Özgünde Yeni Denemem

• Kullanıcı kindersaft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
valla ben bi ürperdim iyi olmuş hocam ama çok hızlı okuyorsun yazıları yolun açık olsun :)

devir özgün devri.başarılı hocam.bu şekilde devam.Yolunuz açık olsun

Hocam Video yorumlarından okuduğum kadarıyla anladığım abonelerin senden daha çok video bekliyor..

Haftada bir video yükle,biraz gaza bas...Mesela Kanal resmine Her pazar Saat : .... yeni video diye yaz..

Gayet iyisin biraz gaza bas

"Biz yatağınızın altında saklananlarız..." Son söz ve görüntü noktayı koymuş...

Gayet başarılı ama birkaç arkadaşın dediği gibi biraz daha yavaş seslendirme ile daha başarılı olacaktır...

BOL KAZANÇLAR...

Beğendim kanalınızı hocam,devam ettirin takipte kalırız , yıllardır paranormal araştırmalar yaparım , hikayeler de tadı tuzu bu olayın . Yaşanmış birçok (orjinal) paranormal olayları size yollayabilirim isterseniz .

vay be efsane olmuş, bu şekilde 1 kaç yıl daha devam edersen çok iyi yerlere gelirsin :) herkesin söylediği gibi ses biraz hızlı olmuş onu ayarlarsan daha iyi olur

Konuşman biraz hızlı olmuş. Onun haricinde kurgu ve özellikle ses efektleri falan farklılık katmış. Daha önce defalarca hikayeyi dinlememe rağmen videonuz yinede izlettirdi. Başarılısınız velhasıl. Kolay gelsin.

başka hikayelerde bekliyoruz güzel olmuş anlatım biraz hızlı onun dışında başarılı :)

çok güzel olmuş tebrikler sadce resimlerle yetimemişisn ses tonu ve video sonundaki yatak altından çekline yorgan olayıda güzel anlatmış durumy bence aynen böyle devam tutar

Biraz hızlı konuşuyorsunuz sanki. Ruhi çenet'in videolarından da tecrübe edinebilirsiniz.

hocam su fotoyu gorunce beni bi gulme tuttu hala kendime gelemedim sorun bende mi anlamadim ama eline saglik guzel video

qLwW6fr.png

hocam böyle korku videoları yapacaksan bence kanalın adını değiştir gök bilimci baya sevimli birşey gibi duruyor daha fena birşey olabilir videoların çok güzel başarılar.
mikrofonun markasını özelden alabilirim

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

birde videolarının sonuna koyduğun kırmızı fontlu yeşil yazılı abone ol vs. gibi şeyler videonun etkisini götürüyor tam havaya giriyorsun fakat sonunda çocuk kanalı gibi renklerden oluşan bir son kötü gözüküyor. onların rengini rengini değiştirebilirsin yada videonun etkisini kaybetmeycek birşekilde içine gömebilirsin

E8mM8A.png

Son düzenleme:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim son kısımdaki fotografıda tasarlayabılecek arkadaslar varsa ozelden bana ulasırsa sevınırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri