Paidverts ile %100 Kazanç

engineerysn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bu sitede çoğumuz YT'den kazanmayı planlıyoruz ancak biliyorsunuz ki PTC siteleri de bu konuda meşhurdur. PTC'ye ilginin az olması önceleri çok çok düşük miktarlar getirmesi. Sabrı ve azmi sağlayan bu sistemde kesin kazanır.
Şimdi vereceğim site süper bir mantık ile çalışıyor. Arkadaşlar bu ptc sitesi kazanç bakımından çok ilginç bir site günde 5$ - 10$ kazanabilirsin bu günden güne artıyor.
  1. Sitede en önemli olan şey BAP puanı BAP puanınız ne kadar olursa o kadar çok kazanacaksınız.
  2. Reklam tıklamalarına 0.0005$ ile 0.85$ a kadar çıkıyormuş önceden kullananlara göre her ptc gibi 30 saniye bekliyorsunuz.
  3. Ayrıca her bir referansınızın yatırımından %10 sizindir. Örnek; bir referansınız 20 dolar ile başladı sisteme size 2$ getirir.
  4. Site günlük sizden 100 BAP puanı kesmektedir.
  5. BAP puanı kazandıran linklerine tıklamadan reklam linkleri açılmaz.
  6. Reklamlar her biri 18 saat kalıyor ne kadar kaldığını reklam kutucuğunda görebilirsin.

Yeni üye olanlara ilk başlarda fazla kazandıran linkler gelmez ama 2.3 gün sonra fark edeceksiniz sitenin kazancını her şey BAP puanına bağlı BAP puanını yüksek tut kazan tabi bu BAP puanlar site size her reklam verdiğinde kesiliyor.
Sitede BAP puanına göre seviyende var
1.) 1600-12000 BAP
2.) 12000-24000 BAP
3.) 24K-48K BAP
4.) 48K-96K BAP
5.) 96K-180K BAP
6.) 180K-360K BAP
7.) 360K-720K BAP
8.) 720K-1.5M BAP
9.) 1.5M -3M BAP
10.) 3M - 6M BAP
11.) 6M - 20M BAP
12.) 20M BAP
13.) 50M BAP
14.) 100M BAP

Eğer 12000 BAP puanı kadar aldıysan günde sana 0.50$ kadar reklam gönderiyorlar tabi 12000 BAP puanı olmayınca göndermicekler diye bir şey yok ama 0.50$ a kadar göndermezler sadece diğer seviyelere atladıkca kazancınız siz düşünün
Aşağıdaki resimde reklam tıklama kazançlarını görebilirsiniz(BAP puanı değil)

Alt ödeme limiti 2$
1nQ79D.jpg

ozvJoX.jpg

Çalışma mantığı çok basit reklam ve BAP puanı için tıklama yapıyorsunuz ki çok yavaş bile hareket etseniz en fazla bir saatinizi alıyor.
3 satır yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorsunuz, 1 TIK sonra da 30 saniye bekliyorsunuz. Kopyalama işlemi için kolaylık yapmışlar aşağıdaki resimde yeşil ile belirtilen işaretin hemen üstünde bir kutucuk oluyor ona tıklayınca otomatik olarak sizin yapıştırmanız gereken yere kendisi yapıştırıyor.
PaidVerts_interaction.png

ÖDEME KANITI
dqM4YZ.jpg

BAŞKA BİR ÖDEME KANITI
paypal.jpg

17.11.2014 Tarihli Reklam Değerleri - 4.Seviye - 2.sayfasıda var. Toplamda 2$ (günlük) bir reklam geliri.

ozvJoX.jpg

Üye olmak için linkleri aşağıda veriyorum. Refimden üye olmanız size bir şey kaybettirmez. Bugün benim refimle üye olan yarın kendisine bol ref bulur. Allah kazancımızı daim etsin.

REF'li LİNK

refsiz link

• Aşağıdaki Detayları Lütfen Okuyunuz.
  • Yukarıdaki linke(refli yada refsiz) tıkladıktan sonra karşınıza gelen sayfanın sol üst köşesinde
  • REGISTER yazan yere tıklayın, karşınıza gelen formu eksiksiz doldurun.
  • Size doğum gününüzü yeniden soracak düzgün şekilde girin, hemen bu bölümün altında benim referansımla üye olduğunuza dair kutucuk var. Onun işaretli olduğuna emin olun. Bu size bir şey kaybettirmez. Size her türlü desteği sağlayacağım.

Youtube videosu (Türkçe) anlatım.

Nasıl Yatırım Yapılır (Türkçe)

Destek Almak İsteyenler İçin PM atın anında skype'tan destek vereceğim.

Videolar bana ait değildir (Alıntıdır) - Ödeme kanıtları resimleri birçok kaynakta mevcuttur. Yukarıda okuduğunuz içeriğin bir kısmı ise bu işi yapan bir arkadaşımın açtığı konudan alıntıdır. Kendisine vermiş olduğu destekten ötürü de teşekkür ederim.(EMEĞE SAYGI)

REFİMLE ÜYE OLAN TÜM ARKADAŞLARA DETAYLARI ANLATACAĞIM.

Üye olmak için linkleri aşağıda veriyorum. Refimden üye olmanız size bir şey kaybettirmez. Bugün benim refimle üye olan yarın kendisine bol ref bulur. Allah kazancımızı daim etsin.

REF'li LİNK

refsiz link

Son düzenleme:
Videoları izliyorum. Yeni sayılan bir siteymiş 2014'te kurulmuş. Biraz araştırma yaptım fakat kazıklanan görmedim henüz :)

youtube varken bunun gibi saçmalıklarla ugrasmak niye ?

Herkes YT işinde başarılı olamayabilir. (Eğer büyük düşünmüyorsa) Buradan ufak kazançlar sağlayıp bir VDS ücreti, kanal ücreti, mail ücreti gibi miktarlar kazanabilir.

Boşa kürek sallama!

Tercih meselesi bu küreği çekip çok büyük kazananlar var. bu iş vesilesi ile tanıdığım iki kişi biri türk biri malezyalı. Günlük $100 - $150 dolara kadar
kazanıyorlar.

Videoları izliyorum. Yeni sayılan bir siteymiş 2014'te kurulmuş. Biraz araştırma yaptım fakat kazıklanan görmedim henüz :)

Hocam ben çok çok araştırma yaptım. Beni buraya yönlendiren arkadaşı resmen esir aldım. Bir üstteki alıntıda da bahsettim malezyalı bir çocuk sistemi çok iyi kavramış ve iyi kazanıyor. Bir tane bile paramı alamadım şikayeti göremedim araştırmalarımda. Sadece yatırım yapıldıktan sonra çok dikkatli hareket etmek gerekiyor. En yakın zamanda kendi kazancıma ait ufak bir miktar bile olsa ekran görüntüsünü ekleyeceğim. Hocam üye olursanız yardımcı olurum.

İnternetten para kazanma serüvenime PTC ile başlamıştım sonra PPD ve sonrasında da ek olarak Youtube Adsense.

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama PTC'den PPD'ye geçtiğimde PTC'de 1 yıl kadar verdiğim onca emeği hamallık olarak nitelendirdim. Bir daha da kolay kolay PTC ile ilgileneceğimi sanmıyorum.

İnternetten para kazanma serüvenime PTC ile başlamıştım sonra PPD ve sonrasında da ek olarak Youtube Adsense.

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama PTC'den PPD'ye geçtiğimde PTC'de 1 yıl kadar verdiğim onca emeği hamallık olarak nitelendirdim. Bir daha da kolay kolay PTC ile ilgileneceğimi sanmıyorum.

buradaki sistemde pek hamallık yok. sadece zekice hareket edip yaptığınız yatırımı üst seviyeye çıkarmak oluyor. sonraları seviyeniz yüksek olduğu içinde yüksek kazançlı reklamlar geliyor karşınıza. Hatta filtreleme falan yapıyorsunuz.

buradaki sistemde pek hamallık yok. sadece zekice hareket edip yaptığınız yatırımı üst seviyeye çıkarmak oluyor. sonraları seviyeniz yüksek olduğu içinde yüksek kazançlı reklamlar geliyor karşınıza. Hatta filtreleme falan yapıyorsunuz.

Yanlış anlama kardeşim. Yani PPD ya da Adsense ile karşılaştırdığım zaman hamallık olarak nitelendirdim :) Yani illa ki orada da kazanç vardır. Ama Emek=Kazanç durumunu karşılaştırdığımda dağlar kadar fark oluyor.

Aylarca bir kaç PTC sitesi ile çalıştım, her Allahın günü girip reklamlara tıkladık, ref aldık vs ama sonuca baktığımda elde var sıfır oldu :)

Oysaki misal şuan PPD işinde günde 5 tane video yüklesem ayda rahat $1000 ya da daha fazlasını kazanabilirim. Youtube Adsense ile zaten karşılaştırmıyorum :) Ama tercih meselesi senin de söylediğin gibi, vakti olan ek kazanç olarak deneyebilir, herşey deneme yanılma tecrübe işi internette... Bol kazançlar dilerim

Yanlış anlama kardeşim. Yani PPD ya da Adsense ile karşılaştırdığım zaman hamallık olarak nitelendirdim :) Yani illa ki orada da kazanç vardır. Ama Emek=Kazanç durumunu karşılaştırdığımda dağlar kadar fark oluyor.

Aylarca bir kaç PTC sitesi ile çalıştım, her Allahın günü girip reklamlara tıkladık, ref aldık vs ama sonuca baktığımda elde var sıfır oldu :)

Oysaki misal şuan PPD işinde günde 5 tane video yüklesem ayda rahat $1000 ya da daha fazlasını kazanabilirim. Youtube Adsense ile zaten karşılaştırmıyorum :) Ama tercih meselesi senin de söylediğin gibi, vakti olan ek kazanç olarak deneyebilir, herşey deneme yanılma tecrübe işi internette... Bol kazançlar dilerim

Haklısınız şuan adsense den gelen kazanca kimse laf edemez. bende adsense den kazanıyorum. Ancak merakımdan böyle bir sisteme girdim. Beni buraya yönelten arkadaşın kazancını resim ile değil direk canlı gördüğüm bende üye oldum ve burada bu şekilde belki de kazanç sağlamak isteyen arkadaşlarda olabilir. İyi yada kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. Unutmayın ki burada olupta YT den umduğunu bulamayan insanların heveslerini kırmamak lazım.

Hocam yani bap puanı biriksin öyle mi reklamlara tıklayalım ?

hayır hocam her durumda reklamlara tıklayınız. Ama BAP puanınız arttıkça, sizin anasayfaya gelen reklam değerleri yüksek olur

örnek;
10712802_359742280861748_860285942505207263_n.jpg

9.seviyede olan ve ekranına düşen reklamlar ve gelirleri. bu reklamlardan gelen geliri kişi BAP alarak(Kampanyalı Reklam Başlatarak) seviyesini koruyor, geri kalan miktarı da kendine çekiyor. 20 dolarlık BAP kampanyası başlattığınız zaman size geri dönüşümü 11 dolar oluyor. Şimdi zarar ediyorum kesin demeyin çünkü siz ilk yatırımdan sonra hep bu şekilde yükselmiş ve bir seviyeye gelmiş oluyorsunuz. Ancak bu seviyeye gelmek için benim tavsiyem Max 100$ yada Min 20$ ile başlamanız. Her türlü sorulara açığım PM den de sorabilirsiniz.

hayır hocam her durumda reklamlara tıklayınız. Ama BAP puanınız arttıkça, sizin anasayfaya gelen reklam değerleri yüksek olur

9.seviyede olan ve ekranına düşen reklamlar ve gelirleri. bu reklamlardan gelen geliri kişi BAP alarak(Kampanyalı Reklam Başlatarak) seviyesini koruyor, geri kalan miktarı da kendine çekiyor. 20 dolarlık BAP kampanyası başlattığınız zaman size geri dönüşümü 11 dolar oluyor. Şimdi zarar ediyorum kesin demeyin çünkü siz ilk yatırımdan sonra hep bu şekilde yükselmiş ve bir seviyeye gelmiş oluyorsunuz. Ancak bu seviyeye gelmek için benim tavsiyem Max 100$ yada Min 20$ ile başlamanız. Her türlü sorulara açığım PM den de sorabilirsiniz.

Hocam peki ben 25 dolar başlatsam bunun dönüşü kaç dolar olacaktır yani 11 dolar sonrası tekrar düşecek mi örneğin 1 haftalık dönüşü ne olur ?

Hocam peki ben 25 dolar başlatsam bunun dönüşü kaç dolar olacaktır yani 11 dolar sonrası tekrar düşecek mi örneğin 1 haftalık dönüşü ne olur ?

Hocam başlayın 25 dolar ile. 25 dolar size 77500 BAP(4.Grup) olarak geri döner. Buda ekranınıza düşen reklamların 0,1 - 0,9$ arası gelir. Bir gün içerisinde (4.Grup seviyesinde ) 1$ reklam geliriniz olmuş olsa 3 gün sonra 3 dolar ve hemen bu 3 dolar ile hemen BAP yükselteceksiniz. Böylelikle size gelen reklamın değeri BAP seviyenize göre artış gösterecek. Eklediğim resimde de gördünüz. Benim canlı olarak gördüğüm arkadaşım 100$ ile başladı. Benim tavsiyem en fazla 100 en az 20. Ama siz başlayın hocam 25 ile ben her konuda destek olurum. Sonuçta bende bu seviyeden başladım ve sizin sorduğunuza ben yanıt veremiyorsam hemen arkadaşıma soruyorum.

PTC dolandırıcılıktan başka bişey değil. kimsenin kötüleyemiyor oluşu yapanların refe ihtiyacı olması veya hayalerini kurması ve bu yüzden siteyi kendi malları gibi pazarlamaya çalışmalar tek kazanan site sahibi ve göstermelik %1lik bir kesim %99 ciklet parası için saatlerce günlerce oyalandırlıp durulur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri