Özgünde Konuşma

• Kullanıcı goodhead64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

goodhead64

Yasaklanmış
öncelikle herkese selamlar. Uşakta yaşıyorum. hayliyle konuşma yapımız yani. aksaanımız biraz değişik. Hani biraz daha farklı kelimeler biraz daha kaba bi dil. Ege dili kısaca. Nazik konuşmak istesemde konuşma bozukluğu yaşıyorum. Özgün bi gameplay yada başka bi kanal açmayı düşünüyorum ama. konuşma tarzım insanları etkilermi. Hani anlaşılmasına anlaşılır ama. İst Türkçesi konuşmaya çalışırsam hiç anlaşılmaz. Direk konuşsam nasıl olur acaba uşaklıca ? Uşak Şivesi Budur (Osman Zebil) - YouTube
bu biraz fazla ama bunun biraz daha anlaşılır hali. Videodaki biraz argodan dolayı özür dilerim.

Aksan ve şiveni doğal kullanırsan hatta daha samimi olursun senin için daha iyi olur, yapay olmana gerek yok.

Hmm o kadarı konuşma bozukluğuna girer ama :)

Hayır konuşma bozukluğu değil. ben burdaki vatandaşa anlatıyormuş gibi anlatırsam. zor anlaşılır. ama biraz daha toparlarsam. (Hocalarla Kounuşurmuş gibi) O zman anlaşılır sanırsam.

Kendini kasma şivenle konuş videolarda daha samimi olur tutma ihtimalide olabilir.

Kardesim sen bir cek yayınla burda daha saglıklı olur ama şivenin olması senin sempatikligini de ortaya çikarabilir yani belki de şivenle abone toplarsin hiç belli olmaz

esas o şekilde tamamıyla özgün olur.
anlaşılmayacak dersen alt yazıda ekle esprisi olsun işin :D

MuratAbiGf. bazı zaman Kendisini zorluyor o şiveyle konuşucam diye. Anlaşılmamış olursa da. Bakarız çaresine.

muratabigfye bakma 500bin abonesi var 400bini addmefasttan,herifi izleyen yok sadece izleyici kastığı için millet merak edip açıyor,şahsen zerre sevmiyorum o çocuğu hiçbir samimiyeti yok

muratabigfye bakma 500bin abonesi var 400bini addmefasttan,herifi izleyen yok sadece izleyici kastığı için millet merak edip açıyor,şahsen zerre sevmiyorum o çocuğu hiçbir samimiyeti yok

Tabii sizde haklısınız itici biraz. saçma sapan konuşuyo. ayrıca küfürüde çok ediyor. ben bi kaç deneme videosu çekip atarım size. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

daha hoş olur bence =)

Hoş olucaksa yapıcaz bişeyler artık. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Trakyalı vine'cı, şivesinden meşhur. Avantaj olarak kullanabilirsin.

aslında herkesin biraz yanlış anladığı konudur gameplayde konuşmak meselesi.
konuşman güzel bu şekilde etkili olursun insanlar artık böle şeyler istiyor bende tebessümle izledim :)
fakat videoları çektikten sonra izlenmemesi can sıkıcı bir durum. bence bu alana da yönel nasıl izlenir ? güzel bir sorudur.
izlenmesi için bir tüyo; yeni oyunlar çekin ;)

Bence gayet anlaşılır konuşmuş videodaki arkadaş. Sadece şive farklı konuşulan dil aynı. Asıl İstanbul ağzına zorlarsan absürt olur.

kendi şivenizle konuşun hocam. halihazırda yüzlerce tekdüze oyun kanalı varken elinizdeki farklılığı, özgün olma şansını neden çöpe atasınız? (ege şivesine bayılırım :D ) ayrıca çektiğiniz deneme videosunu bana da yollayabilir misiniz?

aslında herkesin biraz yanlış anladığı konudur gameplayde konuşmak meselesi.
konuşman güzel bu şekilde etkili olursun insanlar artık böle şeyler istiyor bende tebessümle izledim :)
fakat videoları çektikten sonra izlenmemesi can sıkıcı bir durum. bence bu alana da yönel nasıl izlenir ? güzel bir sorudur.
izlenmesi için bir tüyo; yeni oyunlar çekin ;)
Yeni oyunlar için yeni sistem aldım idare edicek derecede Bu Laptop Kendi şivemle konuşucam tamamda inşAllah tutar :) Teşekkür ederim.
Bence gayet anlaşılır konuşmuş videodaki arkadaş. Sadece şive farklı konuşulan dil aynı. Asıl İstanbul ağzına zorlarsan absürt olur.
Ya bu adam tam köylü hani. Babannem kadar knuşmasada uşaklı denilir. Ben bunun %60 ı kadar falan konuşuyorm öyle. İnşallah Tutunucaz biyerlerden. Yorumunuz için teşekkür ederim.
kendi şivenizle konuşun hocam. halihazırda yüzlerce tekdüze oyun kanalı varken elinizdeki farklılığı, özgün olma şansını neden çöpe atasınız? (ege şivesine bayılırım :D ) ayrıca çektiğiniz deneme videosunu bana da yollayabilir misiniz?
özele gelin konuşalım hocam :) skypeden falan ben size öğretirim uşaklıların nasıl konuştuğunu :) Bazı kelimeler anlaşılamasada zamanla anlarlar :) Hem komikte olur. Hani tek korkumda rencide olmak gibi birşey :( Yorumunuz için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri