Özgüne geçme vakti geldi

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

silentspy

Kayıtlı Üye
Tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı tamda ne güzel günlüğümüzü doğrultmaya başlamışken :) Artık zaman özgüne geçme zamanı gibi gözüküyor ve bayadır aklımdada var zaten şu sınavlar bitsin özgün içerik yapacağım hep artık hayırlısı :) 82 TL birikmişti ay başından beri geçen aydanda 270 TL var adsensede 300 TL verse yeter bana şu anlık :) Beyler en iyi ve en rahatı özgün çalışmak bence, zamanınız varsa yapın :)

bıktım artık böyle konulardan spamdanda çok iyi paralar kazanan kişiler var özgün çalışmak isteyen zaten yolunu bulur

Bıktıysan yorum yapmasaydın o zaman başkan ortalığı germeye ne gerek var ?

Şunuda ekleyim ; yeni başlamış olmama rağmen 13 günde 355 TL kesinleşmemiş kazanç sağlamıştım daha 2 haftalıkken youtube'da bende bilirim spam yapmasını madem ilgini çekmediyse yorum yapma kardeşim

Konu kilitlensin.

Tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı tamda ne güzel günlüğümüzü doğrultmaya başlamışken :) Artık zaman özgüne geçme zamanı gibi gözüküyor ve bayadır aklımdada var zaten şu sınavlar bitsin özgün içerik yapacağım hep artık hayırlısı :) 82 TL birikmişti ay başından beri geçen aydanda 270 TL var adsensede 300 TL verse yeter bana şu anlık :) Beyler en iyi ve en rahatı özgün çalışmak bence, zamanınız varsa yapın :)

Ben basladigimdan beri hep özgün calisiyorum sana yardimci ola bilirim! Özgün calisanlari seviyorum :D

Sizi r10'dan takip ediyorum zaten hocam oradada aynı nicktesiniz değil mi ? :) skype adresini verirsen daha iyi konuşabiliriz :)

evet ayni nick niyetim insanlari özgün calismayi tesvik etmek! Sonuda özgün'dede emek veriyorsun spam'dede emek veriyorsun hatta video cekme falan filen yatirim dahi yapiyorsun... ama riskli öbür türlü icin rahat ve kazancin uzun ...

tabi belki duymussundur Özgün calisan Ruhi Cetin diye bi arkadasin kanali kapanmis forumda mevcut o arkadas hasta oldugu icin ve youtube hesabina giremedigi icin zamaninda sahte teliflere itiraz edemedi.

Edemedigi icin telifler 3 kadar birikti ve kanal kapandi simdiden onada burdan gecmis olsun diyorum

evet ayni nick niyetim insanlari özgün calismayi tesvik etmek! Sonuda özgün'dede emek veriyorsun spam'dede emek veriyorsun hatta video cekme falan filen yatirim dahi yapiyorsun... ama riskli öbür türlü icin rahat ve kazancin uzun ...

tabi belki duymussundur Özgün calisan Ruhi Cetin diye bi arkadasin kanali kapanmis forumda mevcut o arkadas hasta oldugu icin ve youtube hesabina giremedigi icin zamaninda sahte teliflere itiraz edemedi.

Edemedigi icin telifler 3 kadar birikti ve kanal kapandi simdiden onada burdan gecmis olsun diyorum

evet hocam biliyorum o konuda yorumumda mevcut o adamı takip ederdim ben gerçekten yazık oldu adama ama gerçekten işi hakikiyle yapıyordu.. bende özgün çalışmak istiyorum kaç zamandır hatta geçen sene para kazanmayı bilmiyordum sadece zevk için oyun videosu çekip atıyordum bi kanalım var hala duruyor..

Ben buna çok üzüldüm, çok başarılı bir arkadaştı.
Ne muthiş videolar yapıyordu.

Bende özgün çalışmak istiyorum kaç gündür şöyle özgün ama gerçekten tam özgün bir konu düşünüyorum bakalım kafamda lamba yanacak mı.

Hocam türkçe özgünle ne kadar kazanabiliyorsunuz örneğin sizin kanal yaklaşık olarak ne kadar bırakıyor .

Youtube'nin yaptigi yildirma politikalarindan birisi. Bence hakli neden dersen spam ve birde isin bokunu cikarma var.
Biz 10-50 video ile para kazanmaya calisalim derken adam haftada 5k 10k video atiyordu kanala. E bunun sonucunda her yer cöplüge döndü ister istemez. Bu durumda sabreden kazanacaktir diye düsünüyorum. Spamsiz ilk basta gelir saglamasi özgün icin sosyal destegin yoksa cok zordur. Herkes özgüne gecin diye israr ediyor. Iyide kardesim özgün icinde ekipman lazim.. Spamdan kazandiktan sonra anca rahatlikla özgün kanal ile ugrasilabilir :)

Herkese bol kazanclar dilerim. Umarim hersey diledigimiz gibi olur.

spam yapıyorum ama 10 gündür video yüklediğim bile yok benım spam şeklimde bu özgüne geçelide 15 gün oldu bir video attım 5 bin izlenım aldı böyle giderse bende tam özgüncü olucam özgün olarak kazandıgım ilk para 9 dolar az ama mutluluk verici :) :D spamda bunun 20 katını kazanıyorum ama kendi çektiğin video başka oluyor

Özgün video konusunda fikirleri olan paylaşabilir mi?

Ben basladigimdan beri hep özgün calisiyorum sana yardimci ola bilirim! Özgün calisanlari seviyorum :D
Hocam rica etsem banada yardımcı olurmusun Sizin kanalınızı ınceledım gercekten çok güzel ve beğendim (dünkü konunuzda gördüm kanalınızı)Fakat gördüğüm kadarı ile siz camerayı alıp video çekmemişsiniz Mesala padişahın oğulunun mektubundaki videonuzda bilgilerin ver resmın size ait olmadığı bellı oluyor Yarın öbür gün telif geldiği zaman ıspat ıstendığınde Resım ve bılgılere nasıl bir delil gösterebılırsınız Benı bu konuda aydınlatırsanız Bende sizin gibi özgün çalışmak ısterım Ben 100 den fazla kanalı gümlemiş bir spamcıyım

Benide Teşfik Edin Özgüne :D

Kardesm StreetWorkout Çalışıyor acaba onun videolarınmı ceksem :) yoksa daha yaratıcı bişilermi arasam Fikirlerinizi Bekliyrum :)

Hocam rica etsem banada yardımcı olurmusun Sizin kanalınızı ınceledım gercekten çok güzel ve beğendim (dünkü konunuzda gördüm kanalınızı)Fakat gördüğüm kadarı ile siz camerayı alıp video çekmemişsiniz Mesala padişahın oğulunun mektubundaki videonuzda bilgilerin ver resmın size ait olmadığı bellı oluyor Yarın öbür gün telif geldiği zaman ıspat ıstendığınde Resım ve bılgılere nasıl bir delil gösterebılırsınız Benı bu konuda aydınlatırsanız Bende sizin gibi özgün çalışmak ısterım Ben 100 den fazla kanalı gümlemiş bir spamcıyım

2minf84s.png

Hic bir yerde o resimlerin korundugu yazmiyor bu yüzden telif atan kisi hangi hakla bunu yapiyor? Hersey korundugu taktirde o zaman sansim yok bir kere telif yemistim ama itiraz ettim.

Bilgilerin bana ait olmadigini yazdim youtube'a sadece wikipedia'dan arastirip ve o konu üzerine video hazirladigimi söyledim buna ragmen kabul ettiler ve tekrardan kanalimi para kazanmaya actilar

google aramasında
Görseller -Arama Araçları-Kullanım hakları-Lisansla Filtrelenmemiş Olanlar

Arkadaşlar ben şu an özgün çalışıyorum daha yeni açmış olmama rağmen 100'e yakın izlenme oldu kanalıda dün açmıştım :) 5 adet kendim özgün hazırladığım bir video var.

Aklımda çok büyük bir proje var animasyon ile ilgili şu anda onu gerçekleştirmeyi düşünüyorum olursa çok iyi işler çıkaracağım takipte kalın :)

hocam r10 daki konuları burada da açacak mısınız? açmayacaksanız varsa bir r10 davetiyenizi alabilirim. yabancı dilim var ve master için yurtdışına gitme ihtimalim var kendimi özgüne alıştırmalıyım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

ekipmansızda olabilir aslında nasıl mı bak şimdi çocuk hikayelerini ele alalım
buradaki sitede The Little Gingerbread Man cocuk hikayesi anlatılıyor resimli olarak simdi burada bulunan yazıları From Text To Speech - Free online TTS service yapıştıralım en son verdigim sitenin amacı yazılan yazıları sesli olarak anlatıyor ne yaptık biz ilk verdigim sitedeki resimlerden slay yaptık oradaki yazıları sese döktük sesi begenmiyorsanız çeşitli program vasıtasıyla ses efectlerini degiştirebilirsiniz.bütün işlemler bitince resimleri ve sesleri camtasia studio programında birleştirebilirsiniz

hocam r10 daki konuları burada da açacak mısınız? açmayacaksanız varsa bir r10 davetiyenizi alabilirim. yabancı dilim var ve master için yurtdışına gitme ihtimalim var kendimi özgüne alıştırmalıyım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Benim burda üyeligim yoktu ve Serkan hocadan rica ettim r10'dan özelden yazdim üyeligi acti bende üye oldum.

Orada paylastigim konulari buradada paylasacagim insaAllah.

Bu arada maalesef r10 davetiyem yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri