Özgünlere başladım (Facebook Sayfası için öneri)

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Beyler özgün sihirbazlık video çekimlerine başladım ilk videomu yayınladım facebook sayfası açtım bitane şuan 30 beğenisi var bir öneriniz var mı ?
Facebook sayfasıyla veya videolarla (sihirbazlıkla) ilgili veya video fikride olabilir şunu çek şöyle bişey yap gibi

Sihirbazlıkla ilgili taktikleri mi söylüyorsun?
Videonu paylaşta izleyelim.

Kesinlikle ekipmanın sağlam olmalı öncelikle. Videolarında 1080p çözünürlük olsun eger imkanın varsa ayrıca mademki güzel bir girisim olsun istiyorsun mutfak masasının üstünde cekme örnegin bizim milletimiz özgün diye cekip koyuyor sadece ortamı biraz ayarlamanı öneririm ilgi çekici bir mekan güzel olacaktır. Ayrıca küçük resim özelliğini kullan videolarında özellikle özgün kanallarda merak uyandıran ve o videoya kesin girilmesini sağlayan birseydir. Şahsi görüsüm kendi facebook sayfanı aç ancak bu alanla ilgili bir facebook sayfası satın al kendi kanalının reklamını yap hiç olmadı kendi kanalının facebook sayfasından alıntılar yap ister istemez zamanla kullanıcılar facebook sayfana oradanda kanalına gidecektir. Patlama yapmak istiyorsan çok değişik birseyler yapmanı öneririm. Sihirbazlık su dönemde bana kalırsa tek basına çok ise yaramaz birazda sanal sihir kat bence adobe effects mi ne vardı mesela onu kullan cok orjinal şeyler çıkar yeterki böyle güzel yapıtlar çıksın elimizden geldiğince yardımda ederiz. Çalışmalarında kolay gelsin.

Sihirbazlıkla ilgili taktikleri mi söylüyorsun?
Videonu paylaşta izleyelim.

:D yok taktik değil sadece yapıyorum videoyuda paylaşamam malesef çekimler edit dahil 3 günümü aldı 4 dakkalık bir video bir sürü sıkıntıyla karşılaştım k.bakma :D

---------- Mesaj saat 20:24:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:53 civarında gönderildi. ----------

Kesinlikle ekipmanın sağlam olmalı öncelikle. Videolarında 1080p çözünürlük olsun eger imkanın varsa ayrıca mademki güzel bir girisim olsun istiyorsun mutfak masasının üstünde cekme örnegin bizim milletimiz özgün diye cekip koyuyor sadece ortamı biraz ayarlamanı öneririm ilgi çekici bir mekan güzel olacaktır. Ayrıca küçük resim özelliğini kullan videolarında özellikle özgün kanallarda merak uyandıran ve o videoya kesin girilmesini sağlayan birseydir. Şahsi görüsüm kendi facebook sayfanı aç ancak bu alanla ilgili bir facebook sayfası satın al kendi kanalının reklamını yap hiç olmadı kendi kanalının facebook sayfasından alıntılar yap ister istemez zamanla kullanıcılar facebook sayfana oradanda kanalına gidecektir. Patlama yapmak istiyorsan çok değişik birseyler yapmanı öneririm. Sihirbazlık su dönemde bana kalırsa tek basına çok ise yaramaz birazda sanal sihir kat bence adobe effects mi ne vardı mesela onu kullan cok orjinal şeyler çıkar yeterki böyle güzel yapıtlar çıksın elimizden geldiğince yardımda ederiz. Çalışmalarında kolay gelsin.

Sağolasın tam beklediğim cevap buydu zaten videolar 1080 p çözünürlük bende masada çektim :D onu ayarlıcam after effectten güzel bir arka plan tasarlıcam kendi facebook sayfamı açtım bir facebook sayfasınlada reklam konusunda anlaşma içersindeyim ilk video için sadece ufak kart numaları yaptım

Sence 2. videoyu çok güzel bişey mi yapayım ben ilk video oldugu için ilerde yaparım dedim ama senin görüşün benim için önemli

---------- Mesaj saat 20:25:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:24:16 civarında gönderildi. ----------

paylasma falan biri çalmaya kalkar.D

:D evet baya uğraştım gerçekten spam gibi kolay bir iş değil spama kalkışsam 1 videoyu yapana kadar sayfayı baya kasardım :D

Belli bir sisteminiz olsun.Mesela sadece renk değiştirme ile ilgili gösterileri yapın ve bu konu yaratıcı olun.Sizi farklı kılan bir niteliğiniz olsun.

Hocam abartı olacak ama şu 2-3 sn de üstünü değişenler tarzı bir şey yapsan iyi izlenir sanırım. :D

Belli bir sisteminiz olsun.Mesela sadece renk değiştirme ile ilgili gösterileri yapın ve bu konu yaratıcı olun.Sizi farklı kılan bir niteliğiniz olsun.

:D renk değiştirme ilk öğrendiğim numaraydı ama teşekkür ederim yorumunuz için

---------- Mesaj saat 20:55:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:53:48 civarında gönderildi. ----------

Hocam abartı olacak ama şu 2-3 sn de üstünü değişenler tarzı bir şey yapsan iyi izlenir sanırım. :D

fake olur o zaman :D

Evet aslında güzel fikir hatta bu üst değiştirmeyi küçük kardeşime yaptırırım 4.5 yaşında daha sevimli durur daha şaşırtıcı olur ama mavera arkadaşımın dediği gibi bu videoda olursa gerçek yapsam bile herkez fake sanar.

Kullandığın programlar nelerdir?
Program kullanmıyorum şuan sadece introlar ve edit için camtasia kullandım

---------- Mesaj saat 21:06:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:33 civarında gönderildi. ----------

illa hile diyon yani :D

Aslında hile bir sihirbazlık sayfasındana böyle takım elbise v.b satın alabiliyorsunuz bunlar yapışkanlı çektiğinizde geliyor ondan sonra alltaki kıyafet çıkıyor veya yeni giyeceğiniz elbise tüle asılır siz yırtmaçlı ceketi çıkartırsınız sonra aniden tülde asılı olan ceketi giyersiniz

---------- Mesaj saat 21:07:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:06:03 civarında gönderildi. ----------

Şu televizyon şovlarında çıkan var ya vardır bir hilesi de işte :D

Bunu yaklaşık 2-3 gün denemeyle pratik hale getirdinmi tamamdır :D ama donla filan kaldıgım olmuştu tiyatroda çok içler acısı bir durum :D

hile işiyle uğraşacam diyorsan. online oyunlara dal orda bi hile bul yayınla güzel paralar kazanırsın ;)

Hocam Gameplay kanalım var yaz ayı gibi seri video atmaya başlayacağım. :)

Sadece ondan o kadar para kazancagını düşünmüyorum :D ama yaklaşık 200-300 liraya + araştırma + pratikle yaparsın önemli olan el çobukluğu bu hileyi yapmayan kalmadı artık önemli olan

Olmadı dediğim gibi sokak röportajları. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri