özgün videoyu 2.sefer atmak?

B
  • Kullanıcı blsmfade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

blsmfade

Guest
selamun aleykum. diyelim tüm videolari kendimiz cektik.hergun 100 tane cekip attik.cok videomuz oldu.etiketler filan hep alakali girdik.50 tane kanalimiz oldu. ve bi gun youtube o hesabi kapatti.o kanallarinda para kazanmasi gitmis olacak herhalde buyuk ihtimal.

simdi ben o kendi cektigim videolari temiz hestan temiz ipten önceden cektiklerimi atsam etiket filan normal olarak youtube yine kapatir mi?

not:videolarda cinsellik siddet ahlak bozucu filan degil,normal olacak.

tecrube ve dusuncelelerinizi yazarsaniz cok sevinecegim.

ben şuanda yapıyorum hocam.
çekerken hatta günde 50 den fazla almıyorum spama düşmesin diye.
tüm videolarımı yeni kanalıma aldıktan sonra eski kanalımı silip kaldırcam tabi yt bir sürpriz yapmazsa

50 kanal acip her birine gunde 2 vidyo atsak sikinti mi olur!

Adamlar 150 - 500 kanal açıp yapıyor sıkıntı olmuyor. Senin 50 kanal için sıkıntı olmaz ama benim tavsiyem.

50 kanalı bir anda açmamak tabi herkesin görüşü farklı olabilir.
3 güne böl mesela 15 15 20 yap.

ilk gün o 15 kanala 10'ar tane at bir şey olacağını sanmıyorum.

Adamlar 150 - 500 kanal açıp yapıyor sıkıntı olmuyor. Senin 50 kanal için sıkıntı olmaz ama benim tavsiyem.

50 kanalı bir anda açmamak tabi herkesin görüşü farklı olabilir.
3 güne böl mesela 15 15 20 yap.

ilk gün o 15 kanala 10'ar tane at bir şey olacağını sanmıyorum.

teşekkürler. hergün 5 kanal ve hergün 100 video olarak hesaplıyorum..sanırım 1 aya düzene gelir.

peki sence youtube sebepsiz yere tüm kanallarımı kapatırsa ve ben sonra başka hesaptan kendi çekmiş oldugum o vidyoları yine etiketi filan herseyı duzgun olarak tekrar atarsam sorun olur mu?

yani spam olmayacak,etitek tbm ler duzgun olacak,cinsellık ya vb.şeyler olmayacak.....banlamaz herhalde benı youtube ''sen her gun 100 vidyo cekıp atıyorsun.bu kadar yeter .banlıyoruz'' diyerek....:(

spam yapmıyorsun, günde 100 video çekiyorsun, özgün videolar diyorsun, yetmiyor bunu farklı kanallara tekrar tekrar yüklüyorsun.

Youtube demese bile ben sorayım amaç ne? yada 100 özgün video çekecek fikir nerede var?

teşekkürler. hergün 5 kanal ve hergün 100 video olarak hesaplıyorum..sanırım 1 aya düzene gelir.

peki sence youtube sebepsiz yere tüm kanallarımı kapatırsa ve ben sonra başka hesaptan kendi çekmiş oldugum o vidyoları yine etiketi filan herseyı duzgun olarak tekrar atarsam sorun olur mu?

yani spam olmayacak,etitek tbm ler duzgun olacak,cinsellık ya vb.şeyler olmayacak.....banlamaz herhalde benı youtube ''sen her gun 100 vidyo cekıp atıyorsun.bu kadar yeter .banlıyoruz'' diyerek....:(

Olmaz neden olsun ki. Youtube senin o hesabını zaten kapattıysa o videolardan birinde bir şey görmüş olabilir veya İp sıkıntısı olabilir gibi gibi sorunlar oluşabilir. Şimdi direk hayır videolar ile alakasız yoktur deyip kestirip atmak saçma olur.

spam yapmıyorsun, günde 100 video çekiyorsun, özgün videolar diyorsun, yetmiyor bunu farklı kanallara tekrar tekrar yüklüyorsun.

Youtube demese bile ben sorayım amaç ne? yada 100 özgün video çekecek fikir nerede var?
amaç kendimize yetecek kadar para kazanmak :D
yani faklı kanal derken 50 tane kategori ve ve her kategorıden (kanaldan) 2 tane cekip atmak.... yanı dönüştürüp atmaaycam.... 1 sefer attı mı tamam....

ama diyorum ya youtube acaba çok vidyo oldu artık diyip benı banlarsa benım elımdekı o vidyolarımı tekrar atsam sıkıntı olur mu acabaa?

en iyisi deneyip görmek tabı kı fakat bilgi almak istiyorum.daha once hiç banlanma yasamadım (cunku daha 1 ay oldu :D) dünya geneli midir spam mı dır (ki yapmayacagım) yazmıyorsa ve banlıyorsa ayıp eder youtube :(

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] teşekkürler.o konuda haklısın.ben deneyip görmek daha iyi olur biliyorum ama işte değişik varyasyonlarla bakıs acımı değiştirip geleceği ona göre kurmak ve makina gibi sorunsuz olsun istiyorum.:D

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] teşekkürler.o konuda haklısın.ben deneyip görmek daha iyi olur biliyorum ama işte değişik varyasyonlarla bakıs acımı değiştirip geleceği ona göre kurmak ve makina gibi sorunsuz olsun istiyorum.:D

Rica ederim. Bakış açını istediğin gibi kurup o yönde gidebilirsin. :) Makine gibi sorunsuz pek insan yok. Kolay gelsin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri