Özgüne başlayacam ama sıkıntı var

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sirkan

Yasaklanmış
Merhaba;

benim spam yaptığım bilgisayarın ip si kara listeye düştü. hiç spam yapmadığım bilgisayar var, bu bilgisayarla özgüne başlayacağım. Ama bu bilgisayarı da yurtta ortak internet kullandım. ve ayrıca şuan spam yaptığım 3g modemi kullanacam. Gelecekte kanallarım kapanır mı? kapanırsa bütün emeklerim boşa gider diye başlamak içimden gelmiyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bugün başlıyacam

özgün kanala bişey olmaz, bende aynı şekil devam ediyorum. Spamdan bi sürü kanal kapandı ama özgün 3 tane kanalım açık

[MENTION=13930]sirkan[/MENTION] Gerçekten özgün çalışacaksan bir tane mail adresi ile kanal açar şifrelerini veririm. Kanal adı ne olacak URL'si ne olacak bilgileri PM atarsan tel onayı vs ayarlar özel mesaj olarak atarım.

ip nasıl spama düşüyor ip no dinamik mi statikmi

[MENTION=13930]sirkan[/MENTION] Gerçekten özgün çalışacaksan bir tane mail adresi ile kanal açar şifrelerini veririm. Kanal adı ne olacak URL'si ne olacak bilgileri PM atarsan tel onayı vs ayarlar özel mesaj olarak atarım.

tabiki başlayacam hocam. ilgin için teşekkür ederim. ama benim kanal açmakta sıkıntım yok. açtığım kanala emek vericem bundan 3 ay sonra kanalım kapanmasın diye endişeliyim. mail adresi verecem demişsiniz yüklemeyi kendi bilgisayarımdan yapacağım için yine kapanır orasını anlamadım hocam. başlıkta dediğim gibi sadece modem den korkuyorum pc temiz.

ip nasıl spama düşüyor ip no dinamik mi statikmi
ip dinamik belki yanlış ifade kullandım forumda çok kullanıldığı için. harddisk ban mı yedi bilmiyorum açtığım kanallar kapanıyor spam geçmişinden dolayı. ama temiz bilgisayar var bunu kullanacam. modemden korkuyorum sadece.

Son düzenleme:
tabiki başlayacam hocam. ilgin için teşekkür ederim. ama benim kanal açmakta sıkıntım yok. açtığım kanala emek vericem bundan 3 ay sonra kanalım kapanmasın diye endişeliyim. mail adresi verecem demişsiniz yüklemeyi kendi bilgisayarımdan yapacağım için yine kapanır orasını anlamadım hocam. başlıkta dediğim gibi sadece modem den korkuyorum pc temiz.

Anladığım kadarıyla kullandığın internet ortak olduğu için resetlemek gibi şansın yok. Ben galiba olayı tam anlamadan yorum yaptım. Ama yinede özgün kanala birşey olacağını sanmıyorum. Aynı PC ve aynı internet bağlantısından birden fazla adsense ve kanal yönetiyorum hiç bir sorun olmadı ama senin sıkıntın daha önce o bağlantıdan spama düşmün olman.

Ama yinede özgün kanala birşey olmaz endişe etmene gerek yok.

bakın youtube veya google yazılım izni olmadan bilgisayar bilginizi alamaz ancak tarayıcı bilgilerinize erişebilir hard disk mac gibi size özgün kimliklere erişemez olay muhtemelen çerezler ile alakalıdır çerezler sadece tarayıcıdaki artıklar değil romaing gibi klasörlere yerleşen bilgilerden bulabiliyor emin olmak için sanal pc kurup öyle üyelik al

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri