Özgüne Geçeceğim ama İngilizce lazım

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Cümleten iyi akşamlar. Lafı uzatmayım aklımla özgün bi fikir var ve slayt yapacağim. Kullanacağım cümleleri en sağlıklı şekilde nasıl ingilizceye çevirebilirim site önerebilirmisiniz? google translate pek iç açıcı değil benim için. Kullanacağım cümleleri bire bir çevirebilmem gerek videoların tutması için şimdiden teşekkürler arkadaşlar kazancınız bol olsun.

Cümleten iyi akşamlar. Lafı uzatmayım aklımla özgün bi fikir var ve slayt yapacağim. Kullanacağım cümleleri en sağlıklı şekilde nasıl ingilizceye çevirebilirim site önerebilirmisiniz? google translate pek iç açıcı değil benim için. Kullanacağım cümleleri bire bir çevirebilmem gerek videoların tutması için şimdiden teşekkürler arkadaşlar kazancınız bol olsun.

akıcı bir şekilde adam gibi kelime çeviren sözlük maalesef yok üstad.Dili bilmen gerek ;)

O dediğiniz olsa zaten şuanda hepimiz spam değil özgün çalışıyor olurduk. :)

Öyle bir video yapabilmek için en azından grammeri iyi bilmen lazım. Yani kelime eksiğini bir şekilde halledersin ama grammer olmadan dil bilmeden o dediğiniz sitelerle programlarla olmaz..

öyle bi sözlük yok hocam :D parayı kıyıp dil kursuna git bence kaybedecek bişeyin olmaz aksine bir dil öğrenmiş olursun.

türkçeyi düzgün olarak biliyosan, yandex ile verimli sonuçlar alabilirsin

aynen...bizim türkçenin cümle yapısıyla ingilizcenin yapısı bir olmadığından kelimeleri bire bir çevirsede devrik cümle olur.

çevirme işlerini cüzi miktarlara yapan arkadaşlar var hocam, fikir iyise her türlü kazanırsınız bence.

Hey guys la başla işe hocam, bence yakın çevrenizden ingilizcesi üst düzey bu konularda iyi olan birinden destek alın derim site ve benzeri platformlarda çeviri almak olumlu sonuçlar vermiyor muhakkak hatalı oluyor.

Hey guys la başla işe hocam, bence yakın çevrenizden ingilizcesi üst düzey bu konularda iyi olan birinden destek alın derim site ve benzeri platformlarda çeviri almak olumlu sonuçlar vermiyor muhakkak hatalı oluyor.

:D gerisi ? devrik cümleler rahatsız eder izleyiciyi

Ben grammerda baya ilerledim ancak kelime haznemi geliştirmeye çalışıyorum günlük yazabildiğim kadar kelimeyi not ediyorum ertesi gün o sayfaları tekrar ediyorum. Günlük gibi bakalım ne kadar ilerleyebilirsem o kadar iyi.

Birde şöyle birşey var geçtin kameranın önüne What's up guys dedin misal devamı ?

Aklıma gelmez benim naber beyler der kalırım :D oturup senaryo gibi yazmak lazım yada doğaçlama geliştirilecek

Arkadaşlar bende artık bir adsense aldım yeni... vede özgün olayına geçiyorum :D .. bir adsense özgun oalcak hedef ve amacım... 1 yıl 2 yıl 3 yıl 4 yıl gitsin kanal.. kapanmadan aralıksız sınırsız kalıcı olsun.. orta vadede güzel ve sabit para getirecek diye düşünüyorum. hiç değilse kapanmayacak... umarım öyle olur... test bakalım.. güzelde bir alan oldum...hedef kitlede 05 - 15 yaş arası olacak :D malum annee-baba dediklerinde, istediklerini yaptırtacak kıtle hedefim :D ve türkçe.. eee malum şikayet ve topluluk ıhtarıda gelmeyecek sektor... gelişmeleri yazarım... plan-program ve denemelerim suruyor...ama sektor gizli kusra kalmayın :D

Arkadaşlar sağolun yorumlarınız için ben videoda konuşmayacağım sadece yazı olarak videoya ekleyeceğim. Yandexi deneyeceğim teşekkür ederim.

Arkadaşlar sağolun yorumlarınız için ben videoda konuşmayacağım sadece yazı olarak videoya ekleyeceğim. Yandexi deneyeceğim teşekkür ederim.

Ücretli makale yazan arkadaşlar var. kendinize yazacağınız cümleleri bir not edin onlar kelime bazınca ücret çıkardıgı için uygun fiyata tek seferde 40-50 videoluk çeviriler yaptırın. Baktınız kategoriniz tutuyor devam edersiniz.

Yok hocam değil evrensel şeyler herkesin bildiği şeyleri komik bir dille anlatmak diyelim. Yazı ardından resim ve arka fona güzel telifsiz bir müzik diye düşünüyorum

olabilir şansını dene... o fikri uygularken farklı fikirler gelebilir aklına.. yada tutmaz dediğin saçma olacak deidiğin bişe rekorlar kırabilir... neyse...
özetle: seni uzaylılar kaçırsa video yuklesenyoutubeye 10 kişi izler.. ama güzel şahane etiketlerle bezenmiş yağsan o videonu herkesın karşısına çıkar .. bide beğenilirse jerkes paylaşır videon patlama yapar...
yan youtube mantıgı budur ;) sana bol şans

Cevirmenlere ucret odeyerek cevirtmen gerekiyor. Yandex yada google translate ile cevirdigini hic kimse anlamaz

:D gerisi ? devrik cümleler rahatsız eder izleyiciyi

Ben grammerda baya ilerledim ancak kelime haznemi geliştirmeye çalışıyorum günlük yazabildiğim kadar kelimeyi not ediyorum ertesi gün o sayfaları tekrar ediyorum. Günlük gibi bakalım ne kadar ilerleyebilirsem o kadar iyi.

Birde şöyle birşey var geçtin kameranın önüne What's up guys dedin misal devamı ?

Aklıma gelmez benim naber beyler der kalırım :D oturup senaryo gibi yazmak lazım yada doğaçlama geliştirilecek

Hocam en iyi yol sürekli konuşmak başka türlü ingilizce öğrenmesi çok güç ve zor :D en faydalı 2-3 tane yabancı arkadaş edinip skype üzerinden sürekli konuşmak 1 aya şakır şakır olursunuz :D

Hocam en iyi yol sürekli konuşmak başka türlü ingilizce öğrenmesi çok güç ve zor :D en faydalı 2-3 tane yabancı arkadaş edinip skype üzerinden sürekli konuşmak 1 aya şakır şakır olursunuz :D

:D:D iyiymiş omegla mıdır nedir onda denenebilir. Gerçi ordada kazma dolu. Şu ingilizcenin verdiği + lar işini bilene o kadar çok ki ahh işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri