Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kanalıydı ki
Ne kanalıydı ki
ben youtube un bu algoritmasını tamamen bilerek yaptığını düşünüyorum elinde binlerce harika coder var istese 1 günde dünyanın en iyi algoritmasını hazırlar gel gelelim niye bunu yapmıyo çünkü kanallar random kapanıyo spam kanallarda özgün kanallarda ee haliyle kişinin itiraz etmesi gerekli özgün itiraz edilince açılıyo fakat spam itiraz edilince açılmıyo temel neden bu, bu algoritmayı kolay kolay değiştirceklerini düşünmüyorumYa neyine şaşırıyorsunuz ki anlamadınız mı hâlâ Youtube herhangi bir kontrol mekanizması geliştirmedi. Normal böyle kapanmalar Youtube gözünde. 400.000 aboneli kanallar bile kapanıyor itiraz edince açılıyor, bunlar mı kapanmayacak.
Tamamen Youtube'un sorumsuzluğu. Kanal açılınca 1 hafta düzelmiyor izlenmeler falan en az 10 günlük kayıp var yani adam ayda 20 bin kazansa 7 bin lira zarara giriyor ve karşılayan yok. Bunları düşünen yok hiç.
hadi ben daha sabah izledim cavit abiyle konuştum adamdan fikirde alıyordum yani düşünün ama açılır bence gizza idi partneri bilginize
Hocam bizde degil kanalAma acilir o konuda suphem yok
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.