Özgünler İçin Oyun Önerisi :)

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Bazı Arkadaşlar Özgün Olmak İçin Kayıt Cihazlarına Para Vermeyi Düşünürken Benim Önerim İse Bir Oyun Konsolu Alıp Oyunları Kaydetmek..

Kayıt Nasıl Yapılır ? Yapılır Mı ? Sorularının Cevaplarını Bilmiyorum Ama Oluyorsa Ki İnşallah Oluyordur.. Sizlere Önerimi Sunup Yardımcı Olabilirsem Mutlu Olurum..

Pokemon'un Nintendo İçin Oyunu Çıkıyormuş Belki De Çıkmıştır.. Biraz Araştırırsanız Çok İyi Olur..

Oyunu Oynarken Kaydedip Kademe Kademe İlerleyişinizi Paylaşsanız Eminim Ki İyi Bir Gelir Elde Edersiniz..

Herkese Bol Kazançlar..

Aynen çizgi filmlerin oyun versiyonu gerçekten iyi hit alıyo bence ilklere girersen tutması garanti nintendo varsa durma çek :)

cihazsız kayıt varmı bende merak ediyorum

Playstation ve xbox 'da cihazsız kayıt olmuyor ama nintendo hakkında bilgim yok.

Aynen çizgi filmlerin oyun versiyonu gerçekten iyi hit alıyo bence ilklere girersen tutması garanti nintendo varsa durma çek :)

ben beceremedim nintendo ile kaydı bana bile gerek yok kızım süper oynuyor hangi oyunu atarsam atayım ertesi güne prof oluyor ben beceremedim

Nintento wii u kullaniyorum.Konsolun kendisi oynarken kayit etmiyor. Kayit icin baska bir cihaz satin aldim. Ps4 harici suan kayit eden konsol yok diye biliyorum.(o da 15 dk fln kayit yapiyormus.)

Nintento wii u kullaniyorum.Konsolun kendisi oynarken kayit etmiyor. Kayit icin baska bir cihaz satin aldim. Ps4 harici suan kayit eden konsol yok diye biliyorum.(o da 15 dk fln kayit yapiyormus.)

aldığınız cihazı söyleyebilirmisiniz nerden temin ederim

Beyler Ps3 oyun kayit cihazi onerileriniz? Forumdan satan arkadas varsa ilgilenebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri