Ozzy ve RoxiRox adlı üyelerden şikayetçiyim

gezgin27

Yasaklanmış
http://www.ytpara.com/konu-disi/75081-cekilise-katil-lenovo-telefonu-kap.html

@RoxiRox adlı arkadaş yukarıdaki başlıkta bir facebook sayfasının ve sitenin reklamını yapmak suretiyle çekiliş yapılacağını açıklamıştı. @Ozzy ise aynı sitede editör olduğunu söylemişti.

1 hafta sonunda çekiliş günü (7 haziran) ne buradan nede facebook sayfasından herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı arkadaşların hatırlatması üzerine sonuçlar 2 gün sonrasında yani ayın 9unda geldi.

Ancak sonuçlara baktığımızda kazanan kişi yarışma şartlarını sağlamış görünmüyordu. @Apoled adlı arkadaşımız sağolsun inceleyip farketmiş bu durumu. Buna rağmen ne Roxirox ne de Ozzy yine herhangi bir açıklama yapmadı.

Sonuç olarak yönetimin bu ve bunun gibi olaylara artık el atmasını istiyorum. Çekilişte verilen telefonu belki bedava verseniz çoğu arkadaş kullanmaz bu forumda, ancak yapılanlar sorumsuzluktur, kandırmacadır.

Gerekli incelemelerin yapılıp bu tip aldatmacalara, sorumsuzluklara karşı önlem alınmasını ve gerekli cezanın uygulanmasını talep ediyorum

Neyine dayanarak şikayetçi oluyorsun. İnsanlık yapalım dedik kafamızı kestin?

Facebook sayfası ve orada ki siteler bana ait değil kardeşim kafanı yorma sen benim olsa bunun iki katı büyüklüğünde ödüllü veririm emin ol.

R10'da gördüm paylaşayım dedim, insanlık ettim belki aramızdan biri kazanır ekmek yer bizde seviniriz oda sevinir diye ama yaptığına bak!

Çekilişe Katıl, Lenovo Telefonu Kap! - Google Fan Webmaster Forum

He onu ilk önce sitenin whois bilgilerini al siteyi taraf kimin olduğunu öğren sonra gel buraya konu aç..

Senin olup olmadığına dair bir ibare göremedim ben hocam. r10 da gördüm veya başka sitede gördüm diye yazmamışsın. Alıntılara da cevap vermemişsin başlıkta.

"Çekilişe katılmadan önce şöyle ufak bir hatırlatmamız var. " yazıyor başlıkta. Hata benim değil burada.

Son düzenleme:
http://www.ytpara.com/konu-disi/75081-cekilise-katil-lenovo-telefonu-kap.html

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] adlı arkadaş yukarıdaki başlıkta bir facebook sayfasının ve sitenin reklamını yapmak suretiyle çekiliş yapılacağını açıklamıştı. [MENTION=20137]Ozzy[/MENTION] ise aynı sitede editör olduğunu söylemişti.

1 hafta sonunda çekiliş günü (7 haziran) ne buradan nede facebook sayfasından herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı arkadaşların hatırlatması üzerine sonuçlar 2 gün sonrasında yani ayın 9unda geldi.

Ancak sonuçlara baktığımızda kazanan kişi yarışma şartlarını sağlamış görünmüyordu. [MENTION=27444]Apoled[/MENTION] adlı arkadaşımız sağolsun inceleyip farketmiş bu durumu. Buna rağmen ne Roxirox ne de Ozzy yine herhangi bir açıklama yapmadı.

Sonuç olarak yönetimin bu ve bunun gibi olaylara artık el atmasını istiyorum. Çekilişte verilen telefonu belki bedava verseniz çoğu arkadaş kullanmaz bu forumda, ancak yapılanlar sorumsuzluktur, kandırmacadır.

Gerekli incelemelerin yapılıp bu tip aldatmacalara, sorumsuzluklara karşı önlem alınmasını ve gerekli cezanın uygulanmasını talep ediyorum

Aslında hukuki yollara başvurulup gerekli işlemler yapılar bilir.Çünkü burda bir telefon verileceği söylenmiş, gerekli şartlar söylenmiş ve bunun karşılığında kazanır denmiş. Tamam çekilişi 2 gün geç açıkladınız sorun yok fakat kazanan kişide gerekli şartları taşımıyor hiç mi kontrol etmediniz ? Bence maksat birine verdik bahanesiyle bir arkadaşını oraya koydu ve o küçük detayı atladı. Gerekli işlemlerin yapılmasını forum yönetiminden arz ediyorum.

Ek olarak: https://www.youtube.com/watch?v=opTwvse6rmk burada Burak Oyunda adlı youtube kanalında yapılan bir çekiliş var. Bunun gibi bir çekiliş yapılıp herşey göz önünde olmalı.
[MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Son düzenleme:
Neyine dayanarak şikayetçi oluyorsun. İnsanlık yapalım dedik kafamızı kestin?

Facebook sayfası ve orada ki siteler bana ait değil kardeşim kafanı yorma sen benim olsa bunun iki katı büyüklüğünde ödüllü veririm emin ol.

R10'da gördüm paylaşayım dedim, insanlık ettim belki aramızdan biri kazanır ekmek yer bizde seviniriz oda sevinir diye ama yaptığına bak!

Çekilişe Katıl, Lenovo Telefonu Kap! - Google Fan Webmaster Forum

He onu ilk önce sitenin whois bilgilerini al siteyi taraf kimin olduğunu öğren sonra gel buraya konu aç..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri