Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kazanması adsense kapandığı için gitmişse açılır yeni adsense bağlayınca fakar reklam tıklama adsense ban yemişse açılmaz yeni yt studyo ile para kazanma tıklayın ne diyor sa orda yazar adsense problemi varsa değiştir der yoksa unut
hocam şöyle diyor orda
Para kazanma özelliğine uygun değilsiniz
Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı'na katılmaya uygun değil. Ek
kurtulmaz o uğraşma
Aynısı bende de var, adsense kabul olmadığı için pk başvurusu daha yapamadan kapandı ve yeni arayüzde lanet olası adsense değiştirme bağlantısı yok
Link alarak başka adsenseye bağla geçen bana da oldu öyle düzelttim
Yardımcı olabilir misin? Bir kanal daha aynı duruma düştü ve halledemedim bir türlü
Bir çözüm bulabilen yok mu şu duruma
hocam çözüm bulabildiniz mi? yaklaşık 500 bin aboneli kanalımın 2018den beri durumu böyle. 2020 yılında youtube Türkiye destek ekibine mail attığımda bana şunu önerdiler. özgün video yüklemeye devam edin ve bir yıl içerisinde bir telif ve ihtar almazsanız para kazanma özelliğini tekrar inceleyip etkinleştirebiliriz. şuan aynı kanala özgün içerikler attım 50 milyon izlenmesi var ekibe yıllar sonra tekrar mail yazdım bakalım ne diyecekler.
4 senelik bir konu, o zamanın yöntemi artık eskimiştir. Lakin yakın zamnada benzer bir olay için videoların tamamını silip yenilerini yüklemek ile çözmüştüm.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.