı kardşeim tutuyor daha doğrusu tutamıyor :) Dene tabe denemekten ne zarar gelir bak bana :)

Güzel olmuş ama bence kanal linkini videonun içine yerleştirmenize gerek yok zaten logo koymuşsunuz link ekstraya giriyor onun yerine intro ve outro yapsanız daha iyi olur.Devamını bekliyorum :)

Bilgisayara niye girişmedin hocam :D :D
Bilgisayarı yeni almıştım nazik davranmak zorunda kaldım ya ,eski bilgisayara pat küt girecem allah nasip ederse :)

---------- Mesaj saat 22:38:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:53 civarında gönderildi. ----------

Güzel olmuş ama bence kanal linkini videonun içine yerleştirmenize gerek yok zaten logo koymuşsunuz link ekstraya giriyor onun yerine intro ve outro yapsanız daha iyi olur.Devamını bekliyorum :)

Çok teşekkür ederim hocam , dediğin doğru bende çalınmasından korktuğum için istemeye istemeye koydum . Bir daha dediğiniz gibi sadece logo ve intro koyacağım :)

Güzel ve geliştirilebilir ama yazılar videoyu çok kaplamış göze hitap etmiyor izlerken keyif almamı engelliyor. Logoyu ufak bir şekilde köşeye koysan yeter.

ahah çok beğendim dostum amatör olduğun her yerinden belli oluyor biraz daha sağlam kamera ve fikirler ile çok iyi ilerleyebilirsin! :)

ahah çok beğendim dostum amatör olduğun her yerinden belli oluyor biraz daha sağlam kamera ve fikirler ile çok iyi ilerleyebilirsin! :)

Teşekkürler kardeşim , sizlerden bu yorumları almak gerçekten mutlu ediyor beni. Aslında kamera HTC One X kemerası HD çekim özelliği var ama kardeşim çekiyordu çok sallamış :)

---------- Mesaj saat 23:02:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:01:04 civarında gönderildi. ----------

Bilgisayar tam görünse bence daha iyi olur.Ayrıca az daha bilgisayarına kıyabilirsen bence tutmaması için bir sebep yok :)

Hocam bilgisayar yeni oldugu için kıyamıyorum ya ama eski bilgisayar var ona görülmemiş eziyetler edicem :) Dediğinde son derece haklısın ekranın yarısı boş duruyor , bundan sonra dikkat edeceğim o kısma.

inşallah devam edersin dostum ilk video olduğu için gayet iyi bence her video çekişinde biraz daha geliştirirsen kendini tamamdır ;)

bu tür videolar cok izlenir cok iyi tesbit kardeşim buna örnek verebilecegim gta V kurulumu videosu vardı ice tea yapımı filan en sonunda herşeyi dagıtıyorsun filan iyi devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri