Özgünde Süpriz yumurta

mixnewss

Kayıtlı Üye
Süpriz yumurta Açtırma işi hep tutuyor sanırım youtubede belkide en çok tık alan türlerden biri bu sayılırı hep forumda okudum çünkü çocuklara yönelik şeler yapın o bebeler nereye bastıgını bilmiyor diye ama şimdi sizden yardım istedigim kilit sorular var kafamda

1-Bu kamera ne kamerası ben vebcamle çeksem olurmu videoları
2-bu yumurta türleri macrocenter ve migrosda dahi yok yani istanbulda yok nerden getirtebilrim sizce kırılmadan
3 hadi diyelim özgün yaptım bu şekilde kendi videomu ilk etapda kendimi kasıp paso videomu çekmem lazım günde bir tane gibi yoksa bu işde büyüyenler gibi haftada bir çekmekmi lazım

Nasıl yok. :D Ben her gün yeğenime alıyorum valla. Süper marketler de var. Bim de var. Carfuer artık adı nasıl yazılıyorsa orada var. :D

Nasıl yok. :D Ben her gün yeğenime alıyorum valla. Süper marketler de var. Bim de var. Carfuer artık adı nasıl yazılıyorsa orada var. :D

yok kaancım varda bizde mesela ben markette çalışıyorum daha önceden migrostaydım şimdi şokdayım var dogru çok ucuzada var ama bunların oyuncakları afilli değil :D yani çok basit kaçıyor inan bana burdaki en güzel seri kinderin yumurtasından çıkan şirinler serisi :D ama bakıyorum bu adamların videolarına mickey mousele sünger boblu redkitli bir sürü bir sürü oyuncaklı yumurta var renkli renkli böle :D

Ya sürpriz yumurta videolarını kim neden izler anlamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum. 40 yıldır Youtube'den video izlerim bir kere bile sürpriz yumurta açma diye entry girmedim şu Youtube'ye

bu büyük yumurta var bizdeki minik yumurtaların 10 katı vardır boyu ondan bulamadım

aynen deve kusu yumurtası gibi içinden bişi çıkmıyor pek genelde şeker çıkıyor am büyüklüğü insanı cezbediyor ben bile izlemekden alı koyamıyom kendimi arkdas bu kategoride:D biraz abone kasan adamın 2 milyonan az izlenen videosu yok ya :D

---------- Mesaj saat 21:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:12:00 civarında gönderildi. ----------

Ya sürpriz yumurta videolarını kim neden izler anlamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum. 40 yıldır Youtube'den video izlerim bir kere bile sürpriz yumurta açma diye entry girmedim şu Youtube'ye

suprise eggs gir kanka .D

bu büyük yumurta var bizdeki minik yumurtaların 10 katı vardır boyu ondan bulamadım

Hmm..

yok kaancım varda bizde mesela ben markette çalışıyorum daha önceden migrostaydım şimdi şokdayım var dogru çok ucuzada var ama bunların oyuncakları afilli değil :D yani çok basit kaçıyor inan bana burdaki en güzel seri kinderin yumurtasından çıkan şirinler serisi :D ama bakıyorum bu adamların videolarına mickey mousele sünger boblu redkitli bir sürü bir sürü oyuncaklı yumurta var renkli renkli böle :D

Aga bizdekilere dandik oyuncak koyuyorlar demek ki. :D Bizim bebeler nae yapsın kinder yumurtayı bilmem neyi. Benim yeğen anca çikolatasını yer gerisi yalan. :)

Hmm..

Aga bizdekilere dandik oyuncak koyuyorlar demek ki. :D Bizim bebeler nae yapsın kinder yumurtayı bilmem neyi. Benim yeğen anca çikolatasını yer gerisi yalan. :)

aga yaptıgı iş çok kolay bu adamların ya konusmadan etmeden iki yumurta kır kameraya göster yemin ediyorum içim eriyip bitiyor 5-10 milyonlarda gösterimler var 100de bir tıklasa reklama :D 10 milyonun yüzde biri 100 bin tık eder :D 100 bin tıkdan bgbg si 3 dolar olsa tek video 300 dolar :D 10 yumurta tas çatlasın ebaydan getirtesem 30 dolar:D heehehheh

O koca yumurtalardan 1 liraya gelmisti 100tane falan. almayi dusundumde almamistim.normal kucuk marketteydi tutarmi alsammi ki :D

Çok ilginç , bunları kim izliyor acaba.Sanırım Avrupa'da önemli bir olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri