Panda alıncaktır..

FlowJS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar geçen dolmuşa bindim dolmuşda oyuncak panda vardı
çok hoşuma gitti adama bana sat dedim satmadı. bana bu şekilde oyuncak panda lazım.

Bu ürün sanırım pandaların neslinin korunmasına destek amacı ile satışta. Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından sanırım. WWF panda diye aratarak bu ürünün aynısını bulmanız mümkün. Amazonda bu ürünün şöyle bir benzeri mevcut. http://www.amazon.co.uk/WWF-Plush-WWF-15183006-30cm-Panda/dp/B000O77PUM

Yurtdışında çoğu yerde satışı var ebatına göre fiyatı değişiyor doğal olarak.

Bu ürün sanırım pandaların neslinin korunmasına destek amacı ile satışta. Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından sanırım. WWF panda diye aratarak bu ürünün aynısını bulmanız mümkün. Amazonda bu ürünün şöyle bir benzeri mevcut. http://www.amazon.co.uk/WWF-Plush-WWF-15183006-30cm-Panda/dp/B000O77PUM

Yurtdışında çoğu yerde satışı var ebatına göre fiyatı değişiyor doğal olarak.

Site güvenilirmi? acaba

bende bir kutup ayısı var cocacola kampanyasından kazandıydım :D ihtiyacını görürmü :D

hayret bişey yaa , bakalım forumda daha ne görecez :)

hayret bişey yaa , bakalım forumda daha ne görecez :)

ben de merak ediyorum valla panda gördük ya neler görürüz neler :D Kardeşim bu tarz konular açacaksın koca forumlar var frmtr donanımhaber wardom cart curt.Bunlara uye olun hem kategorisini bulursunuz hem dha cabuk yanıt alırsınız.Burdakı adamlar yt üzerine yoğunlaşmış ne bilsin pandayı :D

İlk olarak gecikme için kusura bakmayın. Paypal ile alışveriş yapabilirsiniz. Kargo ücretinin shipping and payments bölümünde yazması gerekli. Gümrük konusuna gelince tam net olmamakla birlikte son düzenleme ile 75$ gibi bir sınır var diye biliyorum. Bu fiyattan az ise sorun olmaz sanırım. Bunu ebay destek Türkiye forumunda sorup netleştirebilirsiniz.

Ek olarak burası her ne kadar youtube forumu olsa da bilgi paylaşımı yapılan bir platform ve her insan amazon u veya çok büyük herhangi bir siteyi kesin bilmesi gerek diye bir kaide yok. Bilmemesi gayet doğal. Umarım daha yapıcı mesajlar ile birbirimize faydalı oluruz. Bol kazançlar.

Hangi ödeme türleri var? sanırsam bu yabancı gümrük sorunu yaşanırmı? kargo ücreti ne kadar olur :)

nesli tükeniyo arkadaşım onların anca çinde bulursun. kedi falan olmaz mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri