özgün videoyu yaygınlaştırmak ?

kehanet55

Yasaklanmış
Hayırlı geceler herkese.öncelikle bu işe yeni başladım ve herkes özgün daha çok kazandırır diyor.bende özgün videolar yapmaya karar verdim tek bir kategori ile.ilgili.fakat bunları acaba nasıl yaygınlaştırabilirim? İnsanlara nasıl.gösterebilirim ?

facebook, forumlar, twitter
hangi kategoriyse ilgili sayfaları bulup yapıştır geç.

yukarıdaki arama kutusuna imleme yaz sonuçlar çıkar.

Teşekkür ederim.fakat herkesin ilgisini çeker mi bilmiyorum.yurt içi yurt dışı yayılmasının başka bi yolu yok mu ? Mesela ilgili kategoride kimse olacak olan şeyi yazmaz arama listesine

eğer özgün calısıyorsanız verimini 3-4 ay sonra alırsınız. tabiki sosyal medya desteği veya reklam sart

Konuyu yaymak gibi amacım yok aslında ama az ipucu versem sıkıntı olmaz.zaten yetenek.isteyen bir iş.yapacağım videolarda gösteriş falan olmaz,fakat bi yeteneğimi sergileyeceğim.kısaca uzun süre reklam medya diyorsunuz benim ilerleme kaydetmem için?

Konuyu yaymak gibi amacım yok aslında ama az ipucu versem sıkıntı olmaz.zaten yetenek.isteyen bir iş.yapacağım videolarda gösteriş falan olmaz,fakat bi yeteneğimi sergileyeceğim.kısaca uzun süre reklam medya diyorsunuz benim ilerleme kaydetmem için?

çok izlenen videolarından ek açıklamayla izlenim çek

Bir şeyler kazanmak için bir şeyler vermek gerekiyor. Durumun müsait ise youtube reklamları verebilirsin. Spam vb. çalışıyorsan açıklama kısmına özgün kanalını tanıta bilirsin. Yada video sonu kanalının reklamını yapabilirsin . Kategori ne uygun facebook sayfaları satın alabilirsin. Aynı kategorideki daha büyük kanallara yorum yazarak yapabilirsin. Yani gerçekten sabırla çalışman gerekiyor meyve vermesi için.

özgün derken? içerik nedir hitap edilen kitle nedir?

Özgün çalışacak arkadaşlara tavsiyem, gündemi yakından takip edin.

nasıl?

mesela diyelim katagoriniz oyun... Yeni çıkmış oyunlar hakkında videolar hazırlarsanız çok kişi tarafından izlenir.

diğelim katagoriniz amatör müzik, Yeni çıkmış çok izlenim alan müzik videolarını yorumlayabilirsiniz.(kendi sesinizle)

orjinal videoya 000.000.000 izlenim alıyorsa bunun size azda olsa izlenime faydası olacaktır.

gündemi yakından takip edin.

özgün derken? içerik nedir hitap edilen kitle nedir?

Özgün çalışacak arkadaşlara tavsiyem, gündemi yakından takip edin.

nasıl?

mesela diyelim katagoriniz oyun... Yeni çıkmış oyunlar hakkında videolar hazırlarsanız çok kişi tarafından izlenir.

diğelim katagoriniz amatör müzik, Yeni çıkmış çok izlenim alan müzik videolarını yorumlayabilirsiniz.(kendi sesinizle)

orjinal videoya 000.000.000 izlenim alıyorsa bunun size azda olsa izlenime faydası olacaktır.

gündemi yakından takip edin.

Altına imzamı atarım :) harfiyen katılıyorum.

Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.Aslnda yapacağım şeyden umudum yok çok çocukça saçma birşey ama denemekte yarar var en azından eğlendiğim bana kar kalır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri