Ozgunluk-Render-Edit vb. seyler icin program onerisi

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Oncelikle herkeze iyi aksamlar arkadaslar yari ozgunluge gecicem bunun icin elimde bulunmasi gereken bazi malzemeler lazim simdilik bana videolar icin toplu indirme yukleme renderleme editleme logo vb seylerin (aklinaza gelen baska seyler warsada) hangi programlar la yapacagimi birkac satirla ozet gecerseniz bende calismamin sonuclarini forumda paylasacagim.Bazi programlar icin crack lazim forumda link wermek yasak degilse arkadaslarimdan/abilerimden/kardeslerimden link isteyecegim sorunsuz olursa iyi olur.

Sizden istegim x adli programi ...... icin kullanabilirsin/y adli programi burdan boyle video indirsin gibi seyler mesela arkdaslar

Aklimda simdilik sadece video icin bu programlar war hepsini indirecegim tabi saglam linkini bulursam bazilari crack istiyor warsa elinizde iyi olur
camtasia studio 8
sony vegas
movie studio
Adobe After Effec
virtual dub
Avidemux
VirtualDubMOD
VideoRedo
TVSuite H.264
A Tube Catcher
Adobe Premiere
Edius
handbrake

bildiginiz baska seyler warsa anlatabilirseniz iyi olur
baska onerileriniz warsa her turlu oneriye acigim

simdilik bunlar var aklimda gece gece yazamiyorum :D aklima geldikce eklerim
Herkeze iyi forumlar cevaplarinizda dolayi tesekkur ederim

Yukarida zaten bir cok program ismi yazmissiniz. Fakat forumda bildigim kadariyla bir cok kisi camtasia studio 8
sony vegas bu ikisini kullaniyor. Ben Cyberlink Powerdirector kullaniyorum. Baslangicta 1 ay deneme sürümü kullanabiliyorsunuz, tabi bazi seyler kisitli oluyor. Ek olarak Idoo video editör kullaniyorum, bundaki amacim hizli logo, hizli sekilde kirpma yapmak icin. Video indirme programi olarak dvdvideosoft var ücretsiz olarak kullanilabiliyor. Videolarin boyutlari kücültmek icinde cevirme programlari var fakat Hamster programini gecenlerde farkettim ve videolari mp4 cevirirken boyutunu bayagi fark edecek sekilde kücültüyor. Ben youtube videolarinda bu programlari kullaniyorum. Yaptigim ise göre fazlasiyla yetiyor.

Bende tesekkür ederim. Ilk basta fazla program konusuna takilmayin. Zaman ilerledikce hangi programlari kullanmaniz gerektigini zaten kendiniz belirleyeceksiniz .Ama zamanim bol derseniz, ve özgün videolar üretecegim derseniz bu iki programdan birini iyi gelistirirseniz ekmegini bol bol yersiniz. Adobe After Effec veya Sony vegas. Ben animasyon programlarini ögrenmeye calisiyorum bakalim programi kavramam bittikten sonra özgün fikirlerle birseyler yapmaya calisacagim :) Simdiden basarilar ve bol kazanclar dilerim.

İstediğin programı örnek Camtasia 8

google şöyle yaz camtasia 8 w-a-r-e-z turkey (***** birleşik)

ordan indir crackli full tüm programları burdan bu şekilde indiriyorum

bilgisayar/zaman/arkdas/ falan bol programi/lari kullanmasini bilen tanidiklarim war
ben direk zaman kaybetmeden baslamak istiyorum programlar falan nasil baslyacxagim hangi programlar ne ise yarar ve hatta ve hatta programlar ve crackleri en onemli benim icin ve en buyuk sorun link werebilen arkdaslar candir :D herkeze kolay gelsin herkezin fikrini almak isterim

Yukarida zaten bir cok program ismi yazmissiniz. Fakat forumda bildigim kadariyla bir cok kisi camtasia studio 8
sony vegas bu ikisini kullaniyor. Ben Cyberlink Powerdirector kullaniyorum. Baslangicta 1 ay deneme sürümü kullanabiliyorsunuz, tabi bazi seyler kisitli oluyor. Ek olarak Idoo video editör kullaniyorum, bundaki amacim hizli logo, hizli sekilde kirpma yapmak icin. Video indirme programi olarak dvdvideosoft var ücretsiz olarak kullanilabiliyor. Videolarin boyutlari kücültmek icinde cevirme programlari var fakat Hamster programini gecenlerde farkettim ve videolari mp4 cevirirken boyutunu bayagi fark edecek sekilde kücültüyor. Ben youtube videolarinda bu programlari kullaniyorum. Yaptigim ise göre fazlasiyla yetiyor.

Hazır arkadaş böyle bir konu açmışken size render programları hakkında birkaç sorum olacak.
Benim yaptığım işlemler çerçeve ekleme ve 1-2 videoyu birleştirmekten ibaret. Sony Vegas ve Camtasia aktif olarak kullandığım programlar fakat bu programlar da render hızını ve video boyutunu azaltacak ince detayları bulamadım maalesef. Sizin kullandığınız programlar da 2 saatlik videolarda ortalama render hızı nedir ve HD 720P kalitede video boyutu tahmini olarak ne kadar oluyor?

Hazır arkadaş böyle bir konu açmışken size render programları hakkında birkaç sorum olacak.
Benim yaptığım işlemler çerçeve ekleme ve 1-2 videoyu birleştirmekten ibaret. Sony Vegas ve Camtasia aktif olarak kullandığım programlar fakat bu programlar da render hızını ve video boyutunu azaltacak ince detayları bulamadım maalesef. Sizin kullandığınız programlar da 2 saatlik videolarda ortalama render hızı nedir ve HD 720P kalitede video boyutu tahmini olarak ne kadar oluyor?

Ben cerceveyi cyberlink ile yapiyorum. Render icin süre hic tutmadim. Genelde uzun videolari render yapinca uyurken baslatirim, uyandigimda hazir olsun diye :) Bi ara uzun videoda süre tutarsam söylerim.

Ben cerceveyi cyberlink ile yapiyorum. Render icin süre hic tutmadim. Genelde uzun videolari render yapinca uyurken baslatirim, uyandigimda hazir olsun diye :) Bi ara uzun videoda süre tutarsam söylerim.

Cyberlink'i deneyebilirim öyleyse. Render için sizde Vegas ve camtasia mı kullanıyorsunuz?

Cyberlink'i deneyebilirim öyleyse. Render için sizde Vegas ve camtasia mı kullanıyorsunuz?

Download Video Editor, Photo Editor, Blu-ray Media Player for Free | CyberLink

Burada PowerDirector 12 Ultra bunu indirerek deneyebilirsiniz.

Ben daha önce sony vegas kullandim Pcde halen yüklü. Fakat fazla karisikligi sevmedigim icin forumdan birinin bu programi yazmasi üzerine cyberlinkin programini kullanmaya basladim. Youtube icin isimi fazlasiyla görüyor o yüzden lisansli sürüm satin aldim. Siz deneme sürümü ile cerceve fln renderi test edebilirsiniz. Tek eksigi multi videolari birlestirmeden partli sekilde cerceve yapmamasi(Belki oluyordur ama ben bulamadim). Bildigim kadariyla forumda daha önceden camtasiada ve sony vegasda bu secenek oldugu yazilmisti.

Son düzenleme:
Download Video Editor, Photo Editor, Blu-ray Media Player for Free | CyberLink

Burada PowerDirector 12 Ultra bunu indirerek deneyebilirsiniz.

Ben daha önce sony vegas kullandim Pcde halen yüklü. Fakat fazla karisikligi sevmedigim icin forumdan birinin bu programi yazmasi üzerine cyberlinkin programini kullanmaya basladim. Youtube icin isimi fazlasiyla görüyor o yüzden lisansli sürüm satin aldim. Siz deneme sürümü ile cerceve fln renderi test edebilirsiniz. Tek eksigi multi videolari birlestirmeden partli sekilde cerceve yapmamasi(Belki oluyordur ama ben bulamadim). Bildigim kadariyla forumda daha önceden camtasiada ve sony vegasda bu secenek oldugu yazilmisti.

Evet Sony Vegas inanılmaz karışık ve boyut küçültmeyi ben hala tam olarak kavrayabilmiş değilim. 2 saatlik videoya aynı şartlarda bazen 20 bazen 3 bazen 5 bazen 12GB çıkarıyor :)

Tavsiyeniz için teşekkürler ben bu programları deneyip üzerinde çalışmalar yaptıktan sonra istatistikleri paylaşırım :)

Bahsettiğin tüm işlemler için CyberLink PowerDirector 12 yeterli olacaktır. Fakat dosya boyutu bi hayli yüksek olacağı için Aimersoft Video Converter Ultimate ile küçültebilirsin. Ayrıca Corel VideoStudio Pro X7'de oldukça gelişmiş ve denemeye değecektir. Her iki programında deneme sürümünü indirip deneme yapabilir senin için en ideal olanı seçebilirsin.

Merhaba arkadaslar CyberLink PowerDirector 12 kurdum ama bi turlu full yapamadim, yardimci olan arkadaslar olacakmi ? lutfen yardim edin

Camtasia gibi ayarlamaları yapıp toplu render alabileceğimiz bi program var mı ? Vds de hata veriyo camtasia :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri