Para Kazanaması Kapandı - Tecrübelerim

• Kullanıcı NoEroin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

NoEroin

Kayıtlı Üye
Geçen ay para kazanması devre dışı kalan kanalımı kopyalayıp tekrar oluşturmuştum.
Geçen ayki kanal aylık 50-60$ civarı bırakacaktı.
Bu ay başında açtığım kanal ise, daha ilk ayındaki kazancı.

Peki neden Para kazanma devre dışı kaldı.
İşte sebepler.

1 - Kanaldaki 1 Telif hakkı vardı.
10 Gün önce aldım telifi.
( normalde bununla alakalı değil bu durum, birçok kanalımda Telif hakkı mevcut çünkü )

2 - En önemli kural bu.
Lütfen herkes buna çok dikkat etsin.
Bu sabah kanala Girdiğimde 3 Videoda Dünya Genelinde Engellendi İbaresi vardı.
En büyük etken bu.
Evet Dünya genelinde ne kadar engellenen videonuz çoksa kanalın para kazanması çok daha hızlı oluyor.

Önceki kanalımda da 2 Video dünya genelinde engellendikten sonra para kazanması devre dışı kalmıştı.

--

3 kuruş kazancımız var onunda her ay para kazanması kapanan, telif-spam derken %20-22 kesintiyle para alamıyoruz YT'den.
Yine en az 25$ bu kanal yüzünden kesilecek.

Not : bu kanalı tekrar kopyalıp tekrar açıcam
Artık bu benle Yt arasında bir savaşa döndü.
:D

Acı tecrübelerim sonucunda, yukarıdaki tüm maddelere katılıyorum.Çok fazla ve aynı anda "Dünya genelinde engelledi" uyarısı alırsanız en geç 1 hafta içerisinde o kanalın para kazanması kapanacaktır fakat şöyle bir durum da var, deneme-yanılma sonucu buldum, Youtube'un belirli bir algoritması var, aralıklar halinde örneğin 2-3 gün aralığında 1-2 videoda dünya genellemesi çıktı bunu sildiğimizde sorun olmuyor, 2 hafta sonra bile yine başka bir video uyarı verse yine para kazanmaya devam ediyor. Sanırım YT bize bir yere kadar izin veriyor, sonrası bu tür sınırlamalar işte...

"Dünya genelinde engelledi" yazısını görmemle silmem bir oluyor.
1 dk bile kanalımda bekletmiyorum ben.

1 video uyarısından sorun olmaz, dediğim gibi aynı anda birden fazla uyarı alırsa hesap, aynı "pin kodu" yanlış girmek gibi... Sonrasında hesap tamamen kapatılıyor.

Durmana gerek yok neler görüyoruz.. Aynı hızla devam edebilirsin

1 hafta daha dayansaydı bu para yanmayacaktı örneğin

1 video uyarısından sorun olmaz, dediğim gibi aynı anda birden fazla uyarı alırsa hesap, aynı "pin kodu" yanlış girmek gibi... Sonrasında hesap tamamen kapatılıyor.

haklısınız.
ama ben yinede işi garantiye alıp hemen siliyorum :D :D

Bende dünya engeli geldiği zaman hemen siliyorum videoyu yükleyince.
Fakat şöylede birkaç sorun var.

Örneğin: YT artık bu kanala atılan videoları Algoritmasında tutuyor ve bunu kanalın Kötü yönlerine +1 olarak kaydediyor.
Birde şu var 7/24 Online değiliz, sonuçta uyumak yemek yemek gibi faliyetlerde bulunmamız lazım.
Biz uyurken o kanalda Dünya engeli 3-5 videoya gelirse bu videolarda 6-7 saat silinmeden kalırsa yine Para Kazanması Devre Dışı kalabiliyor.
( saat ve video sayıları sallamadılar, sonuçta kesin bir bilgi yoktur sadece örnektir )

DiptNot: Bu kanalı tekrar açtım geçenlerde 3. kez kanal Para Kazanması Devre Dışı Kalacakmı bakıyorum.

Geçen ay para kazanması devre dışı kalan kanalımı kopyalayıp tekrar oluşturmuştum.
Geçen ayki kanal aylık 50-60$ civarı bırakacaktı.
Bu ay başında açtığım kanal ise, daha ilk ayındaki kazancı.

Peki neden Para kazanma devre dışı kaldı.
İşte sebepler.

1 - Kanaldaki 1 Telif hakkı vardı.
10 Gün önce aldım telifi.
( normalde bununla alakalı değil bu durum, birçok kanalımda Telif hakkı mevcut çünkü )

2 - En önemli kural bu.
Lütfen herkes buna çok dikkat etsin.
Bu sabah kanala Girdiğimde 3 Videoda Dünya Genelinde Engellendi İbaresi vardı.
En büyük etken bu.
Evet Dünya genelinde ne kadar engellenen videonuz çoksa kanalın para kazanması çok daha hızlı oluyor.

Önceki kanalımda da 2 Video dünya genelinde engellendikten sonra para kazanması devre dışı kalmıştı.

--

3 kuruş kazancımız var onunda her ay para kazanması kapanan, telif-spam derken %20-22 kesintiyle para alamıyoruz YT'den.
Yine en az 25$ bu kanal yüzünden kesilecek.

Not : bu kanalı tekrar kopyalıp tekrar açıcam
Artık bu benle Yt arasında bir savaşa döndü.
:D
hocam 2 video dünya geneli engelinden kaç gün sonra kanal para kazanma devredışı oldu acaba???

Peki hocam sildikten sonra kanalın para kazanmaya kapatıldı mı?

Zaten Videoları sildikten sonra kapandı

hocam 2 video dünya geneli engelinden kaç gün sonra kanal para kazanma devredışı oldu acaba???

Aynı gün içinde kapandı, fakat bu rakamlar KESİNLİKLE İSTATİSKTİK Değildir.
Kanalda Videolar 1 güne yakın Engelli olarak herhalde kalmıştır, her zaman sonuçta tüm kanallarıma girip çıkmıyorum.
Yani herkes bu süreç böyle olacak demiyorum.
Ben sadece Tebrübe ettiğim yönleri paylaştım.
Bunu tüm arkadaşlara her mesajda yazıyorum, Bazılarının kanalı hiç Devre Dışı Kalmayabilir, buda YT'ye bağlı.
Bunlar sadece benim gözlemlerim.

Bende dünya engeli geldiği zaman hemen siliyorum videoyu yükleyince.
Fakat şöylede birkaç sorun var.

Örneğin: YT artık bu kanala atılan videoları Algoritmasında tutuyor ve bunu kanalın Kötü yönlerine +1 olarak kaydediyor.
Birde şu var 7/24 Online değiliz, sonuçta uyumak yemek yemek gibi faliyetlerde bulunmamız lazım.
Biz uyurken o kanalda Dünya engeli 3-5 videoya gelirse bu videolarda 6-7 saat silinmeden kalırsa yine Para Kazanması Devre Dışı kalabiliyor.
( saat ve video sayıları sallamadılar, sonuçta kesin bir bilgi yoktur sadece örnektir )

DiptNot: Bu kanalı tekrar açtım geçenlerde 3. kez kanal Para Kazanması Devre Dışı Kalacakmı bakıyorum.

Noktası virgülüne kadar dediğinize katılıyorum.
kanalda bekletmeyi sevmem o yüzden ne kadar az beklerse o kadar iyi olur veya olmaz onu bilemem ama youtube un gözüne çok batmayalım :D

Zaten Videoları sildikten sonra kapandı

Aynı gün içinde kapandı, fakat bu rakamlar KESİNLİKLE İSTATİSKTİK Değildir.
Kanalda Videolar 1 güne yakın Engelli olarak herhalde kalmıştır, her zaman sonuçta tüm kanallarıma girip çıkmıyorum.
Yani herkes bu süreç böyle olacak demiyorum.
Ben sadece Tebrübe ettiğim yönleri paylaştım.
Bunu tüm arkadaşlara her mesajda yazıyorum, Bazılarının kanalı hiç Devre Dışı Kalmayabilir, buda YT'ye bağlı.
Bunlar sadece benim gözlemlerim.

Benim ki de aynı şekilde oldu ben uyurken gelmiş dünya geneli.Hepsini sildik kanal duruyor bakalım. Kısmet hocam kısmet

Ayrıca sizlere bir örnek daha vermek istiyorum;

Sadece "Dünya genelinde engellendi" videoları kapatmıyor para kazanmayı, aynı anda "görsel işitsel içerik yöneten..." uyarıları da para kazanmayı kapatıyor, 4 aylık bir kanalım salt bu sebepten para kazanmaya kapatıldı. İlgili videonun sahipleri "görsel-işitsel" içeriklerini YT sistemine tanıttıklarında, otomatik olarak reklamlar artık onların hesabında görünmeye başlıyor, bu sebepten hesaplarımız kapatılmış oluyor. Bu anlattığım uyarıyı da göz önünde bulundurun.

üzücü ama buda gidicek sanırım bakalım göreces hesap kesiminde

tdzkp.jpg

acaba kanaldaki bütün videoları silsem sadece hit yapan videom kalsa geri gelirmi para kazanma

sana ekmeğini youtube veriyorsa buna minettar olup değerini bilmek lazım. youtube nankörlük etmek para kazandırır ama karakter harçatırır. mümkün olduğunca yemek yediğimiz kaba temiz bakalım bu kültürü edinelim. istanbula gelip senin sülalaeni ... yapıcam istanbul diyenlerden olmamak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri