Özgün videoyu

• Kullanıcı ozelgoktug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

ozelgoktug

Kayıtlı Üye
Özgün Kanalı Nereye Bağlamak Gerekir?

Öncelikle tüm foruma merhaba. :)
Kısaca sorum şu olacak; Özellikle hocalarımıza sormak istiyorum. Özgün bir kanal çalışmalara başladım. 2 ayrı özgün kanal yapmayı düşünüyorum. Ancak Adsense'e mi bağlamalıyım Partnere mi bu konuda kararsız kaldım.

Adsense'e bağlarsam bir garantisi var.
Partnere bağlarsam da tabiki özgün videoların garantisi var. Ancak belirli bir hitim olmadığı için en iyi seçim olarak Awesomeness'a başvuru yapmam gerekecek. Ne kadar sevmesek de en tanınmış networklerden biri.

Partnerlerin üst sıralara çabuk taşıma popülerlere hızlı geçiş ve daha iyi kazanç sağlama gibi avantajları var. Ancak Bu işin ustalarına da sormak istiyorum. Bu durumda sizler ne yapardınız?

Tüm forum üylelerine iyi çalışmalar dilerim...
Bol ve HAKLI KAZANÇLAR.

Bol ve HAKLI KAZANÇLAR. derken sanki imalı olmuş :D

bende açıkçası bu konuda kararsızım, kararsızlıktan öte iyi bir network firması arıyorum. Fullscreen diyorlar ancak o network hakkında da pek bir bilgim yok açıkçası

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] e bende bu konu ile ilgili soru soracaktım bir tane özgün kanalım var ama izlenimleri henüz düşük acaba alınma şansımız var mı?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] e bende bu konu ile ilgili soru soracaktım bir tane özgün kanalım var ama izlenimleri henüz düşük acaba alınma şansımız var mı?

awesomeness a alınma şansınız yüksek.

---------- Mesaj saat 23:14:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:53 civarında gönderildi. ----------

wuu helal o zaman :D :cool:

Aweye bulaşma kanalın büyür çıkamazsın felan sorun olur.İlk başlarda parayı düşünme biraz takıl etcye başvur bence.

Aweye bulaşma kanalın büyür çıkamazsın felan sorun olur.İlk başlarda parayı düşünme biraz takıl etcye başvur bence.

etc nin network neydi? Kanalım Büyüdüğünde Awesomenessde sıkıntı olur mu dersiniz? sonuçta Awesomeness En büyük 50 network arasında ilk sıralara yakın bir yerde yer alıyor.

---------- Mesaj saat 23:18:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:50 civarında gönderildi. ----------

Creative Networkü nasıl bilirsiniz?

Bir de Adsense'deki kanalların izlenimi sanki partnerdeki gibi olmuyor değil mi?

@muslera06 hocamız da yardımcı olabilirse cok seviniriz.

---------- Mesaj saat 23:14:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:53 civarında gönderildi. ----------

Yok hocam spam yapmıyorum ama daha doğrusu yapamıyorum kpssye hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanıcam :D bende 7-8 video var yanlış hatırlamıyosam 100 den az izlenim varsa vaziyet kötü anlayacağın bakma forumda takılıyom işte :D

Cevap: Özgün Kanalı Nereye Bağlamak Gerekir?

Bende bu konuyu merak edıyorum ayrıca mesela kanalımız tuttu dıyelım daha kalıtelı bı partnere basvurabılırmıyız

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk etapta adsense ile devam et baktın 100 dolar limiti geçiyorsan o zaman bağlarsın partnere.. Ben özgün kanallarımda awe kullanıyorum ve şuana kadar ödemeleri hep sorunsuz aldım.. Tabi bu seni yanlış yönlendirmesin. Çok iyi düşün öyle karar ver.

awe beni 3-5 video ve hiç denecek kadar az izlenim ile aldı ve dün bi telif geldi para kazanma kapanmış yuh dedim yani.

sağlam network bulmak lazım etc görünce cevap verecektir

etc nin network neydi? Kanalım Büyüdüğünde Awesomenessde sıkıntı olur mu dersiniz? sonuçta Awesomeness En büyük 50 network arasında ilk sıralara yakın bir yerde yer alıyor.

---------- Mesaj saat 23:18:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:50 civarında gönderildi. ----------

Bir de Adsense'deki kanalların izlenimi sanki partnerdeki gibi olmuyor değil mi?

Awe'nin bünyesinde çok fazla kullanıcı bulundurması onu büyük yapmaz görüşümce.Belli başlı büyük networkler vardır oyun kanallar için machinimca mesela.Fakat kesinti oranı yüksek galiba ve girmek pek kolay değil.ETC Zoomine bağlı açıkçası ben gayet memnunum ödemelerde vs sıkıntı çıkarmaz.%20 kesintisi var.

Özgün kanallarda bende şart yok ki izlenimi düşük diye red edilsin :)

Bugün kanal aç ve kendine ait oyun,teknoloji tanıtımı, kendi sesin ve görüntün, veya kendi hazırladığın " Telif hakları ile korunmayan " materyaller kullandığın videoları at ve başvur. 24 saat içinde teknik sorun yalanmadığı sürece onay yada red sonucunuz belli olur.

Teknik sorun yaşanmadığı sürece bizde bekletilme yok.

Özgün kanallarda bende şart yok ki izlenimi düşük diye red edilsin :)

Bugün kanal aç ve kendine ait oyun,teknoloji tanıtımı, kendi sesin ve görüntün, veya kendi hazırladığın " Telif hakları ile korunmayan " materyaller kullandığın videoları at ve başvur. 24 saat içinde teknik sorun yalanmadığı sürece onay yada red sonucunuz belli olur.

Teknik sorun yaşanmadığı sürece bizde bekletilme yok.

Tamam erdal hocam en kısa zamanda başvuru yapacağım teşekkürler.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Peki arkadaşlar tek kanalım günlük 150$-160$ ları görüyorum adsenseye bağlı ama korkmuyorda değilim doğrusu onun için bu kanalım tek adsenseye bağlı.
Sizce bir network başvurusu yapsam mı?

Tek bir kanalınız ise ve illegal bir duruma girmiyor iseniz bence korkamnıza gerek yok Adsensede takılın. Ben dah açok kazanmak istiyorum diyorsanız, Kesin değil çok kazanacağınız fakat şansınızı deneyin %90 artacaktır. Yok sadece korkularım gitsin diyorsanız ve kanalınız partnerlik şartlarına ( Telif Hakları şartı ) uyuyor ise, hiç beklemeyin başvurun.

---------- Mesaj saat 14:20:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:01 civarında gönderildi. ----------

Benim networküm Zoomin.tv ye bağlı HUB Networktür. Bazı arkadaşlar espili şekilde zoomin.tv yi bana bağlı sanıyor :) çün ki onlarda şart var bende yok.

Creative yeni bir firma, dolayısıyla eski firmalara göre BGBM oranı düşük olacaktır ama ben herzaman diyorum ki networkde hizmet arayın.

Awe ilk 50 lerde, ben zoomin.tv ye başladığımda zoomin.tv ilk 20 de idi, awe ise ilk 50 içinde idi ama tam hatırlamıyorum, daha sonra awe 18 e yükseldi ve zoomin.tv 24 düştü. Bu kalitesizliğinden değil abone ve görüntülemeye göre sıralanıyor. Benim sunduğum durum kanal sayısı sıralamasında.

şuan da ise zoomin.tv 14 awe 17. sırada.

Bu sıralamaya bakar isek cretavie berbat, zoomin iyi awe normal oluyor.
Ama hizmetiyle, cerative ve zoomin zaten bir firma ve bence kaliteliler. en azından AWESOMENESS.TV den çoooook kaliteliler. Hemen kabul etmek kalitelilik ise ben de Hub lar arasında 1 numarayım :) 1 günlük kanal onaylıyorum :D

Creative eğer şuan ki hizmetini bozmaz ve bazı hubları ve recruitterleri her neyse bu forum diye demiyorum dünya geneli, altında çalışanlar sahtekarlık yapmayıp, tecrübesizliklerini ve bilgisizliklerini ana firmaya bağlamayıp düzgün bir çalışam sürdürürler ise, Creativede çok iyi yerlere gelebilir.

Tek bir kanalınız ise ve illegal bir duruma girmiyor iseniz bence korkamnıza gerek yok Adsensede takılın. Ben dah açok kazanmak istiyorum diyorsanız, Kesin değil çok kazanacağınız fakat şansınızı deneyin %90 artacaktır. Yok sadece korkularım gitsin diyorsanız ve kanalınız partnerlik şartlarına ( Telif Hakları şartı ) uyuyor ise, hiç beklemeyin başvurun.

---------- Mesaj saat 14:20:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:01 civarında gönderildi. ----------

Aslında sayfa to benim elimde istediğim seviyelere getirebiliyorum. Onun için kazanç noktasında pek sıkıntım yok. İzleyiciyi pek sıkmak istemiyorum kanalım özgün olduğu için. Şu anda to 15-20 arası.

[MENTION=153]haberal02[/MENTION] gunluk 150$ getiren kanali adsensede tutmaniz cok tehlikeli hemen bir partnere gecin tabii illegal bir sey yoksa mutlaka bir network kabul edecekdir kanalinizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri