Para Kazandıran Facebook Çıktı. ÖDEME KANITLI
PARA KAZANDIRAN MODERN SOSYAL MEDYA ÇIKTI
Sosyal medya facebookta ne yapıyorsan aynısını yapacak ve para kazanacaksınız. Üstelik ÜCRETSİZ ÜYELİK ile... FutureNet Reklam gelirlerinin %90'ını kullanıcılarına dağıtan bir Alman şirketidir.
---ÖDEME KANITLARI---
1)Neden FutureNET'e kayıt olmalıyım?
Çünkü;herkesin kullandıgı 1-2-3-4-5 tane sosyal paylaşım sitesine üyeligi var.Ve o kanallar gibi FutureNET'i de kullanabilirsiniz.Ve hatta buradan PARA BİLE KAZANABİLİRSİNİZ.(Günlük 0,50cent-2 dolar arasında)
2)FutureNet'e para yatırma zorunlulugum varmı?
Kesinlikle para yatırma zorunlulugunuz yoktur.Yapmış oldugunuz bütün hareketlerden kazanç elde edebilir.Ve ya FutureNET'i sıradan bir sosyal paylaşım sitesi olarak da kullanabilirsiniz.
3)FutureNet'e neden premium üye olmalıyım?
*Premium üye olduktan sonra size kredi puanları verir ve siz o puanlarla reklamlar düzenleye bilir ve reklamlarınızı verebilirsiniz. *Premium üyeler kendi network marketing sistemlerini kurup inşa edebilir.Ve sosyal paylaşım ağından para kazanmış olurlar.
4)Nasıl premium üye olurum?
*FutureNet'in sistem içinden para transferi yöntemi ile üyeler birbirlerine kod gönderip alabiliyorlar bu şeklide premium üye olunabiliyor.Yani sizi davet eden kişi Futurenet kazancından size kod oluşturup size verebilir sizde premium üye olabilirsiniz.Sizde paranızı sizi davet eden kişiye verirsiniz *FutureNet'e kayıt olduktan sonra Neteller(para gönderme ve alma servisi) kayıt olunur.Kredi kartınız ile önce Neteller'e sonra Futurenet'e paranızı aktarıp Premium üye olabilirsiniz.
5)FutureNet'ten kazandıgım parayı nasıl alacağım?
*Hesabınızda ki biriken parayı FutureNet'e davet ettiginiz kişilere kod oluşturarak onlara gönderebilir ve kod gönderdiginiz kişilerden paranızı alabilirsiniz. *FutureNet'in çalıştıgı para gönderim-alma servislerinin herhangi birisi ile paranızı alabilirsiniz. Not:Futurenet kendi bankamatik kartını çıkartacak ve kart sizin adınıza evinize gelecek.Futurenet kartınız geldikten sonra Bütün ATM'lerden kazancınızı alabilirsiniz.Ve yukarıdaki yöntemlere gerek kalmaz
--------------------------------------------------------------
Elimden geldiğince sıkmadan anlatmaya çalıştım. Önceden bu tarz bi konu açılmış fakat yenilemek istedim. Kafasında soru işareti kalanlara skype dan daha detayla bi şekilde anlatabilirim. REF Linkim e tıklayarak kayıt olursanız sevinirim. Benim vasıtamla üye olan arkadaslara elimden geldiğince destek sağlamaya çalışıcam. Siteye refsiz üye olmak diye birşey yoktur site sizi otomatik olarak birine yönlendirir, bu yüzden bildiğiniz kişi vasıtasıyla üye olursanız sizin için daha faydalı olacaktır. Hergün saat 16:00 ve 21:00 da canlı tanıtım konferansı oluyor isterseniz bunlara da katılabilirsiniz. Konuyu baltalamak amaçlı yorum yapmazsanız sevinirim.
İletişim:
gmail: [email protected]
İsterseniz pm ile de ulaşabilirsiniz.
Vakit ayırdığınız için Teşekkür Ederim.