Para kazanma açık reklam var ama adsense yansıma yok

aztıklama

Kayıtlı Üye
2 aydır netle ilgilenemiyordum 2 tane kanalım vardı bugün inceledim birinin para kazanması kapanmış o kanalı sildim.
Para kazanması açık olan kanalımda reklamlar görünüyor milyona yakın tıklanma yapmış ve tek bir videom var kanalda
buraya kadar normal herşey ama adsense hesabıma girdiğimde izlenme sıfır görünüyor , youtube analizdede izlenme var para sıfır görünüyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar...

son olarak: Ana youtube hesabımıda baktım tam 1 yıl önce kanal açıp o hesapta video eklemiştim ve adsense bağlamıstım 1 hafta sonrada herhangi bi telif ihtar falan yemeden o kanalı silmiştim.Bu gün ana youtube hesabıma girdiğimde farkettimki para kazanması kapatılmıs fakat tam 1 senedir ne video yüklü nede açık kanal var o hesapta.

kısacası sanırım benim adsense para ve izlenim yansımaması ondan kaynaklı gibi geldi bana ana youtube hesabımı silersem bişey olurmu adsense de aynı e-mail ile bağlı çünkü...

Özetleyecek olursak: E-mail hesabım Adsense ve Ana Youtube kanalımla aynı hesap, Ana Youtube kanalı para kazanma devre dışı olduğu için Adsense yansıma olmuyor ana yt hesabımı silersem adsense hesabımda sorun yaratırmı

Adsense ile tekrar bağlaştır benimde böyle bi kanalım vardı erken farkettim olmadı daha sonra kapadım kanalı

Kanalın Adsense'ye bağlı olduğuna emin misin? Kanal bağlı değilse reklam çıkar ama para youtube banka gider. İstersen PUB numaralarını bir kontrol et.

kanal adsense bağlı hatta gecen ay acaba bağlamadımmı diye düşünüp tekrar bağlamıştım

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri