Palo Santo ile Tanıştınız mı ? Palosso Baros

baris13

Kayıtlı Üye
Hayırlısıyla yeni bir sektöre giriş yaptık. Bundan sonra bakalım nasıl gelişmeler olacak, merakla bekliyorum.

1 aydır arge çalışmalarını üstleniyordum. Ekvadordan ürünler geldi, paketleri, etiketleri, baskıları tamamlandı.

Forumda bir çok girişimci arkadaşımız var. Ya da kendi ofisinde çalışan, yeni fikirler üreten, işinin yorgunluğunu üstünden atmak isteyen. Kendim 3-4 gündür deniyorum gerçekten mistik kokusu olan bir ürün, beni şaşırttı.

Satışına da başladık epey de talep geliyor.

Ytparayı böyle bir güzellikten mahrum bırakamazdım.

Üründen bahsedelim biraz

Yüz yıllardır süre gelen, Güney Amerikanın saklı güzelliklerinden bir tanesi Palo Santo. Şamanların arınmak için ritüellerinde kullandığı, savaşçıların savaş öncesi enerjilerini yenilemek için yaktığı, huzur, keyif ve içinde her notadan doğanın çizgilerini taşıyan muhteşem ağaç tütsüsü.

Peki nedir, Palo Santo ?

Ofis, ev, iş yeri, kafe gibi geniş kullanım alanına sahip yerlerde günün yorgunluğunu atmak, yeni bir iş için fikirler düşünürken sizleri rahatlatmak, kokusu ve dumanı ile ortam da ki kötü enerjiyi temizlemek, düşünce gücünü geliştirmek ve huzura bir tık daha yaklaşmak için Ekvador ve Peruda özel olarak yetiştirilen Palo Santo ağaçlarından doğal yollar ile elde edilmiş, sürdürülebilirliği ile hiç bir canlıya zarar verilmeden özenle seçilmiş ağaçların çıra haline getirilirek oluşturdukları tütsüye denir. Güzel kokusu ve nefes açma, zihin canlandırma gibi ekstra sayısız faydası ile çok tercih edilen bir üründür.

instagram : www.instagram.com/palossobaros
Website : Palosso Baros Palo Santo

Fiyatlar

3lü Palo Santo Ağaç Tütsüsü 45 TL
5li Palo Santo Ağaç Tütsüsü 60 TL (ücretsiz kargo)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri